| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En sinir olduklarınız... | |||
| Gecenin bir yarısında sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de `Uyuyor muydun?` diye soranlara | | 5 | 17,24% |
| Buluşacağınız zaman sarımsak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besinler tüketen insanlara | | 7 | 24,14% |
| Günlük konuşmalarına İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta iki dili birleştirenler | | 9 | 31,03% |
| Sevmediğiniz bir şeye hayır dediğiniz halde ısrarla `Lütfen ama, hatırım için` diye yalvaranlara | | 15 | 51,72% |
| Tam güzel bir şey anlatırken `Aslında ben de geçen gün.` diye kendi hikayesine başlayanlara | | 10 | 34,48% |
| Ne yaptığınızı, ne giydiğinizi, kimlerle konuştuğunuzu televizyon izler gibi merakla komşulara | | 6 | 20,69% |
| Kilo vermeye çalıştığınız halde bol kalorili kekler vb. yemeniz için sürekli ısrar edenlere | | 4 | 13,79% |
| Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere | | 17 | 58,62% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En sinir olduklarınız... En sinir olduklarınız... derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (10-12-07) |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sırf hava atmak için ingilizce konuşmaya çalışan aklı kıtlara...
[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevmediğiniz bir şeye hayır dediğiniz halde ısrarla `Lütfen ama, hatırım için` diye yalvaranlara Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #4 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere '' Deli olurum böyle tiplere yaa Git çocuğunu evde döv kardeşim(: ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevmediğiniz bir şeye hayır dediğiniz halde ısrarla `Lütfen ama, hatırım için` diye yalvaranlara Sinir Olurum Böyle Israr Etmelerine..İstemiyorum Kardeşim..Zorla mı ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 72
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecenin bir yarısında sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de `Uyuyor muydun?` diye soranlara sinir oluyorum |
|
| | #7 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 669
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında hepsi ama Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere daha fazla |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kesinlikle ayrım yapamadım ben hepsine acayip sinir olurum.............
|
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tam güzel bir şey anlatırken `Aslında ben de geçen gün.` diye kendi hikayesine başlayanlara ve Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere bunlara çhok sinir olurum LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #11 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 633
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevmediğiniz bir şeye hayır dediğiniz halde ısrarla `Lütfen ama, hatırım için` diye yalvaranlara Everything is Changed ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
özellikle bu ikisi Sevmediğiniz bir şeye hayır dediğiniz halde ısrarla `Lütfen ama, hatırım için` diye yalvaranlara Tam güzel bir şey anlatırken `Aslında ben de geçen gün.` diye kendi hikayesine başlayanlara Yorgun... |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere hepsine sinir oluruyorum ama en çok buna utamaz insanlar sinir olurum sokakta bağırıp çağıran insanlara ![]() |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ingilizce konuşma çabasındakilere,ısrarcılara ve söz kesenlere sinir olurum İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #16 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kilo vermeye çalıştığınız halde bol kalorili kekler vb. yemeniz için sürekli ısrar edenlere" ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.439
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsini isaretledim.
Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #18 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere
|
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tam güzel bir şey anlatırken `Aslında ben de geçen gün.` diye kendi hikayesine başlayanlara ve Sokakta giderken çocuğunu yerlerde sürüklerken bağırıp çağıran, hatta bir tane de patlatan annelere sinir olurum.. Ne de olsa o çocuk senin canın , nasıl vurabiliyorlar hem de sokakta bağıra çağıra :S |
|
| | #20 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsine sinir olurum.... ne çok sinirlenen bir adammışım meğerse... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |