Konu Seçenekleri
Eski 26-04-08, 16:58 Çevrimdışı   #1
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erbil Acun'a sarktı

Erbil Acun'a sarktı

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın bir televizyon starı ya da şovmen olamayacağını iddia etti.

Uzun bir aradan sonra "Çarkıfelek" ile ekranlara geri dönen Mehmet Ali Erbil, Kelebek’e bomba gibi açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı’nın bir televizyon starı ya da şovmen olamayacağını iddia etti.

Son dönemin en popüler sunucusu Acun Ilıcalı. Acun Bey için "Mehmet Ali’nin tahtına oturdu" deniliyor. Siz ne diyorsunuz?

- Böyle bir şeyi söylemek için çok erken. Kimse kimsenin tahtına asla oturamaz. Ben Halit Kıvanç’ın, Erkan Yolaç’ın ya da Orhan Boran’ın tahtına mı oturdum? Bu isimler çok önemli değerlerdir. O değerleri yok sayıp da hemen yerine birini getirmek, o kadar kolay bir şey değildir. Eğer bundan 10 yıl sonra Acun varsa ve her yaptığı program bugünkü gibi ilgi görüyorsa, o zaman oturup "Acun var mı, yapabiliyor mu, başarılı mı, halk tarafından seviliyor mu?" diye tartışırız. Acun bugüne kadar ne yapmış? Biliyorsunuz rehberlik tarzı programlar yapıyordu. Sonra yapım şirketi kurdu, programlar yapmaya başladı. Şu an yaptığı yarışma programı çok dişi bir format, tuttu... Sonrasına bakmak gerek.

Sunucu olarak başarılı buluyor musunuz Acun Ilıcalı’yı?
- Ben Acun’u bir şovmen gibi göremiyorum. Her şeyden önemlisi Acun konuşurken, söylediğinin sadece yüzde 30’u anlaşılabiliyor. Bu durum, bir sunucu için dezavantaj. O yüzden Acun’un sözünü ettiğim sunucular arasında sayılabilmesi için daha çok zaman geçmesi gerek. Belki de çok zaman geçse bile bir Halit Kıvanç, bir Erkan Yolaç olamaz.

Mehmet Ali Erbil olabilir mi?
- Mehmet Ali Erbil asla olamaz! Mehmet Ali Erbil olmak kolay değildir. Türkiye’de televizyon starı belki iki, üç tanedir, bunlardan biri mutlaka Mehmet Ali Erbil’dir. Bu konuda asla mütevazı olmayacağım. Televizyon starı, televizyon yıldızı olmak farklı bir şeydir.

Yorgun...

Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (27-04-08)
Eski 26-04-08, 17:02 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.455
Teşekkür etti: 4.583
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:89600
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Acunun Mehmet Ali Erbil Olmak Gibi Bir Niyeti Oldugunu Sanmiyorum..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (28-04-08)
Eski 26-04-08, 23:38 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
O kadar kalitesiz biri deildir Acun...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Eski 27-04-08, 16:21 Çevrimdışı   #4
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
her ikisi farkli bence.her birinin farkli hayranlari vardir ve her ikisinin kotu ve iyi taraflari vardir

Eski 27-04-08, 18:51 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
evet ben ce de acun memet ali gibi seviyesiz biri olmaz

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Eski 27-04-08, 18:59 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 848
Teşekkür etti: 489
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6283
eQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oldukça açıklayıcı olmuş bence
mehmet ali erbil kendini ne sanıyosa artık

Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır..
Sal suyu gelsin..

Eski 28-04-08, 10:10 Çevrimdışı   #7
Stajyer

Zybek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 25
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Zybek Herkese mesafeli
bekleniyormuydu?

Eski 28-04-08, 11:09 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sen git kızın yaşında kadınla evlen, canlı yayında onun bunun pantolonunun indir, kadınlara sark sonra Acun'a laf yetiştir...

Acun Ilıcalı başlı başına bir fenomen başka bir şeye ihtyiacı yok...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
нѕуη (28-04-08), J.Mengele (28-04-08), serkhan_585 (28-04-08), Tuğrul Bey (28-04-08)
Eski 28-04-08, 13:41 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

Dark_AngeL_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 566
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:14471
Dark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmış
Ödüller:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen yaa

Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim..
Hadi bir kahve ısmarla bana,
Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende.. (:
...

Eski 28-04-08, 15:53 Çevrimdışı   #10
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
neden?

Alıntı:
pesimisgüzeli..´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet ben ce de acun memet ali gibi seviyesiz biri olmaz
Memed ali erbil neden seviyyesiz?

Eski 28-04-08, 22:05 Çevrimdışı   #11
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ben gidip milletin genç kızlarına sarkıp asılmıyorum ben gidip canlı yayında şaka adını verdiği bi şekilde milletin pantolonunu indirmiyorum ufacık çocuklara kötü örnek olduğunu bile sölemiyorum sence daha neden sayayımmı yoksa yeterlimi

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Eski 28-04-08, 22:18 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen git kızın yaşında kadınla evlen, canlı yayında onun bunun pantolonunun indir, kadınlara sark sonra Acun'a laf yetiştir...

Acun Ilıcalı başlı başına bir fenomen başka bir şeye ihtyiacı yok...
her kelimesine katılıyorum. acun şovmen olmasa ne kaybeder?

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (28-04-08)
Eski 28-04-08, 22:20 Çevrimiçi   #13
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.985
Teşekkür etti: 6.374
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:74204
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Meyve veren agaç taslanir misali

Mali halkin gozunde artik koca bir hiç

bulasmasin Acun a ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (28-04-08)

Konu Seçenekleri