| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | English PLus 12 Cd İNGİLİZCE Eğitim & Öğretim Seti ![]() Set'in Temel özellikleri, 1-Dört önemli dil yeteneğini geliştirir: okuma,yazma,dinleme,konuşma 2-Toplam 30.000 kelime 3-Tüm dilbilgisi kurallarını içerir 4-3000'in üzerinde sözcük ve deyim 5-İhtiyaç anında türkçe yardım menülerine ulaşır 6-CD başına 120 saat etkileşimli ingilizce eğitimi sağlar 7-Ses tanıma teknolojisi ile kullanıcının konuşma ve telaffuz doğruluğunu ölçer 8-Alıştırma ve testlerle öğrenilenleri pekiştirir 9-Canlı animasyonlar, müzik ve ses ile eğlenceli oyunlar içerir English Plus serisi öğrenimi kolaylaştıran,öğretirken eğlendiren çağdaş yaklaşımı,yüksek grafik ve video kalitesi, kullanımı kolay ve zevkli kılan ara birimi, etkileşim düzeyini artıran ses efektleriile multimedya teknolojisininson harikasıdır. LET'S START “Temel kelime ve Gramer kuralları” 1 CDROM BASIC “Temel Eğitim Düzeyi” 3 CDROM INTERMEDIATE “Orta Eğitim Düzeyi” 3 CD-ROM ADVANCED “İleri Eğitim Düzeyi” 5 CD-ROM ![]() ![]() http://rapidshare.com/users/4PJD0M Şifre : virs Toplam 16 parttr.Tüm cd leri tek pakette .12 cd dir. " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | EfendiBey (01-11-07), fetocan (14-11-07), gemliktexas (21-12-07), hayal_et7_7 (02-11-07), heyht (06-07-08), kararsiz (08-02-08), mavi (21-09-07) |
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler fayladalı olmak ne güzel vesile olsanda |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | linkler ölü kardeşim :( |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
evet linkler sağlam emeğine sağlık gerçekten güzel çalışma olmuş. indirmeye başlıyacam |
|
| | #6 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol... I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.834
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:94761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Linkler çalışıyor. Gerçekten de güzel bir kaynak. Teşekkürler. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MareNostrum (22-09-07) |
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
slm ya bu ingilizce setin part16 sında yanlış parola hatası veriyor. bi bakarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Selamlar buradan 10 -16 arasini indirdim ama sifreyi kabul etmiyor :(
|
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
[ merhaba öncelikle paylaşımın için tesekkürler ama ben partları açtığım zaman değişik bir dosya formatı çıkıyor ve açılan dosyaya bastığımda dosyayı tekrardan sıkıştırmaya çalışıyor. |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16. part ta yanlış şifre hatası veriyor. ayrıca tüm cd leri rardan çıkarmıyor 8 tanesini çıkarıyor.1. cd nin setupunu kurdum çalıştır dedim bu seferde cd istedi. kafayı yememek elde değil
|
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 7
paylaşımın için teşekkürler
|
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 14
Grazia...
|
|
| | #16 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 14
16 dosyayıda indirdim ve kurdum sorun yok... gerçekten paylaşım için teşekkürler...
|
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.503
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok gzl bir paylaşıma benziyorr ama indir indir bitmez sabır lazım tşk. Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:290 ![]() ![]() ![]() |
bu program çok eski, hem güncel değil, hem de programın kendisi yazılım olarak eski...
|
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Şimdi indiriyorum. Paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |