| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | - Örtmenieeem! örtmenieeeemm!! Ahmet kalemimi aldııaa.. evet Ahmet kalemimi aldıı, vermiyooaar! inanilir gibi değil ahmet kalemimi aldııaa vermiyooraararr! - Off Ahmet ver Şuna kalemini de sussun - Al be al.. Of - Eveeeet Ahmeet kalemimi verdiiee! harikulade bir olay, sınıflarda görmek istediimiieeez tÜrden olaylar bunlaaar.. - Kim attı bu tebeşiri çocuklar - Attı attı Hakan attı, Hakan Hakan .. - İspiyoncu buşt -Anne koştu.. Anne koştuu.. Bakıyorum.. Ercan çok hızlı !! Ercan çok hızlı !! -Ercan Allah cezanı vermesin.. -Terliği anne kullanacak.. Bakıyorumm... Terlik geliyorrr.. Terlik geliyor.. Ercan kaçtıııı.. Ercan kaçtıııı.. Mükemmel bir atış aynı güzellikte bir kaçış.. Ercan odasında adeta devleşiyor.. -Ercan boyun devrilsin emi.. Akşama baban gelsin.. O zaman da böyle kaçabilecek misin bakalım -Anne saha kenarına kadar geldi.. 1 numaralı anonsu işaret ediyor.. -Üç oldu. baba koydu üç oldu. Anne inliyor tribünler inliyor. MuhteŞem koydu. -Kaçma Ercan kuyruğunu biiipicem senin bu sefer. -Olaylar var sahada sayin seyirciler, yayınımızı kesmek zorunda kalıyoruz. -Rıza konuştu.. Rıza konuştu.. Örtmen bakıyor.. Örtmen sınıfın tahtaya bakan kale tarafına doğru yürüdü..Örtmen döndüü.. Tebeşir geliyor.. Sekerse tehlikeee.. Sekmediiii.. Sekmedii.. - Ercan bak haci deden geldi, gel bi elini op.. - Haccciiiiii hacciiiii.. ( Hagi ! ) - Ne bağırıyon oğlum hacı dedene, ayıp değil mi Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | DiRENiŞ (21-07-08), DüşüM (06-08-08), HANNİBAL (21-07-08), interlude (21-07-08), Tuğrul Bey (06-08-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.554
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:48870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika bu yaaa ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | - Üç oldu. Baba koydu üç oldu. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.751
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.424
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:15426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok komik |
|
| | #6 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... | |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |