| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Erdoğan'ı röntgenci yaptılar ![]() Başbakan Erdoğan'ın "ailede en az üç çocuk olmalı" sözü gündemden düşmüyor. Eleştiren de var destekleyen de.. Hafta sonu üç çocuk ısrarını yeniden dile getirdi. Konu karikatüristlere malzeme olmaktan kurtulamadı. Tartışmanın merkezinde çocuk, anne ve baba olunca iş yatak odasına kadar uzandı.. Cumhuriyet çizeri Musa Kart'ın kaleme aldığı resimde Erdoğan röntgenci konumunda.. Erdoğan'ın üç çocuk fikrindeki ısrarcılığı böyle verildi. Erdoğan yatak odasını ağacın dalından izleyerek "Sözümün takipçisiyim en az üç çocuk olacak" diyor. Kaynak: İnternet Haber İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzerini vermiştim... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilemem, görmedim.
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| Konu Seçenekleri | |
| |