| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | Engelliler için bağış
Merhaba; Şiyar ve Beray arkadaşlarımız öncülüğünde başlatılan engelli arkadaşlarımıza yardım kampanyası için, yapacağınız bağışları bu topic içerisinde belirtmenizi rica ediyoruz. Yapılan bağışlar Kızılbaşforum ailesi adına toplu olarak yapılmış olacaktır. Engelli arkadaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine bir nevi katkıda bulunacağımız duyarlı yaklaşımlarınızı ve küçükte olsa yardımlarınızı bekliyoruz. Lütfen yorumları duyurular kısmına "Önemli canlar" topiğine yapalım, bağışları bu konu içerisinde bulunduralım... İlginiz ve duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz. Not: Bağışı gizli yapmak isteyen arkadaşlar Mescitlibo arkadaşımıza pm mesajlarıyla belirtebilirler. Ayrıca forumumuzda da bu yardıma ihtiyacı olanlar varsa pm yoluyla bilgilendirirse seviniriz.En azından bir kısmını ayırırız. İlk bağışı ben yapmak istiyorum. Şimdiden 100 ytl. http://www.kizilbasforum.com/showthread.php?t=6440 Tüm dostların katılımı bekliyoruz... Bağışlarımız için hesap numaraları: Şiyar BUZCU - Ziraat Bankası Şube kodu : 266 Şube adı : Siverek Şubesi / Ş.URFA Hesap no : 48561539-5001 Sevgi EMİR - T. İş Bankası Şube kodu : 6302 Şube adı : Atatürk Şubesi / G.Antep Hesap no : 0505013 Şuan itibari ile bağış yapmış olan arkadaşlar: Mescitlibo - 200 ytl Ewin - 100 ytl Ewin(dışardan) - 165 ytl Beray - 50 ytl Şiyar - 50 ytl Dewamade - 50 ytl Çerçi - 50 ytl Grinderman - 50 ytl Zeremi - 50 ytl Azemheval - 200 ytl Toprak - 50 ytl Deniz olmak - 50 ytl Sonsuz - 50 ytl Canom58_ - 50 ytl Karagül- 100 ytl Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.454
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç katılım olmaması çok üzdü beni,en azından bir yorum olsaydı :(
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu konuyu yeni gördüm Şiyar.Benim gibi sonradan görecek, farkedecek arkadaşlar kesin vardır.
iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (12-09-07) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.926
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HeLLin'inde Dediği Gibi Arkadaşlar Görüp Yardımcı Olmaya Çalışacaklardır ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (12-09-07) |
| | #5 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gün itibari ile Sevgi Emir işbankası hesabına para yatıran arkadaşların isimleri; Mescitlibo - 200 ytl Ewin - 100 ytl Ewin(dışardan) - 300 ytl Sonsuz - 50 ytl Beray-50 ytl Kızıl-alevi-40 ytl Tan_su-25 ytl Runya hivc-50 ytl Tokatlı_87-15 ytl Rıza58-50 ytl Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
duyarlılığın için tşk ederim kardeş... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #7 | |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tşk ederim kardeş,umarım olur... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |