| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Ergenekon pide... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (01-09-08) |
| | #2 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
milletin canı yanmış abi bu dawadan ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #3 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #5 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zuhaha
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| ergenekon, tuğrul bey |
| Konu Seçenekleri | |
| |