Konu Seçenekleri
Eski 30-09-08, 21:45 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.558
Teşekkür etti: 3.234
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7320
HANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmış
Erdoğan: Bayramın adını değiştirmişler

vay anasını sayın seyirciler diyor;haberi veriyorum....

ŞANLIURFA - İstanbul Moda’daki içki yasağı tartışmalarını değerlendiren Başbakan Erdoğan, “Asıl mahalle baskısı içki içmeyenlere yapılıyor” diyerek mahalle baskısı kavramına yeni bir boyut katmıştı. AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı’nın verdiği iftara katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde bu kez de “Ramazan Bayramı mı? Şeker Bayramı mı?” sorusu vardı. Başbakan tartışmayı kültür erozyonu kavramı üzerinden değerlendirdi.
Bayramın yaklaştığını belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

“Bu Ramazan Bayramı’nda da bu birliğimizi beraberliğimizi teyit eden gidiş gelişlerimiz olacak. Küçükler büyüklere muhakkak gitmeli. Bunu ihmal etmeyelim. Anneler, babalar bunları çok bekler. Annelerimizi babalarımızı bunlardan mahrum etmeyelim. Bunlar bizim geleneklerimizin, kültürümüzün güzel örnekleridir ama ne yazık ki bunları büyük ölçüde kaybettik. Bakıyorsunuz, bayram adını değiştirdi. Ne oldu bayramın adı? Tatil. Olmaz. Bu bayram tatil değil, tatil başka bir şey. Adını bir başka türlü de değiştirmişler şimdi. Şeker Bayramı. Bu dört dörtlük bir Ramazan Bayramı, ne Şeker Bayramı... İlginç şeyler oluyor, bu erozyondur aslında. Yani buna bir kültürel erozyon denir. Bunlara fırsat veremeyiz, vermemeliyiz. Ve olması gereken ne ise bunu yerinde aynı şekilde değerlendirmemiz lazım. Ve bu değerler erozyona uğrarsa işte o güç dengelerini sarsarız ve yavaş yavaş onlardaki kayıp geleceğimizi de ne yapar? İnkıraza götürür. Burada anneler babalar hep birlikte yavrularımıza bu telkinleri bu nasihatleri yapmamız gerekir. En doğrusu şartlar zorlamadığı sürece bayramda anacığımın elini öpmeden bir yere ayrılmıyorum. Büyüklerimi ziyaret etmeden bir yere ayrılmıyorum. Urfalı bunu zaten iyi bilir de buradan bu mesajı vereyim diyorum. Şimdi de ‘Başbakan bunu da konuştu, burada da acaba ne yatıyor’ diye birileri bir şey karıştırmaz. Ben bir sorumluluğun bir misyonunun gerekliliği olarak, bir sorumluluğun gereğini yerine getirmek durumundayım. Onun için bunu burada açıklıyorum. Birlik, beraberlik içinde dayanışma ve yardımlaşma içinde inşallah bu süreci sürdüreceğiz.”

kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/460297.asp

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
Bir Ben Eksiktim (01-10-08), RebeL (01-10-08), samira_prensess (01-10-08), Scнiивея (01-10-08), Tuğrul Bey (01-10-08), _osiris_ (30-09-08)
Eski 30-09-08, 23:52 Çevrimiçi   #2
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.480
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Saçma sapan bir söz herzamanki Tayyip lakırdıları

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HANNİBAL (01-10-08), peris (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:21 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Recep Tayyip Erdoğan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Küçükler büyüklere muhakkak gitmeli. Bunu ihmal etmeyelim. Anneler, babalar bunları çok bekler. Annelerimizi babalarımızı bunlardan mahrum etmeyelim. Bunlar bizim geleneklerimizin, kültürümüzün güzel örnekleridir ama ne yazık ki bunları büyük ölçüde kaybettik. Bakıyorsunuz, bayram adını değiştirdi. Ne oldu bayramın adı? Tatil. Olmaz. Bu bayram tatil değil, tatil başka bir şey. Adını bir başka türlü de değiştirmişler şimdi. Şeker Bayramı. Bu dört dörtlük bir Ramazan Bayramı, ne Şeker Bayramı... İlginç şeyler oluyor, bu erozyondur aslında. Yani buna bir kültürel erozyon denir. Bunlara fırsat veremeyiz, vermemeliyiz. Ve olması gereken ne ise bunu yerinde aynı şekilde değerlendirmemiz lazım. Ve bu değerler erozyona uğrarsa işte o güç dengelerini sarsarız ve yavaş yavaş onlardaki kayıp geleceğimizi de ne yapar? İnkıraza götürür. Burada anneler babalar hep birlikte yavrularımıza bu telkinleri bu nasihatleri yapmamız gerekir. En doğrusu şartlar zorlamadığı sürece bayramda anacığımın elini öpmeden bir yere ayrılmıyorum. Büyüklerimi ziyaret etmeden bir yere ayrılmıyorum.
İlk defa katılıyorum. şeker bayramı ne demek? Şeker yemek için özel bir gün değil, Ramazan bir ay tutulan oruçların, kazanılan sevapların ve günahlardan kurtulmanın sevincidir. Kutsallarımıza, kökümüzden gelen değerlerimizin isimleriyle böyle oynanması, kültürel yozlaşma getirir.

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (04-10-08), ASAKİRİ (01-10-08), bEyAzLi (01-10-08), J.Mengele (01-10-08), Marcus T.CICERO (01-10-08), poor_youth (01-10-08), samira_prensess (01-10-08), Sk8er Boi (01-10-08), Snorland (01-10-08), vivace (01-10-08), Yσкє∂!¢! (01-10-08), »Asi GüL« (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:23 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Ben çocuklumdan beri şeker bayramı diye biliyorum.. ha Ramazan ha Şeker sonuçda değerini ne artiyor ne azaltiyor hatta 1 ay Ramazan zaten ertesi şeker bayramı denmesi çok daha güzel ..

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
HANNİBAL (01-10-08), peris (01-10-08), _osiris_ (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:29 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben çocuklumdan beri şeker bayramı diye biliyorum.. ha Ramazan ha Şeker sonuçda değerini ne artiyor ne azaltiyor hatta 1 ay Ramazan zaten ertesi şeker bayramı denmesi çok daha güzel ..
Bu mübarek günler, özelliğini, özünü yitirdiği zaman ne anlamı kalacak ismin? Ve bir nesnenin özünü, küçük darbeler yokeder. Kültürel anlamda psikolojik savaştan bir ara bahsederim...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (04-10-08), ASAKİRİ (01-10-08), J.Mengele (01-10-08), poor_youth (01-10-08), vivace (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:30 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 784
Teşekkür etti: 613
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3164
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk defa katılıyorum. şeker bayramı ne demek? Şeker yemek için özel bir gün değil, Ramazan bir ay tutulan oruçların, kazanılan sevapların ve günahlardan kurtulmanın sevincidir. Kutsallarımıza, kökümüzden gelen değerlerimizin isimleriyle böyle oynanması, kültürel yozlaşma getirir.
katılıyorum

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...

ASAKİRİ (01-10-08), Tuğrul Bey (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:35 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Ceyhun tamam güzel söylemişsin de bak ne diyom çocuklumdan beri bu yaşa geldim değişen bir şey yok bayramı hiç bir şey yokedemez.. İnsanımız değerlerine sahip çıkar her vakit şeker ya da ramazan diye adlandırılması hiç bir şey götürmez.. Sorun Başbakanın bunu nedense her gün anons etmesi.. İnsanları bu güzel günde bile birbiri ile tartışmasına sebep oluyor.. Bayramda bile boş kalamiyoruz tartışıcak bir şeyler sağolsun büyüklerimiz bulduruyor bize..

Ramazan bayramında şeker bayramında mübarek olsun hepsi bizim .. İyi Geceler ..

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden:
S.M.U.R.F (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:38 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ceyhun tamam güzel söylemişsin de bak ne diyom çocuklumdan beri bu yaşa geldim değişen bir şey yok bayramı hiç bir şey yokedemez.. İnsanımız değerlerine sahip çıkar her vakit şeker ya da ramazan diye adlandırılması hiç bir şey götürmez.. Sorun Başbakanın bunu nedense her gün anons etmesi.. İnsanları bu güzel günde bile birbiri ile tartışmasına sebep oluyor.. Bayramda bile boş kalamiyoruz tartışıcak bir şeyler sağolsun büyüklerimiz bulduruyor bize..

Ramazan bayramında şeker bayramında mübarek olsun hepsi bizim .. İyi Geceler ..
Anlamıyorsun Can yada anlatamıyorum. Sorun başbakanın demesi değil, o demeden öncede bu söyleniyordu. Önemli olan uygulanan psikolojik harekatın farkında olamamak yada anlatamamam...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (04-10-08), ASAKİRİ (01-10-08), »Asi GüL« (01-10-08)
Eski 01-10-08, 00:53 Çevrimiçi   #9
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.803
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:24231
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
keriz fenerini unutturmak için çabalar ya da yeni bi zam qelio hadi işi qücü bırakın şeker bayramımı ramazan bayramımı bunu tartışalım bu şeker bayramı ufak çocuklara söylenen sözdür ha şeker ha ramazan bayramı ne fark eder ikisi de aynı şeye çıkmıo mu sonuçta bırakın ya boş iş bunlar booşşş...

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

HANNİBAL (01-10-08), _osiris_ (01-10-08)
Eski 01-10-08, 10:23 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

Photograph - ait Avatar
Genel Mesajlar: 287
Teşekkür etti: 110
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:207
Photograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyor
Başbakan tarihini bilmiyor. Osmanlı Devletinde bile bu bayram Şeker Bayramı olarak kutlanırdı.

Hadi bunları geçtim, bu sözler bir başbakana yakışacak sözler mi? Dünya'da ilkdir bir başbakanın bayram ismi hakkında konuşması.

Mesaja teşekkür eden:
_osiris_ (01-10-08)
Eski 01-10-08, 10:28 Çevrimiçi   #11
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.803
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:24231
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
her ilki akepe yapıo unuttun mu

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Eski 01-10-08, 12:02 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bayramın Adı Ramazan Bayramı Şeker bayramı degil...

Osmanlıda insanlar bilincindeydi osmanlı zamanında halk şimdiki gibi degildi arada fark var...

iyi kurban bayramınada et bayramı diyelim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (04-10-08), ASAKİRİ (01-10-08), Tuğrul Bey (01-10-08), »Asi GüL« (01-10-08)
Eski 01-10-08, 12:08 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 2.907
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:44093
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dogru Ramazan bayrami demek bence daha uygun

Bir ay boyunca(oruc tutmayin yerine ) seker yemiyorsun
Bayramin 3 günü boyuncada seker yemiyiorsun,,
hani tamam seker ikram ediliyor bayramda...
yinede isimi buna baglamak tuafima kaciyor...

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (04-10-08), Tuğrul Bey (01-10-08), »Asi GüL« (01-10-08)
Eski 01-10-08, 12:12 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.137
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
30 Agustos Zafer bayramini tatli bayrami olarak kutlasak hos olurmu olmaz , Buda olmaz dogru da degil bayramin adi Ramazan bayramidir. Simdi Ramazan Agustos ta olcak Hos geldin ya Sehr- i Agustosmu diyecegiz ayni hesap.Tabi Ramazani bir aya baglayin hep orda kalsin diyenlerden beklenir. Biz cok vururuz bu kafalari taslara boyle gidersek yakinda seker bayrami sugar bayramida olursa sasirmayalim o zaman gidisat bu cunku.

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (04-10-08), »Asi GüL« (01-10-08)
Eski 01-10-08, 15:33 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
Photograph´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başbakan tarihini bilmiyor. Osmanlı Devletinde bile bu bayram Şeker Bayramı olarak kutlanırdı.

Hadi bunları geçtim, bu sözler bir başbakana yakışacak sözler mi? Dünya'da ilkdir bir başbakanın bayram ismi hakkında konuşması.
Osmanlının hiçbir döneminde Ramazan bayramının ismi şeker bayramı olarak geçmemiştir. Dine soğuk laik cenah, sırf liaklik adı altında dine vurgu yapmamak için bu ismi ortaya atmıştır...

16 MART 1929 günü Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği şöyle bir açıklama yapmıştı:
"Reisicumhur Hazretleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle telgraf ve mektupla tebrik etmek suretiyle muhabbet ve hislerini ifade eden zevata teşekkürlerinin bildirilmesine Anadolu Ajansı'nı aracı kılmışlardır."

Atatürk zamanında bile Ramazan ismi ile kullanılan bayramın şeker diye adlandırılmasında ne amaç güdülüyor, bunda iyiniyet aramam...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Konu Tuğrul Bey tarafından (01-10-08 Saat 15:36 ) de değiştirilmiştir..

Eski 01-10-08, 15:48 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Şu an bu haberi okuyasıya kadar herhangi bir karmasa yasamıyordum kafamda
şeker bayramı mı desem acaba ramazan bayramı diye mi(Genelde Ramazan bayramı derdim hatta her zaman)
ama sırf RTE şeker denmesini istemiyor diye
şeker bayramı diyeceğim. Bu konuda da ikiye ayrılma söz konusu olucak sanırım.

-Abi şeker bayramın kutlu olsun
-Lan sen akp ye oy vermemiş miydin? Ramazan diyeceksin. Şekeri benim demem gerek

Yahu yeter artık
ne denilirse denilsin
Bayramın zevkini çıkaralım

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Bir Ben Eksiktim (01-10-08), HANNİBAL (01-10-08), Scнiивея (01-10-08), _osiris_ (01-10-08)
Eski 01-10-08, 15:52 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL'm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.293
Teşekkür etti: 1.269
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16533
GamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Valla Ramazan Bayramini Seker Bayrami diye degistirdilerse daha bir cok sey degiscek ve kaybolcak gibi gözüküyor ..

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum

Eski 01-10-08, 15:53 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ramşek bayramınız kutlu olsun
Ama önce Ramazanı kullandım
Hadi şunu tartısalım
Şekram bayramı mı Ramşek bayramı mı

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (01-10-08)
Eski 01-10-08, 15:56 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL'm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.293
Teşekkür etti: 1.269
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16533
GamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ramşek bayramınız kutlu olsun
Ama önce Ramazanı kullandım
Hadi şunu tartısalım
Şekram bayramı mı Ramşek bayramı mı

Mhmm kulaga hos geliyo aslinda ' Ramşek '

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum

Eski 01-10-08, 16:12 Çevrimdışı   #20
Profesör

ALLeinWOLF - ait Avatar