Konu Seçenekleri
Eski 30-07-08, 00:27 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

rock3854 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
rock3854 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
iyi En Sevdiğiniz Sanatçı??

İlk başta oyunu anlatıyım ben altımdaki diyorum mesela:benim altımdaki rock seviyo diyorum oda evet veya hayır diyo sonra o diyo işte benim altımdaki pop seiviyo fln diye

Oyunu başlatıyorum:

Benim altımdaki rep dinliyor...

BeNi KaYbEtMeYi SEçEnİ BeN KAzAnMaK İçİn UğRaŞmAm!!
Mesaja teşekkür eden:
_buse_ (30-07-08)
Eski 30-07-08, 00:30 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

_buse_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.484
Teşekkür etti: 652
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3363
_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri
evet

alttki rock dnliyor

Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz.

Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı
< RaP'te Susmak Son Noktadır ! >

Sagopa Kajmer
Eski 30-07-08, 00:31 Çevrimdışı   #3
Asistan

rebel angel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 484
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:822
rebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuş
evet

alttaki metal dinliyor

: ) + :( = hayat

şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!..

bir umuttu yaşatan insanı
Eski 30-07-08, 00:32 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sanatcıyla Alakası Nedır ? ((:

No

Rock

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 30-07-08, 16:24 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 607
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
evet

Rock?

Herşey Bir Rüya Olsa
Unutarak Uyansam...

Belki...

>>>Öss<<<
Eski 30-07-08, 16:25 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
hayır

özgün?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 30-07-08, 21:40 Çevrimdışı   #7
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.434
Teşekkür etti: 1.684
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21701
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yoo

anarchy punk

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 30-07-08, 21:57 Çevrimdışı   #8
Öğrenci

rock3854 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hyr rock ve metal

Eski 30-07-08, 21:57 Çevrimdışı   #9
Öğrenci

rock3854 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
altımdaki rock dinliyo

Eski 30-07-08, 21:58 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.248
Teşekkür etti: 9.367
RepForum Gücü: 257
Forum Puanı:114239
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu oyunun sanatçıyla ne alakası vaaar

Offff
Eski 30-07-08, 21:59 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.365
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Rafet el roman...

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...
O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 30-07-08, 21:59 Çevrimiçi   #12
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.253
Teşekkür etti: 1.829
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:9523
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
en sevdııım sanatcııı

n!da

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Mesaja teşekkür eden:
n!da (30-07-08)
Eski 30-07-08, 22:00 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
♥karDanaDAmM♥´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en sevdııım sanatcııı

n!da

O dilini koparırım len
Eski 30-07-08, 22:01 Çevrimiçi   #14
Profesör

♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
koparmaaaaa yaaa

en sevdıım sanatcı n!da

Ben,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 30-07-08, 22:03 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
♥karDanaDAmM♥´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
koparmaaaaa yaaa

en sevdıım sanatcı n!da

Dur havaya giriyim
Eski 30-07-08, 22:05 Çevrimiçi   #16
Profesör

gır tebı kankıııı benım kankım havaya gırmıcekte kım gırcekmısss aaaaaaa

Ben,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 30-07-08, 22:07 Çevrimdışı   #17

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Ödüller:
Yeter bu kadar gaz
Eski 30-07-08, 22:08 Çevrimiçi   #18
Profesör

tmm en sevdıgım sanatcı n!da

Ben,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}

Konu Seçenekleri