| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | erkek arkadasın tam karsında pepsi max içiyor tepkin ne olurdu?
a) o içtiyiyle kalırdı beni bi daha göremezdi b) kızmıs ütüyü dudaklarına yapıstırırdım c) bence bi sakıcası yok ne de olsa sırnaşıcak birazdan d) elinin kiri içer benim erkegim e) bi dvd satın alırdım(temel iç güdü mesela )benim aklıma gelenler bunlar daha parlak fikri olan yazabilir..... ![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | f) bnm sevgilim aptal triplere girmez Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.663
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende alıyım bi yudum (olurdu herhalde tepkisi ) " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " Konu MareNostrum tarafından (25-08-07 Saat 20:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | d) elinin kiri içer benim erkegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b) kızmıs ütüyü dudaklarına yapıstırırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annecimmmm korkulur senden
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #6 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | b) kızmıs ütüyü dudaklarına yapıstırırdım ![]() hakettn bunu deeet tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gülerdim ne kadar yakın o kadar uzak |
|
| | #8 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ütü kesmez beni,daha sıcak bişiler lazım Fırına filan mı atsam acaba![]() ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen çinlisin galiba çin işkencelerine yeni bi boyut kazandırıyosun tebrikler ve basrılarının devamı
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | gυєяηι¢α (27-08-07) |
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.286
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse yapamaz bunları bana ; ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 879
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi tanede bana açta da bende içeyim Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | g) bu kadar saçma bir nedenlee sevgilimin kalbini kırmamm |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | afiyet olsun buz da var zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
y-Zehir zıkkım olsun Pepsi alıp gavura para kazandırıyor.İnsan bir cola Turka alır. ... |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi sorunumuz var ben anlamadım bu soruyu.. ![]() içsin nolcakki . . sustum.. |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebeeğim televizyon seyret zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . . sustum.. |
|
| | #18 |
![]()
Teşekkür etti: 18.859
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:91063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Off içsin ya, elinin kiri ![]() Mankenlerinde işi gücü yok benim sevgilimin peşine düşecekler, kasa kasa içse nolacak amaann Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlamaz olur musun yorum da yazarsın ![]() ben sana sebebini anlatayım zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #20 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 7.056
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:39079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kız arkadaşım da içsin bi şüphesi varsa ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |