DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 07-03-08, 23:30 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.417
Teşekkür etti: 5.254
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erdoğan'dan kadınlara: Doğurun

Uşak'ta 8 Mart Kadınlar Günü konulu bir toplantıda konuşan Başbakan Erdoğan, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi. Erdoğan, önemli bir noktaya dikkat çekti.

"Bunlar sizin kökünüzü kurutmak istiyor" diyen Başbakan Erdoğan, "Böyle giderse 2030 yılında yaşlı bir ülke olacağız" diyerek, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi.
Türkiye'deki genç nüfusun önemine de dikkati çeken Başbakan Erdoğan, Batı devletlerinin genç nüfus transfer etmeye başladığını, Türkiye'nin genç nüfusunu korumaya devam etmesi gerektiğini vurguladı. Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:
''Batı şu anda ağlıyor, sakın bu tuzaklara düşmeyin. Böyle giderse 2030 yılında Türkiye'nin nüfusunun çoğu da 60 yaşın üzerinde olacak. Sevgili hanım kardeşlerim, bir Başbakan olarak konuşmuyorum, bir dertli kardeşiniz olarak konuşuyorum. Bu tuzağa asla gelmeyiniz. Biz genç nüfusumuzu aynen korumalıyız. Bir ekonomide aslolan insandır. Sermaye, emek, insanın türevidir. İnsan varsa sermaye var, insan varsa emek var. İnsan varsa başarı var, insan yoksa bunların hiçbiri yok. Bunlar ne yapmak istiyor? Bunlar Türk milletinin kökünü kazımak istiyorlar, yaptıkları şey bu. Eğer nüfusunuzun azalmasını istemiyorsanız, bir ailenin 3 tane çocuğu olmalı. Takdir sizindir, o ayrı bir mesele. Bunu yaşadım inanarak söylüyorum. Çocuk berekettir. Onu da bilmemiz lazım. Benim 4 tane çocuğum var. Memnunum, keşke daha fazla olsaydı. Hepsi de bereketiyle geldi.
Şu anda nüfusumuz genç. Ama böyle giderse 2030'da yaşlanıyor, bu bizim için tehlikelidir. Bu tehlikeyi yaşamak istemiyoruz. Bunu iyi dengelemek zorundayız.''
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
мєяνє (11-03-08), нѕуη (08-03-08), Bir Ben Eksiktim (08-03-08), cinsot (08-03-08), DREWFOSTER (08-03-08), Kayıp_Şair (08-03-08), Marcus T.CICERO (08-03-08), Proserpina (08-03-08), serguzest (09-03-08), Snorland (07-03-08), tutbenidüşmeden (21-03-08), YaGMuR_CiNi (07-03-08), İsBeRvA (26-03-08), Şidaam (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 07-03-08, 23:34 Çevrimdışı   #2
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.250
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Önemli olan sayımız değil...
Sen bana sosyal güvence ver..İş ver ..İnsanca yaşama hakkı ver...Eğitim ver...
Ben sana 3 değil 13 doğurum...

Kimsesiz çocuklar görünmez olmuş yoksulluk kalkmış herkes mutlu mesut nüfusumuz az gelmiş....

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Mesaja teşekkür eden: (23 Kişi)
And (07-03-08), Begonya (15-03-08), Bir Ben Eksiktim (08-03-08), birnur (18-03-08), DREWFOSTER (08-03-08), GönüLçeLen` (24-03-08), HeaveN| (11-03-08), KartofeL (08-03-08), Marcus T.CICERO (08-03-08), MissCrow (07-03-08), Proserpina (08-03-08), PsicoManiaCc (08-03-08), scabiyersto (08-03-08), seLLuk@ (08-03-08), Snorland (07-03-08), Sodir (08-03-08), tragonya (08-03-08), ufuk_08 (09-03-08), unfortunate (08-03-08), yεsiL (08-03-08), Yσкє∂!¢! (08-03-08), YaGMuR_CiNi (07-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 07-03-08, 23:49 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.794
Teşekkür etti: 16.327
RepForum Gücü: 482
Forum Puanı:203734
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bi yandan haklıda şöyleki.

Şuan çalışanlar dahi Sosyal güvenlik açığını kapatmaya yetmiyor.
Bu çalışanlar emekli olduğunda kim kapatacak bu açığı?
İş alanlarını ve imkanlarını genişletilmeli önce nüfusu gençleştirmek ondan sonraki iş

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
!s!s (07-03-08), Begonya (15-03-08)
Eski 07-03-08, 23:53 Çevrimdışı   #4
Doçent

!s!s - ait Avatar
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Sınavlarla gençliği genç kitleyi çürütmeden yollarını açsalar...

Kendi verdikleri eğitimi bile bilmem kaç defa sınamayla ömür tüketmeseler...Zaman ne kadar kıymetli oysa bir görebilseler..Benim yaşımda adamlar kadınlar neler yapıyor biz hala onun sınavı bunun suyuyla uğraşıyoruz...Uğraşmadıklarımızıda beyyin göçü diye yol almalarını sağlıyoruz..
Evet şimdi ben böyle şartlarda en az 3 çocuk dünyaya getirecem o çocuk bana ne der..

!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
DREWFOSTER (08-03-08), GönüLçeLen` (24-03-08), Snorland (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 07-03-08, 23:57 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.080
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sanki millette 3 çocuğa bakacak durum var gibi..Bu kötü bir kamera şakası sanırım..

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
absolut (10-03-08), DREWFOSTER (08-03-08), Snorland (08-03-08), yεsiL (08-03-08), YaGMuR_CiNi (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:06 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 9.180
Teşekkür etti: 15.462
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hollandanin en buyuk sorunlarindan biri ya$lilik mesela..
Genç nufusa her ulkenin ihtiyaci var, hakli bu konuda ..
ama dunyaya gelen çocuk açligin içine gelcek
once sosyal guvenligi saglasin sonra doguran dogurana olur zaten
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
нѕуη (08-03-08), BigBang (08-03-08), DREWFOSTER (08-03-08), pavel (08-03-08), Samson (08-03-08), Sodir (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:15 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tamam dogursunlar tayyeap bey.
ama önce sen onlara guvence sagla
parlak bi gelecek sun
sonra dogurt
yoksa daga cıkarlar
ikinci bir pkk vakası yasamak istemezsin heralde tayyeap bey

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
DREWFOSTER (08-03-08), poor_youth (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:15 Çevrimdışı   #8

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 18.859
Forum Puanı:91063
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Peki

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
мєяνє (11-03-08), Samson (08-03-08), Snorland (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:19 Çevrimdışı   #9
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.985
Teşekkür etti: 6.374
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:74204
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hollandanin en buyuk sorunlarindan biri ya$lilik mesela..
Genç nufusa her ulkenin ihtiyaci var, hakli bu konuda ..
ama dunyaya gelen çocuk açligin içine gelcek
once sosyal guvenligi saglasin sonra doguran dogurana olur zaten
aynisi Belçikada mecvut oldugundan ulkenin prensi canli yayinda vatandaslarina cocuk dogrumalarini soyledi bunlada yetinmedi kendi evlendi ve su an 2 cocugu var + karisi hamile ( ikizleri olcak )

bide turkiyedeki durumu bilmiyorumda burda bi otobuse bindiginde o otobusun yarisi yasli nufus !

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

st4n (10-03-08), YaGMuR_CiNi (08-03-08), Şidaam (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:20 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bunlar iyi günler .şimdi bunun hocası geliyor sevdigi kişi..bakalım tayyip erdogana neler yaptıracak..

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
DREWFOSTER (08-03-08), KartofeL (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:20 Çevrimdışı   #11
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.985
Teşekkür etti: 6.374
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:74204
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam dogursunlar tayyeap bey.
ama önce sen onlara guvence sagla
parlak bi gelecek sun
sonra dogurt
yoksa daga cıkarlar
ikinci bir pkk vakası yasamak istemezsin heralde tayyeap bey
ne kadar fesat bi dusunce tarzi

bunu tayyip erdogan degilde baykal yada her hangi bir ust duzey i$ adami desey yorumunu yine aynimi olurdu ?

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 08-03-08, 00:24 Çevrimdışı   #12
Rektör
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Kayıp_Şair´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunlar iyi günler .şimdi bunun hocası geliyor sevdigi kişi..bakalım tayyip erdogana neler yaptıracak..

çok pardon ne demek istedigini anlamadim
biraz daha açar misin cumleyi , rica etsem
Eski 08-03-08, 00:26 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yapabilcen kadar değil bakabilcen kadar sokaklar yeterince kalabalık ve işsiz dolu...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
DREWFOSTER (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:27 Çevrimdışı   #14
Doçent

!s!s - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bunu tayyip erdogan degilde baykal yada her hangi bir ust duzey i$ adami desey yorumunu yine aynimi olurdu ?
Kişi üstünden siyaset zemini yine yazık

!s!s

Eski 08-03-08, 00:28 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

fesatlıkla ne alakası var anlamadım acıkcası..
evet tayyip olmasaydı da baskası olsaydı yine soylemim aynı olurdu.hiç bi siyasetcinin destekcisi olarak bulunmuyorum burda.
duygusallıgı bırakın biraz mantıgınızla dusunun..
bu ülkenin nüfusu 70 milyon ve bu topraklar bu kapasiteyi tasıyamıyor..bu bir gercek..
azalmamamız gerekirken basbakanın soyledigine bak..

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
!s!s (08-03-08), DREWFOSTER (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:29 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

çok pardon ne demek istedigini anlamadim
biraz daha açar misin cumleyi , rica etsem

tabi böyle anlatayım..atatürke hakaret ve türkiyede şeriat kurmaya calışan. f.gülen.bunların sayesinde türkiyeye geliyor..zaten bunları sizlerde göreceksiniz f.gülen ne derse tayyip erdogan onu yapacak..

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
!s!s (08-03-08), DREWFOSTER (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:31 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dogurun dogurun bu devlet size bakıcak

seve...

omedya mına
!s!s (08-03-08), DREWFOSTER (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:40 Çevrimdışı   #18
Doçent

!s!s - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Evet sadece bakacak....

Doğum evlerini de bi ara ziyaret etsin vakti varsa..Herşey ortada..

!s!s

DREWFOSTER (08-03-08), Sodir (08-03-08), ŞiYaR (08-03-08)
Eski 08-03-08, 00:46 Çevrimdışı   #19
Rektör