| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() |
1.cadı 2.yaratık 3.şey 4. biricik yavrusunu paylaşamama derdiyle beraber ortaya çıkan bi nevi mesafe oluşturmaya yarayan hitab şekilleri...örnek: kırık 5. cok zayif ise:çiroz ,kedi ölüsü 6. sevilmeyen bir kiz için:fışkı, sıçan ,fallik(abartmıyorum duydum) 7.çingene ,fare suratlı 8. zilli bizzat buna tanık oldum tiki gencimizin sosyetik annesi ah oğlumun peşinden yine zilliler koşuyor diyerek kız milletinin ahlaki durumundan dert yanarken diğer yandan oğlucukunu da yüceltmeyi ihmal etmez 9.şıllık,kikirik 10.cıvır 11.o kız 12. ola ki aile kızı çok sevmişse gelinim 13. ‘’zavallı’’sana nasıl katlanıyor anlamıyorum, ben olsam beş dakkada bırakır giderim..' 14.yoluk saçlı 15.safinaz 16. +yine o yerden bitmeylemi mı buluşcan? -yaa anne deme kıza şöyle. +tamam,tamam...sinemaya gidecekseniz ön koltuktan bilet al o tıfıl anca ordan görür. -anneeeaa 17. anne eğilimleri nereden bakılırsa bakılsın fleksıbıl bir özellik gösterdiği içindir ki, kız arkadaş uzunsa deve, kısaysa yer cücesi olur. duruma göre 1.70 bile deve olurken, 1.55 içinse sinemaskop denildiği görülebilir. ( önemli ve neredeyse hayati not: hayır sevgilim, annem sana kulp takmıyor. üstüne alınma sen..) 18.kız esmer tenliyse ‘’arap’’ 19.manken kılıklı diye uzayıp gidiyor ben şahidim bunların bir kısmına .... ne yapsak yaranılmıyor eklemek istedikleriniz varsa buyrun sizde ..... Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 16. +yine o yerden bitmeylemi mı buluşcan? -yaa anne deme kıza şöyle. +tamam,tamam...sinemaya gidecekseniz ön koltuktan bilet al o tıfıl anca ordan görür. -anneeeaa TsKlerr derin.. ![]()
|
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahah süperdi.......
|
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahuahau ![]() efet diyordu
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |