| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaaam olan kadınlara oldu
. ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... Konu ρяєηѕєѕ tarafından (24-07-08 Saat 20:31 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #4 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle erkek düşman başına bile gelmesin dayagı yiyen gene kadınlar oldu |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işde büle büle dövecen kadınları
Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #7 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.423
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |