DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Anket Sonuçlarını Göster: Ergenekon operasyonuna bakış açınız?
Olumsuz (İddiaların gerçeklik payı olmayıp; karalama, sindirme ve korku eylemidir) 28 48,28%
Olumlu (Devlet içindeki çeteleşmeler orataya çıkartılıp cezalandırılmalı) 19 32,76%
Yargı sonucunu bekleyip görelim 9 15,52%
İlgilenmiyorum/Fikrim yok 2 3,45%
Oylayanlar: 58. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 00:59 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.692
Teşekkür etti: 3.360
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ergenekon operasyonuna bakış açınız?

Ergenekon operasyonu sizce nedir?

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
aTA. (20-11-08), Marcus T.CICERO (07-07-08), Warmonger (07-07-08)
Eski 07-07-08, 09:27 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
İktidarın intikam mücadelesi,

Bu devleti ve milleti sevenleri susturma harekatı,

Adalet diye adaletsiz uygulamaların göz önüne serilmesi,

Bu devleti kaptırmayacağız diyenlere karşı, AB yardakçı dincilerin gafleti...

Daha çok sayılır ancak şimdilik bu kadarı yeterli.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
The Darkness (07-07-08), Tuğrul Bey (20-11-08), Warmonger (07-07-08), Zerdüşt. (09-07-08)
Eski 07-07-08, 09:39 Çevrimdışı   #3
Stajyer

The Darkness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 125
Teşekkür etti: 181
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:643
The Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyor
Tamamıyla bir korku imparatorluğu yaratma mücdelesidir.

ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM
ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM
IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
cicimix (11-07-08), Marcus T.CICERO (07-07-08), sonsuus (07-07-08), Warmonger (07-07-08), Zerdüşt. (09-07-08)
Eski 07-07-08, 09:56 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.098
Teşekkür etti: 1.385
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8964
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
The Darkness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamamıyla bir korku imparatorluğu yaratma mücdelesidir.
katılıyorum...korku imparatorluğunu artık o kadar genişlettilerki orduyuda bunun içine aldılar...

dinin eleştirisi yoktur deyip kendilerini eleştirenleri teker teker komik iddalarla topluyorlar...ama bunların hesabı sorulacaktır....

Katil İsrail Filistinden DEFOL..
Mesaja teşekkür eden:
cicimix (11-07-08)
Eski 07-07-08, 10:37 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.436
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ergenekon hakkında daha önce de fikrimi belirtmiştim.. kısaca, Atatürkçülük düşüncesini derinden yaralamaya çalışan, iktidar kavgasına dayalı, önceden düzenlenen katliamların üstüne yıkılmaya çalışıldığı garip bir örgütümsü olduğunu düşünüyorum ben ergenekonun.. Akp iktidarı ateşle oynamaktadır.. Buna ancak kumar denebilir, ama çok da kazanma şanslarının olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca korku imparatoruğu deyimlerine katılıyorum, gerekli gereksiz herkesin telefonlarını dinleyip takip ediyorlar, fişliyorlar.. Bu şekilde rahat yaşamak mümkün değil insanları paranoyak hale getirecekler..

Saygılar..

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden:
muhammet6n (15-07-08)
Eski 07-07-08, 11:19 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.098
Teşekkür etti: 1.385
Forum Puanı:8964
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda

Katil İsrail Filistinden DEFOL..
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
düş sokağı (12-07-08), Marcus T.CICERO (07-07-08), No-WaR (09-07-08), Olimbera (07-07-08), Scнiивея (07-07-08), soul_rebel (07-08-08), tragonya (07-07-08), Tuğrul Bey (20-11-08), Warmonger (07-07-08)
Eski 07-07-08, 13:39 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yeşil Devrim karşıtlarını tek tek alıp içeri atma eğer olursa içeride öldürme operasyonu...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 07-07-08, 14:57 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Olumsuz (İddiaların gerçeklik payı olmayıp; karalama, sindirme ve korku eylemidir)

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 07-07-08, 15:28 Çevrimdışı   #9
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.342
Teşekkür etti: 354
Forum Puanı:6217
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ergenekon bir ABD operasyonu bence.
Taliban mollalarin önünde diz cöken Erdoganin böyle bir gücü yok. ABD direk icinde AB de destekliyor, yoksa degil Tayyip türkiye topraklarinda hicbir güc o tutuklanan isimlere müdahale edemez.
Hem orduyu hem sistemi belli bir hizaya cekme operasyonu.
Ordu icindeki desifre olmus kontra-ceteleri törpüleme ve yeniden yapilanma (yeni ceteler) operasyonu.
Benim icin ordu yada AKP farketmiyor. Hangisinin iktidari elde tuttugunun da bir önemi yok. Cünkü ikisine bakisim genel olarak ayni.
Daha önce belirtmistim, Hursit Tolon ve Eruygur örgüt liderligi ile suclaniyorlar bence bu yanlis, bu terör örgütünün liderleri Büyükanit ve Basbug. Tabi bunlarin arkasinda da muhakkak ABD yada Israilden birileri vardir. Bu ergenekonun ismi yokken bile Tolon, Veli kücük, büyükanit ve basbug un isimlerini vermistim.
Ne o tutuklananlari bu ülkenin kurtaricisi olarak, ne de bu AKP yi demokrasi elcisi olarak görüyorum.
Vatansever! ceteler gider seriatci ceteler gelir
Eski 07-07-08, 17:54 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.445
Teşekkür etti: 5.628
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80333
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Mevcut Orgeneralin izni olmadan polis de hickimsede hareket edemez. Bence Askeri bir hesaplasma.
Mesaja teşekkür eden:
gulasor (08-07-08)
Eski 07-07-08, 19:51 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 220
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:392
EL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyor
Alıntı:
Marcus T.CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İktidarın intikam mücadelesi,

Bu devleti ve milleti sevenleri susturma harekatı,

Adalet diye adaletsiz uygulamaların göz önüne serilmesi,

Bu devleti kaptırmayacağız diyenlere karşı, AB yardakçı dincilerin gafleti...

Daha çok sayılır ancak şimdilik bu kadarı yeterli.
Bir insan var gücüyle çabalarsa en çok ne kadar saçmalayabilir diye sorsalar şu yazdıklarını örnek gösterirdim

Vatanını milletini seven kendi vatanının evlatları için hayırlı bişeler yapmaya uğraşır.Kendi ideolojisine aykırı gelen herkesi zor kullanırak ortadan kaldırmak isteyenlere vatanını seven diyorsanız sizin vatan anlayışınızdan şüphe duyarım.
Umarım sessiz çoğunluğun sabrını birgün taşırmaz bu vatan hainleri onları tükürükle boğarlar.Bugun ülkemiz yerınde sayıyorsa gelişemiyorsa hep bu geri kafalı insanların saplantıları yüzünden.Laikiz diye diye direğini yıktılar memleketin.Onlar aslında başka şeye laik ama dilim varmıyor demeye...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
gulasor (08-07-08), NİSA-NUR (08-07-08)
Eski 07-07-08, 19:53 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Gündemi cemaatçilerden öğrenecek değiliz. Siz kendi saçmalıklarınıza bakın gerçekleri yorumlayanlara değil.
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (08-07-08)
Eski 08-07-08, 02:32 Çevrimdışı   #13
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.702
Teşekkür etti: 1.280
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11229
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
Alıntı:
Marcus T.CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gündemi cemaatçilerden öğrenecek değiliz. Siz kendi saçmalıklarınıza bakın gerçekleri yorumlayanlara değil.
senmısın o gerceklerı yorumlayanlar ,komıklesme !

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 08-07-08, 10:45 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Alıntı:
agulasor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
senmısın o gerceklerı yorumlayanlar ,komıklesme !
İnsanlara Allahsız diyen rezillerden daha iyi yorumlayacağımız kesin.
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (08-07-08)
Eski 08-07-08, 11:38 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 220
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:392
EL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyor
Seni bıraktık ya, bir de telefonu mu istiyorsun hıyar!”

Cumhuriyet gazetesinden ikinci isim de terör örgütü üyeliği kapsamında gözaltına alındı ya.. İşledikleri suçu gözlerden uzak tutmak için, şimdi işi sulandırmaya çalışıyorlar: “Kendi telefonumu aradım, bulamadım” diye yazı döktürüyorlar..
Neymiş peki, “kendi telefonunu arayıp bulamama muhabbeti”?
Mustafa Balbay gözaltına alındığında, “cep telefonuna da el konulmuş”muş.. Salıverildiğinde ise, cep telefonunu istemiş ise de, “Henüz işi bitmedi” denilerek iade edilmemiş.

Şimdi; bir ayağı ile Genelkurmay’da Başbakan’ı devirme sohbetlerine katılıp, diğer ayağı ile; devirmeye çalıştığı Başbakanlık’tan aldığı sarı basın kartı ile iş bitiren gazetecimiz, “telefonuna el konulması” üzerinden dokundurmalarda bulunuyor: “Gözaltı süresince bana iyi davranan TEM polislerinin cep telefonuma da aynı özeni göstereceklerine inanıyorum.”

Tutuklanmak üzere mahkemeye sevkedilmiş, ancak mahkeme, yurtdışına çıkış yasağı koyarak muhteremi serbest bırakmış.. Beyefendi şimdi, “Telefonumu arıyorum, ‘mesaj bırak’ notu çıkıyor” diye dalgasını geçiyor!..
Hey gidi hey..

Adam deşifre olan görüşmelerinden utanıp, bir kenara çekilip “Ben kalemimi kırdım artık. Bu yüzle nasıl gazetecilik yaparım. İki günde bir Genelkurmay’a gidip, orada komutanlardan talimat aldığım ortaya çıktı. Ben bir yazar olarak, halkın yüzüne nasıl bakarım artık.. Yazdığım yazılara, insanların inanmalarını nasıl isterim?” diyeceğine, kendisini kurtardığına da şükretmiyor, şimdi cep telefonunun peşine düşmüş!
Hani kendisi; şimdi kaçak olan emekli tuğgeneralden, “100 milyar isteme muhabbeti”ni “fikir egzersizi” olarak niteliyor ya..

Ben de biraz fikir egzersizi yapayım bari..
Ama benimki, kapalı kapılar ardında değil; şeffaf bir şekilde, kamuoyunun önünde, sizlerin huzurunda olsun..
Diyelim ki, Ergenekon’u soruşturan savcılarımız da, eski yıllardaki savcılarımız gibi bu işi pek önemsemeyip, “Bir biz mi varız bu halkın geleceğini düşünen? Emekli de olsa, orgenerallere uzanan bir darbeye soruşturma açılır mı hiç?” deyip, kimseyi gözaltına almasaydı.. Ve Ergenekoncular da, planladıkları gibi, önce ülkede kaos ortamını oluşturup, arkasından da amaçladıkları üzere, DanıştayBaşsavcımız Tanselçölaşan’ın da buyurduğu “27 Mayıs’taki gibi bir devrim”i gerçekleştirseydiler..
O zaman ne olurdu?
Fikir egzersizi yapıyoruz ya.. Şöyle bir düşünelim dedik..
örneğin Vakit Yayın Kurulu’na, Vakit yazarlarına ne olurdu?
Tabii ki hepsi, askeri cezaevine tıkılıverilirdi.

Mustafa Balbay’ın Genelkurmay’dan istediği 100 milyar benzeri bir muhabbetle, Vakit’in Başbakanlık’tan 100 milyar istediği gerekçesi ile mi?
Yoo! Vakit’in ne Genelkurmay’da, ne de Başbakanlık’ta, 100 milyar değil 100 kuruş isteyeceği kimsesi yok!
Sırf doğruları dürüstçe yazdığı için tıkılırdı, Vakit yazarları cezaevine..
Darbe önlenmeseydi, biz cezaevinde olurduk. Mustafa Balbay gibi de, cep telefonu peşine düşemezdik.. Onun gibi, 100 milyar muhabbeti yapmadığımız halde..
Ha belki; gazetenin dizgicisinin, 15-20 günlük işkenceden sonra darbeciler tarafından serbest bırakılma ihtimali olabilirdi.. Ama, onun da telefon melefon istemesi mümkün olmazdı!.. Kimbilir belki, kendi telefonunu aradığında, mesaj falan çıkmaz, telefona el koyan darbecinin “Ulan seni serbest bıraktık, bir de telefon mu istiyorsun hıyar”! deyip, ana avrat küfürlerine muhatap olurdu..
Haksızlık mı ediyorum, darbecilere?..
Yok canım; 27 Mayıs’ta, 12 Eylül’de başka bir şey mi olmuştu sanki?
O tarihlerde belki cep telefonu olmadığı için, cep telefonu üzerinden böyle bir olay yaşanmamış olabilir ama, o yılları yaşayanların, benzer anılarını anlatmaya başladıklarında, hanginiz darbecilere lanet okumuyorsunuz ki!
Sahi, Balbay Jandarma’dan para isteme hikayesini, “fikir egzersizi” olarak yorumladı ya.. Biz de isterseniz, şu “fikir egzersizi”ni sürdürelim şöyle: “Acaba Balbay’ın istediği 100 milyar verildi mi?”
Dahası, “100 milyar Cumhuriyet gazetesine mi, Balbay’ın cebine mi gitti?”
Dahası dahası, “100 milyar bugün kaçak olan emekli tuğgeneralin cebinden mi, yoksa Jandarma’nın kasasından mı çıktı?”

Tuğgeneralin cebinde o kadar para olmaz ki.. Belki de, “şehid asker ailelerine yardımlaşma için kurulan vakıfların birisinden çıkmıştır!”Durun, kızmayın canım. Bunların hepsi, fikir egzersizi..
Siz yapıyordunuz ya.. Size helal, bize haram mı yani?
Uzun sürmez; gerçekler, yakında çıkar zaten ortaya!
Mesaja teşekkür eden:
gulasor (08-07-08)
Eski 08-07-08, 17:28 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
İnsanlara yeşil başlı medyanın sulandırılıp çevrilmiş yazılarını sunmakla birşey ispatlanmaz.

İddianame çıksın işte o zaman savcılar ve yeşil basın rezil olacak.
Eski 08-07-08, 17:30 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
madem bu haberler carpıtma haber madem bu haberler yalan haber
nıye o zmana bu haberlerın yalan oldugunu ıspatlamak yerıne her seferınde camur atıyorsunuz?

Eski 08-07-08, 17:34 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Yalan haberin ispatı televizyonda, kişilerin açıklamalarıyla oryata çıktı.

Kalkıp bana çamur atma diyeceğine, yeşil basının attığı çamurlara bir bak.
Eski 08-07-08, 17:36 Çevrimdışı   #19
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
arkadasım Allah rızası ıcın yazdıklarımı oku
madem onların ıftıra oldugunu soylıyorsun o zaman ıspatla,
ha tv de var dıyorsan o zaman burda onları savunma,savunacaksan da ıspatla

Eski 08-07-08, 17:38 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Bakıyorum ispat lafı ağzınızdan düşmüyor.

İnsanlara Allahsız ve münafık derken bunun ispatını göstermeye gerek yok, var olan bir ispat üzerinden yalan haber yaparken ispata gerek var.

Allah sizi ıslah etsin.

Konu Seçenekleri