| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En Sevmediğiniz Muhabbet... | |||
| "Ben Askerdeyken" Muhabbeti | | 3 | 11,11% |
| "Ben Ehliyet Alırken" Muhabbeti | | 0 | 0% |
| "Maç" Muhabbeti | | 9 | 33,33% |
| "Bizim Zamanımızda" Muhabbeti | | 10 | 37,04% |
| "Meyhane" Muhabbeti | | 0 | 0% |
| Diğer | | 5 | 18,52% |
| Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | En Sevmediğiniz Muhabbet... En Sevmediğiniz Muhabbet... . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eski Sewgili Muhabbeti ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 120
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Maç" Muhabbeti
derin.. üf.. |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kızlar mac muhabbetı demıslerdır bende bızım zamanımız muhabbetlerı dıyorum |
|
| | #5 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diğer seçeneği hariç , hepsi parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bizim Zamanimizda" Muhabbeti Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ehliyet muhabbetini pek duymadım. yorum yok. Ama askerlik muhabbetini ve özellikle seviyesiz maç muhabbetini sevmiyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HaRuKa (28-11-07) |
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.367
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maç muhabbeti hariç hepsi ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #10 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
"bizim zamanımızda" muhabbetini hiç sevmem
|
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geyik muhabbetini heç sevmem iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #12 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol vede akabinde askerlik vede yatak... ne yapsan askerde öğrenirsin demelerine kıl oluyorum +her yemek de birisi askerlikten dem vurunca masada ne kadar askerliğini yapmış adam varsa dalıyor o operasyon senin bu operasyon benim o dağ senin bu piyade benim dalıyorlar molamızın icine ediyorlar... Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #13 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maç Muhabbeti Ama "bizim zamanımızda" muhabbetlerini anlatandan anlatana değişir çok eğlenceli bulurum (: zaten anlatan kişinin ses tonu başlangıçta sertse kaçmak gerekli, yok neşeli güler yüzlüyse mutlaka dinlenmelidir... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim zamanımızda... insanların herkesi kendilerine ve kendi yaşadıklarına göre değerlendirmesini hiç sevmiyorum! ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #15 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.864
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:97382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o seceneklerdeki hiç bi muhabbeti sevmiyorumm bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızlar tarafından 10 kez tekrarlanan eski çıktığım muhabbeti
|
|
| | #17 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
canın çok sıkılmış bi şeylere ve arkadaşının yanına gidiyorsun dertleşmek istiyorsun ama karşındaki derdini dinlemek yerine, "yeni aldığım arabam,giysilerim" vs vs muhabbeti
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben mac muhabbetlerini severim ![]() "bizim zamanimizda " diyorum Yorgun... |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''senin yerinde olsaydım ...'' la başlayan muhabbetler kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #20 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babamın Hep "Bizim Zamanımızda" Şeklinde Başlayan nasihatleri Baymaya Başladı Artık.. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (29-11-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |