| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | erkeğin aşkı reddedilirse...:(
Buyuk bir AŞK reddedildiği zaman.erkeğin içinde bir şeyler olur...Ve yapabileceği tek şey kaçmak olur.Daha az sevebileceği bir kız bulur. Ama buyuk Aşk'ı reddedenin defteri kapandımı bir daha açılmaz.O kız onun için hiç yaşamamış biridir.Kalbine gömer erkek aşkını...denizin km.lerce altına gömülmüş gibi olur... ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatında onun değerini daha başka olur, hani ulaşılmaz oldu ya, belkide onunla birlikte olsaydı bile bundan daha değerli olamazdı, içine gömer aşkını ve öyle ayrı bir yer ayırır ona, uzun bir süre onun gibi birini arar... bilinmez ya belki ondan daha çok seveceğini sevileceğini yada berbatını bulur, kısmet... Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | reddetmemek lazım belki de ama karşı tarafı da düşünmek lazım değil mi...reddedende bişey yoksa başka ne yapabilirdi ki! Code:
|
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 450
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:6096 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında hayatımda bir kez rededildim oda beni başkalarına karşı daha dikkatli olmayı öğretti buda aslında bi bakıma iyi oldu aşkı hakedenlerle yaşican.
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |