| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() |
arkadaşlar başlıktaki gibi en sevdiğiniz yazar ve eserini yazmanız yeterli
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Dedi Ki (26-07-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buket uzuner- kumral ada mavi tuna.. çok kitap okudum ama beni en çok o etkilemişti.. ![]() |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4792 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok bilindik bir klasik ama İnanmanızı isterim ki çok daha fazla derin. Vadideki Zambak - Honore De Balzac |
|
| | #4 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:135 ![]() ![]() ![]() |
betty mahmudi- kızım olmadan asla........ bu kitap diğerlerinden cok farklı şiddetle tavsiye ederim çok etkileyici
|
|
| | #5 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.130
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşar KEMAL - İnce Memed Serisi F.Nietszche - Böyle Buyurdu Zerdüşt Kürşat Başar - Çok Güldük Ağlamayalım, Konuştuğumuz Gibi Uzaklara ..vb (= ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 425
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3750 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
susanna tamaro--yüreğinin sesini dinle Apladığım bir kitap Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #7 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.100
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ve çeliğe su verildi-nikolay ostroviski çanlar kimin için çalıyor-ernest hemingway şeker portakalı-JOSE MOURA DE VASCONCELOS CEZALI ÜYE |
|
| | #8 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ipek ongun Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.149
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türklerin Tarihi- Pasifikten Akdeniz'e 2000 yıl Jean Paun Raux ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #10 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahmet ümit--->kar kokusu
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #11 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Milan Kundera-Varolmanın dayanılmaz hafifliği. Tolstoy-Anna Karenina(klasiklerden) Oya Baydar-Sıcak külleri kaldı. ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
ALparslan TÜRKEŞ - 9 ışık
|
|
| | #13 |
| Öğrenci Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() | Paul Auster ve Charles Bukowski ![]() let your skin begin to blend itself with mine! |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kahraman tazeoğlu & susacak var... ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ipek ongun tümü ![]() duygu asena tümü ![]() ve john gray - erkekler mar'tan kadınlar venüs'ten biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #16 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:86412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elif Safak - Baba ve Pic.. Ahmet Altan - En Uzun Gece & Aldatmak.. Zülfü Livaneli - Mutluluk.. Heinrich Böll - Palyaco Goethe - Faust I. Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #17 | |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() En iyisi Melissa P.'ymiş... ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те | |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 808
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16908 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsmail kardeşim ne oldu sana ama haklısın bunu de demeden geçemicem Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
| | #19 | |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yok öyle bir kitap ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те | |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alexandre Dumas - Siyah Lale Tess Gerritsen - Cerrah Jacquelyn Mitchard - Okyanusun Derin Ucu Canan Tan - Yüreğim Seni Çok Sevdi . . . bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama sabah sabah aklıma gelmiyor |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |