Konu Seçenekleri
Eski 01-11-08, 15:35 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.692
Teşekkür etti: 3.360
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erbil 'Mustafa'yı protesto etti

Mehmet Ali Erbil, "Mustafa" filmine imza atan Can Dündar’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Filmi protesto ederek gitmeyeceğini dile getirdi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Etiler'de 'Çarkı Felek' ekibine yemek verdi. Erbil, yemekte açtı ağzını yumdu gözünü.

Gazetecilerin, "Mustafa filmini izlediniz mi?" sorusu üzerine ünlü şovmen şunları söyledi;

MUSTAFA FİLMİNİ PROTESTO EDİYORUM

"Mustafa filmini izlemeyeceğim. Zira, okuduklarım ve filmi izlemeye giden arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile Can Dündar, kendi siyasi görüşünü filme yansıtmış. Atatürk'ü filmde elinde sigara ve içki bardağı düşmeyen bir karakter olarak göstermiş. Ayrıca Atatürk'e tek başına kaldığı imajı verilmiş. Çok yanlış. Olmadık gerçekleri filme yansıtmış. O bizim Atamız. Gelecek nesillere Atamızı iyi tanıtmak lazım, Can Dündar ise ne yaptığı ortada. Mustafa filmine çok ilginçtir CHP ve AKP de onaylamıyor. Demek ki, yanlış olan bir şey var. Hem Can Dündar'ı hem de Mustafa filmini protesto ediyorum. Bunun için Mustafa filmini izlemeyeceğim" dedi.

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist

Eski 01-11-08, 15:46 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.260
Teşekkür etti: 13.648
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sen protesto etsen ne olur,etmesen ne olur...şaklaban herif...Can Dündarın tırnağına kurban ol sen...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (01-11-08)
Eski 01-11-08, 15:47 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.692
Teşekkür etti: 3.360
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
özgür bir ülkedeyiz, herkes fikrini açıklayabilir değil mi

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bEyAzLi (01-11-08), Virane (01-11-08)
Eski 01-11-08, 15:48 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
birseyin dogru olması icin akp ya da chp nin dogrulaması mı gerekiyormus, mantıga bak =)

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (01-11-08)
Eski 01-11-08, 15:50 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.951
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 130
Forum Puanı:52716
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Protestoymus...

O filmi herkes izleyecek.

Buna adim gibi eminim.

Disariya izlemeyecegim görüntüsü verse de.

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Eski 01-11-08, 16:00 Çevrimdışı   #6
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.083
Teşekkür etti: 1.647
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:22872
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ne kızıyosunuz adam agzı var konusuyo bu ülkede agzı oılan herkes konusuyor

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (01-11-08)
Eski 01-11-08, 16:08 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tvden izlediği eleştirileri söylüyor ezberden. Herkes aynı leykeri söylüyor oda tekrarlıyor...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 01-11-08, 17:51 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

milletin donunu indirip oo dicene daha iyisini yapta herkes izlesin ..

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (01-11-08)
Eski 01-11-08, 18:10 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.445
Teşekkür etti: 5.628
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80333
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Adamin mazide yaptiklari, Ulusunun milletinin bas taci konumundaki önderini savunmasina mani mi?

Showmenligi sirasinda yaptiklari baska, normal durumda yaptiklari baskadir.

Begenmediginiz "saklaban" dediginiz adam en azindan bazi sanatci(!) itleri gibi konserlerde dagdaki kardeslerimiz gibi laflar etmiyor.

Kendisini yorumundna dolayi taktir ediyorum, kisisel olarak begenmesemde cogu adam(!) diye gecinen sahislardan daha adam gibi bir tavir takinmis.

Sözleri birilerinin politik fikir ve düsüncelerini incitmis olacak ki kuyruk acisi ceker gibi adama satasmakta bulmuslar caresini. Isin en aci tarafi, ortada bariz bi sekilde Mustafa Kemal'i kötülüyen bir film varken. Siz durmus M.A.Erbil ile ugrasiyorsunuz.

Mutlaka erkes filmi izliyecektir, ama en akillilari bu sahsiyete para kazandirmamak icin kacak izliyecektir.

Can Dündarin ne kisiliksiz oldugunu bir kez daha görmüs olduk tebrik ederim kendisini.

Konu Virane tarafından (01-11-08 Saat 18:13 ) de değiştirilmiştir..

Eski 02-11-08, 13:40 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.702
Teşekkür etti: 1.280
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11229
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
bence fılmı seyr ettıkten sonra yorum yapalım

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN

Konu Seçenekleri