Konu Seçenekleri
Eski 25-08-07, 20:27 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
erkek arkadasın tam karsında pepsi max içiyor tepkin ne olurdu?

a) o içtiyiyle kalırdı beni bi daha göremezdi
b) kızmıs ütüyü dudaklarına yapıstırırdım
c) bence bi sakıcası yok ne de olsa sırnaşıcak birazdan
d) elinin kiri içer benim erkegim
e) bi dvd satın alırdım(temel iç güdü mesela )

benim aklıma gelenler bunlar daha parlak fikri olan yazabilir.....

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!
Eski 25-08-07, 20:32 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
f) bnm sevgilim aptal triplere girmez

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 25-08-07, 20:33 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.663
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bende alıyım bi yudum (olurdu herhalde tepkisi )

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Konu MareNostrum tarafından (25-08-07 Saat 20:36 ) de değiştirilmiştir..
Eski 25-08-07, 20:34 Çevrimdışı   #4
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.769
Teşekkür etti: 3.029
Forum Puanı:46786
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

''Öpsem gözlerinden,yaşları kurutamam ki...''

...

'' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali
Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı
Ne gidebildik kendi yolumuza
Rüzgarda savruk, başına buyruk
Senle ben...''
Eski 25-08-07, 20:37 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
G!zL!-ÖzNé´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

annecimmmm korkulur senden

Eski 25-08-07, 20:45 Çevrimdışı   #6
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.446
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hakettn bunu deeet

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Eski 25-08-07, 20:55 Çevrimdışı   #7
Asistan

oknusya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 324
Teşekkür etti: 136
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:812
oknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuş
gülerdim

ne kadar yakın o kadar uzak
Eski 25-08-07, 20:59 Çevrimdışı   #8
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.769
Teşekkür etti: 3.029
Forum Puanı:46786
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
chracter´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
annecimmmm korkulur senden
Ütü kesmez beni,daha sıcak bişiler lazımFırına filan mı atsam acaba

''Öpsem gözlerinden,yaşları kurutamam ki...''

...

'' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali
Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı
Ne gidebildik kendi yolumuza
Rüzgarda savruk, başına buyruk
Senle ben...''
Eski 25-08-07, 21:11 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Alıntı:
G!zL!-ÖzNé´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ütü kesmez beni,daha sıcak bişiler lazımFırına filan mı atsam acaba
sen çinlisin galiba çin işkencelerine yeni bi boyut kazandırıyosun tebrikler ve basrılarının devamı

Mesaja teşekkür eden:
gυєяηι¢α (27-08-07)
Eski 27-08-07, 12:10 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

gυєяηι¢α - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.861
Teşekkür etti: 4.286
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23618
gυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kimse yapamaz bunları bana ;

Eski 27-08-07, 12:17 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bi tanede bana açta da bende içeyim

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 27-08-07, 18:37 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

maRia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.937
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3424
maRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler biri
g) bu kadar saçma bir nedenlee sevgilimin kalbini kırmamm

MaRia MaRia ; she reminds me of a west side story...
Eski 27-08-07, 18:39 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
afiyet olsun buz da var

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Eski 27-08-07, 18:43 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.653
Teşekkür etti: 1.085
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11318
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
y-Zehir zıkkım olsun Pepsi alıp gavura para kazandırıyor.İnsan bir cola Turka alır.

...
Eski 27-08-07, 18:48 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bi sorunumuz var ben anlamadım bu soruyu..

içsin nolcakki

.
.
.

sustum..
Eski 27-08-07, 18:50 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bebeeğim televizyon seyret

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Eski 27-08-07, 18:51 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tatura´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bebeeğim televizyon seyret
neden ki

izlesem anlar mıyım bendeee

.
.
.

sustum..
Eski 27-08-07, 18:52 Çevrimdışı   #18

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 18.859
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:91063
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Off içsin ya, elinin kiri

Mankenlerinde işi gücü yok benim sevgilimin peşine düşecekler, kasa kasa içse nolacak amaann

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 27-08-07, 18:55 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
tuanaa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden ki

izlesem anlar mıyım bendeee
anlamaz olur musun yorum da yazarsın
ben sana sebebini anlatayım

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Eski 27-08-07, 18:55 Çevrimdışı   #20
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.151
Teşekkür etti: 7.056
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:39079
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kız arkadaşım da içsin bi şüphesi varsa

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Konu Seçenekleri