Konu Seçenekleri
Eski 08-08-08, 16:43 Çevrimiçi   #1
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.480
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ergenekon'un deşifre olan gizli tanığı Apo'nun kasası çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Gaziantep Cezaevi'yle yaptığı karşılıklı yazışmaların Ergenekon iddianamesinin ekine konulması ile kimliği ortaya çıkan gizli tanık PKK’lı H. B.’nin ağabeyi H.B.’nin, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın çocukluk arkadaşı olduğu ve örgüt tarafından iç çekişme sonucu öldürüldüğü belirtildi.

H. B.’nin öldürülmesinin ardından Öcalan’ın yanından ayırmadığı H. B. ise, 2003 yılında PKK’dan ayrılarak yerleştiği Almanya'da 2005 yılında tutuklanarak Türkiye’ye iade edilmişti. H. B., Öcalan’ın karakutusu olarak biliniyor ve çok önemli toplantılarda Öcalan ile aynı fotoğraf karelerinde yer alıyordu.

Açık kimliği, yazışmaların Ergenekon iddianamesinin eklerine konulması ile ortaya çıkan Ergenekon’un gizli tanığı PKK’lı H. B.’nin ağabeyi ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın çocukluk arkadaşı olan H. B.'nin 1997 yılında Suriye’de örgüt içi çekişme sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Öcalan, İmralı'da 3 hafta önceki görüşmede avukatlarına, H. B.’nin öldürülmesi ile ilgili, “Benim çocukluk arkadaşım olan H. B.’nin öldürülmesi de yine çetelerin işidir. O dönem bir tatbikat vardı, H. B. gitmek istemedi, ben, ‘git, izle, neler oluyor gör’ dedim. O tatbikatta H. öldürüldü. Ben olay yerine gidip inceleme yaptım. H.’yı öldüren kurşun 300 metreden atılmıştı ve özel yapım bir kurşundu. Vücuda girince patlayan bir kurşundu. Burada hedeflenen aslında bendim ve kurtulmak mümkün değildi” demişti.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI APO'NUN YANINA GİTTİ

Ergenekon iddianamesinin gizli tanığı olduğu, yazışmaların iddianamenin eklerine konulması ile ortaya çıkan H. B., 12 Eylül darbesinin ardından Gaziantep Cezaevi'nde 11 yıl yattıktan sonra Öcalan’ın köylüsü olması nedeniyle ağabeyi gibi o da Öcalan’ın yanına gitti. Ağabeyinin öldürülmesinden sonra Öcalan, kardeşi H. B.’yi yanından hiç ayırmadı. Çok önemli toplantılarda H. B. Öcalan ile hep aynı fotoğraf karelerinde yer aldı. Öcalan’ın kara kutusu olarak bilinen H. B., 2003 yılında PKK terör örgütünden ayrılarak Almanya’da yaşamaya başladı.

ALMANYA TÜRKİYE’YE İADE ETTİ

Almanya’nın Stutgart kentinde 12 Ağustos 2004’te iltica talebinde bulunan H. B.’nin, Türkiye’de 9 yıl yatması gereken cezası ve politik konumundan dolayı iltica talebi reddedildi. 10 Ekim 2005 tarihinde oturma iznini uzatmak için polise giden H.B. tutuklandı. 11 Ekim 2005 tarihinde mahkemeye çıkartılan H.B'nin, 21 Ekim 2005 tarihinde de Türkiye’ye iadesine karar verildi.

8 Haziran 1993 yılında Lübnan’ın Bareliyas kasabasında çekilen bu fotoğrafta sağdan sola: Bugün Irak Devlet Başkanı olan Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği (IKYB) lideri Celal Talabani, Öcalan, Kürdistan Sosyalist Partisi lideri Kemal Burkay ve DTP lideri Ahmet Türk görülüyor. H.B. ise Kemal Burkay ile Ahmet Türk'ün arkasında Öcalan'la aynı karede...

Kaynak

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
peris (08-08-08), Scнiивея (08-08-08), Zerdüşt. (08-08-08)
Eski 08-08-08, 17:07 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Normal insanları terörist yapmak için terörist şahit tuttular ya daha ne diyim...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Eski 08-08-08, 18:54 Çevrimiçi   #3
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Öyle operasyonun Böyle tanığı olur durun daha diğerleride deşifre olsun o zaman görün siz şamatayı allah bilir nerde ne kadar terörist varsa şahit olmuştur kuyruk acılarından.

Eski 08-08-08, 18:58 Çevrimdışı   #4
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
vay be neymiş bu ergenekon ...iyice arap saçına döndü ne var ne yok hepsi zavallı 5 veya 6 kişinin üzerine kaldı ...e nerde bu buzdağının arkası daha fazla günah keçisine ihtiyaç var hadi az kaldı kendinizi aklamaya sayın devletlum...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (08-08-08)
Eski 08-08-08, 19:27 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Kemalistler

M.K.A - ait Avatar
Genel Mesajlar: 39
Teşekkür etti: 33
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:13
M.K.A Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en komik iftiranemelerinden birisi..

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

Eski 08-08-08, 19:31 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.951
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 130
Forum Puanı:52716
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bunlarin pkkdan farki yokki,
Pkk = ergenekon

Yediler bitirdiler Türkiyeyi,
Ama Hepsi yavas yavas cezasini bulacak,

Hepsini yakinda görecegiz parmakliklar arkasinda!

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Eski 08-08-08, 19:44 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru

Ergenekonun bir tane masum öldürmüş haberini kaynağı ile paylaşip bizi aydinlatirmisin Redkid .

İşte Türk Genel Devrimi"

Eski 08-08-08, 19:50 Çevrimdışı   #8
Stajyer

NİSA-NUR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 25
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:12
NİSA-NUR Herkese mesafeli
yavas yavas hersey cikiyor ortaya ... Hicbir sir sonsuza dek surmez...

Eski 08-08-08, 20:12 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ergenekonun bir tane masum öldürmüş haberini kaynağı ile paylaşip bizi aydinlatirmisin Redkid .
Daha dava kapanmadi!
Gözaltilar sürüyor,
Elbet bunun sonu gelecek.
Ve bana bu soruyu sormaya firsat bile bulamayacaksin,
Cünkü Tv ve gazeteler sana herseyi anlatacak.

Sabret.

Yada endiselenmeye devam et.

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Eski 08-08-08, 20:32 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Döküman

o zaman ergenekon=pkk diye insanların günahını alma.. Dinimizde günah almanın hoş bir yerde olduğunu sanmiyorum... Başka bir şey desen yine neysede pkk gibi bir oluşumu getirmen çok yakışıksız...

İşte Türk Genel Devrimi"

Eski 08-08-08, 20:44 Çevrimdışı   #11
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman ergenekon=pkk diye insanların günahını alma.. Dinimizde günah almanın hoş bir yerde olduğunu sanmiyorum... Başka bir şey desen yine neysede pkk gibi bir oluşumu getirmen çok yakışıksız...
Neden bu kadar zoruna gitti ki.
Terör örgütü terör örgütüdür!

Pkk yada Ergenekon

Ben isim kullanmadim kisiye iftira atmadim.
Örgüt mensuplari Yeteri kadar günah almis zaten. Bunlarin hesabini hem dünyada hemde Ahirette verecekler.

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (08-08-08)
Eski 08-08-08, 21:40 Çevrimiçi   #12
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
olmayan bir örgüt

Eski 08-08-08, 21:55 Çevrimdışı   #13
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.083
Teşekkür etti: 1.647
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:22872
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bunlar örgüt değildine yardım dernegi mensuplarımıydı bir minübüs iddia dosyası kimlere aitti masum insanları öldürmedilerse haklaınıda mı yemediler sucları neydi anlamadım..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (08-08-08)
Eski 08-08-08, 22:03 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.260
Teşekkür etti: 13.648
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
bEyAzLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunlar örgüt değildine yardım dernegi mensuplarımıydı bir minübüs iddia dosyası kimlere aitti masum insanları öldürmedilerse haklaınıda mı yemediler sucları neydi anlamadım..
yok onlar örgüt değil zaten (pardon dernek) herşey rüya , biz rüya görüyoruz...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma

Mesaja teşekkür eden:
bEyAzLi (08-08-08)
Eski 08-08-08, 22:10 Çevrimdışı   #15
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.083
Teşekkür etti: 1.647
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:22872
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (08-08-08)

Tags
ergenekon

Konu Seçenekleri