Konu Seçenekleri
Eski 24-07-08, 20:00 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Sanatkârlar grubu

vişne - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:129
vişne ara sıra gören oluyorvişne ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Soru en sevdiğiniz yemekler

arkadaşlar en sevdiğiniz yemekleri isterseniz paylaşalm

benim en sevdigim yemek: patates kızartması ve hamburger

Bu GüNüN TeKRaRı YoKTuR
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
*KuĞu* (24-07-08), _buse_ (24-07-08)
Eski 24-07-08, 20:03 Çevrimdışı   #2
Öğrenci
Sanatkârlar grubu

vişne - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:129
vişne ara sıra gören oluyorvişne ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
yorumlarınızı bekliyorum

Bu GüNüN TeKRaRı YoKTuR
Mesaja teşekkür eden:
*KuĞu* (24-07-08)
Eski 24-07-08, 20:04 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

_buse_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.484
Teşekkür etti: 652
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3363
_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri
benimde patates kızartması ve pizza

Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz.

Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı
< RaP'te Susmak Son Noktadır ! >

Sagopa Kajmer
Mesaja teşekkür eden:
vişne (24-07-08)
Eski 24-07-08, 20:04 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.643
Teşekkür etti: 5.167
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92467
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
fırında makarna tabii

off ulen olacak simdi
sıcak sıcak buharları üstünde

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
vişne (24-07-08)
Eski 24-07-08, 20:04 Çevrimdışı   #5
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.973
Teşekkür etti: 3.122
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33844
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Patates kızartması, pirinç pilavı, bezelye, abur cubur

Elveda derken sana isyanım tüm var olanlara

Seni Seviyorum

Sen umursamasanda!...
Mesaja teşekkür eden:
vişne (24-07-08)
Eski 24-07-08, 20:06 Çevrimiçi   #6
Asistan
Düşünürler grubu

*KuĞu* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 277
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1827
*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ayy arkadaşımm benim sevdiğimi biliyorsun zaten bursanın anşı şanlı iskender kebabı

TıRTıLıN öLüM DeDiĞiNe BiZ KeLeBeK DiYoRuZ
Mesaja teşekkür eden:
vişne (24-07-08)
Eski 25-07-08, 00:30 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
makarnaa...her çeşidii...

Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 01:48 Çevrimiçi   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.339
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şurada bi tabak sıcak mantı olacakki... kimseyi tanımam...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 01:50 Çevrimdışı   #9
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.667
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36556
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
karnıyarık biber dolması sarma e bide kızartma

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 01:52 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
pavel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
karnıyarık biber dolması sarma e bide kızartma
antep de çok güzel yapıyorlar onu
beklerim

"...
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
..."
Sahte!
pavel (25-07-08), vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 01:55 Çevrimdışı   #11
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Üzülme Rebelcan'ım,ben gelirim

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
RebeL (25-07-08), vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 01:56 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
popo oldum sanırsam
gel güzelim gel

"...
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
..."
Sahte!
Eski 25-07-08, 01:57 Çevrimdışı   #13
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.667
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36556
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

antep de çok güzel yapıyorlar onu
beklerim
antepte bunları yemek yerine sayıyorlarmı..antep mutfağı muhteşem hele anteplilerin aşçılığı daha bir muhteşem...yolumu düşerse geliriz sağolasın

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 01:58 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
pavel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
antepte bunları yemek yerine sayıyorlarmı..antep mutfağı muhteşem hele anteplilerin aşçılığı daha bir muhteşem...yolumu düşerse geliriz sağolasın
Gerçekten de muhteşem bir damak tadları var.

"...
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
..."
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 02:48 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
spagetti.. salcalı olacak

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 04:40 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Müzik grubu

Mutsuz Palyaco - ait Avatar
Genel Mesajlar: 144
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:516
Mutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Makarnaa

Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar!
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 15:16 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.591
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bol tere yağlı 1,5 iskender ve şırdan

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 15:24 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.026
Teşekkür etti: 571
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4332
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
açıyorum menüyü
mantı,makarkan,pizza,tavuk ızgra,ciğer kebabı,döner

↓↓↓↓↓↓↓↓
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 15:44 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.591
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Keşkeşan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
açıyorum menüyü
mantı,makarkan,pizza,tavuk ızgra,ciğer kebabı,döner
hepsini senmi yiyorsun

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)
Eski 25-07-08, 15:56 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.315
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
patlıcan yemekleri,mantı,sarma,dolma,yayla çorbası,kakaolu-çikolatalı kek,kurabiye,pasta,dondurma sonra hmm pizza,kumpir,vişne reçeli
iyisi mi daha fazla düşünmiim
Mesaja teşekkür eden:
vişne (25-07-08)

Konu Seçenekleri