Konu Seçenekleri
Eski 21-07-08, 02:59 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha Ercan TANER'in Küçüklüğü

- Örtmenieeem! örtmenieeeemm!! Ahmet kalemimi aldııaa.. evet Ahmet kalemimi aldıı, vermiyooaar! inanilir gibi değil ahmet kalemimi aldııaa vermiyooraararr!
- Off Ahmet ver Şuna kalemini de sussun
- Al be al.. Of
- Eveeeet Ahmeet kalemimi verdiiee! harikulade bir olay, sınıflarda görmek istediimiieeez tÜrden olaylar bunlaaar..

- Kim attı bu tebeşiri çocuklar
- Attı attı Hakan attı, Hakan Hakan ..
- İspiyoncu buşt

-Anne koştu.. Anne koştuu.. Bakıyorum.. Ercan çok hızlı !! Ercan çok hızlı !!
-Ercan Allah cezanı vermesin..
-Terliği anne kullanacak.. Bakıyorumm... Terlik geliyorrr.. Terlik geliyor.. Ercan kaçtıııı.. Ercan kaçtıııı.. Mükemmel bir atış aynı güzellikte bir kaçış.. Ercan odasında adeta devleşiyor..
-Ercan boyun devrilsin emi.. Akşama baban gelsin.. O zaman da böyle kaçabilecek misin bakalım
-Anne saha kenarına kadar geldi.. 1 numaralı anonsu işaret ediyor..

-Üç oldu. baba koydu üç oldu. Anne inliyor tribünler inliyor. MuhteŞem koydu.
-Kaçma Ercan kuyruğunu biiipicem senin bu sefer.
-Olaylar var sahada sayin seyirciler, yayınımızı kesmek zorunda kalıyoruz.

-Rıza konuştu.. Rıza konuştu.. Örtmen bakıyor.. Örtmen sınıfın tahtaya bakan kale tarafına doğru yürüdü..Örtmen döndüü.. Tebeşir geliyor.. Sekerse tehlikeee.. Sekmediiii.. Sekmedii..

- Ercan bak haci deden geldi, gel bi elini op..
- Haccciiiiii hacciiiii.. ( Hagi ! )
- Ne bağırıyon oğlum hacı dedene, ayıp değil mi

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
DiRENiŞ (21-07-08), DüşüM (06-08-08), HANNİBAL (21-07-08), interlude (21-07-08), Tuğrul Bey (06-08-08)
Eski 21-07-08, 03:38 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.773
Teşekkür etti: 4.554
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:48870
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
harika bu yaaa

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 21-07-08, 10:15 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 870
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2728
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
- Üç oldu. Baba koydu üç oldu.

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 06-08-08, 16:13 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Eski 06-08-08, 16:19 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.694
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15426
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok komik
Eski 06-08-08, 16:20 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
- haccciiiiii hacciiiii.. ( hagi ! )
:d

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 06-08-08, 16:47 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 685
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Konu Seçenekleri