| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | erik ocaktan beri tezgahlara düşmesini beklediğim, marttan beri olgunlaşıp büyümesini beklediğim orgazmik meyve. tuzlu erikten 1 ısırık - tekila shot - tuzlu erikten 1 ısırık daha - sonra bunu foruma yaz - eriğe ve tekilaya saygı duruşunda bulun. |
|
| | #2 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün 4 kilo alararak sınıfça yediğimiz muhteşem meyve.!
Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.888
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onceleri pek yemedigim bir meyveydi . ama su siralar cok sevmeye basladim (: eksi eksi iyi gidiyor , ustunede tuz ![]() tabi tuz'u fazla kacirmamak lazim (: derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.798
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Su Anda En Yesilini, En Eksisini Ve En Tuzlusunu Yedigim, Olmazsa Olmazim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hastası oldugum meyve !.. "anneeeeeeeeeeeeee erikkkkkkkk !..." diye kullanırım genelde.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.474
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | su an yiyorum ayy bayıldığım,aşık olduğum meyve |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.538
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuza banıp banıp yenesi yeşil küçük küre... kütür kütür valla...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.888
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yigenimin bize geldiginde , onu katur kutur yerken gordugumde sasirmisdim ![]() cadi cok seviyormusda ben bilmiyormussum :p derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuzla bir ilgi kuramadığım zaten pek de sevmediğim bi meyve..
. . . hep yalnız ben... |
|
| | #11 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi türlü sevemediğim meyve ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tatlı şeylerden hoşlanmadığım için bütün kış hasretle beklediğim meyve . hele ki ekşiyse , dişinle beraber kıtırt diyorsa hadi bi de tuzluysa , üff deme gitsin |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne tatlı ne tuzlı hala meyve olduğuna dair kuşkularım var ![]() ilk çıktığı dönemlerde çook ağaçlara tırmanmışımdır biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #14 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocukken daha dalda ufacıkken saldırdığım sonra da acı bir tadı gelirdi tam olgunlaşmadığı için şimdilerde ise yemiyorum ßile...Güzide bir meyve... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
offff canım çektı işte şimdı nerden bulucam bu saatte yaa:((ewde de saolsun kardeşimden kalmamış ki ağlıcm walla şimdı:((
konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.386
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:42368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasil anlatsam bilemedim, o derece seviyorum.. . . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
| | #17 | ||
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.474
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
| ||
|
| | #18 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.309
Forum Gücü: 305 Forum Puanı:139847 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanımda yenilmesinden nefret ettiğim, dişlerimin kamaşmasına neden olan suratımı şekilden şekile sokan meyva opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yarın 10 kilo alıp opeth'in önünde sular akıtarak yiyeceğim meyve. yersen. |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istisnasız her kış ortasında canımın çektiği , mevsiminin gelmesini iple çektiğim, tutumlu bi kişilik olmama rağmen (: ilk çıktığında kilosuna yaklaşık 10-15 milyon verecek kadar sevdiğim meyve.. . . sustum.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |