| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() |
Evet arkadaşlar erkek adam cam siler mi? Bir kaç cevap buldum bakalım sizlerin yorumları neler? *** Erkek adam cam siler; karısına, bacısına cam sildirmez (Evlisi var bekarı var; hatun cama çıkınca herkes ona mı baksın?) *** Erkek adam cam olarak bir tek dikiz aynasını siler *** Erkek adam cama bir baktı mı cam kendi kendine silinir *** Erkek adam cam silmez, silene de iyi gözle bakmaz Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yükseklik korkum var içten silerim dıştan silmem bi erkeğin silceğil camdan hayır gelmeyeceğinden zaten biz gene hemcinslerimizden yardım alırız tsss "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat müşterektir neden silemezmiş hastalıkta sağlıkta diye boşamı yeminler ediliyor |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki siler ne var bunda ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki eylülsu doooru söylüyo niye silmesinki not:ben erkeğim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siLer tabiki neden siLmicekmiş |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede silebilir şartlar olgunlaşmışsa tabi ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arabamın camı hariç hiç bir cam eşya ile haşır neşir olmam kızlar silsin |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben çok sildim ![]() gazete en iyisi <.d Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |