| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? | |||
| Evet, her zaman yardım etmeli | | 27 | 90,00% |
| Eşi çalışıyor ise yardım etmeli | | 0 | 0% |
| Eşi hasta iken etmeli | | 1 | 3,33% |
| Hayır, hiçbir zaman yardım etmemeli | | 1 | 3,33% |
| Ikiside çalışıyorsa ortak yapmalı | | 0 | 0% |
| Sadece biri çalışıyorsa ev işlerini evde oturan yapmalı | | 1 | 3,33% |
| Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() |
yorumlarınızı yazın |
|
| Mesaja teşekkür eden: | M@ŕēķ MíňŤåĿ (27-01-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm gerektiginde etmeli tabi.. mesela bi bayan calisiyosa erkek pekala ona yardim edebilir ![]() ha yardim derken hergun bulasik camasir yikamak degil |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağır bişiler kaldırılacaksa bide fatura işlemleri falan veya işten gelirken ewe bişiler alınacaksa
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
tabiki etmeli sonucta hayati paylasiyorsun esinle sadece evde deyil her yerde ve her zaman ömürboyu
|
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki etmeli oda bir insan bizde bir insaniz , neden biz yapiyoruzda onlar yapmiyor ? O sorular zaten bana hep sacma gelmistir simdiye kadar , gerci hala ayni degisen birsey yok gene sacma geliyor bana erkeklerin yardim etmemesi erkek kadinin gorevinide yapar yeri geldiginde kadin erkegin gorevinide yapar derin.. ![]()
|
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.668
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elbette etmeli tabi karısını seviyorsa tabiki |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Eger hala erkek kadın ayrımı oluyorsa ve bu iş kadını olmas diyenler hala varsa türkiye'yi terk etmelerı bızım ıcın en guzelıdır
|
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:1622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki yardım etmeli.
![]() iηƒєяηαℓ |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.657
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buda sorulurmu ya tabikide eger iki kisi ayni evi paylasiyolarsa ki cinsiyet asla farketmez iki tarafta paylasmalidir hertürlü isi..
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabikii etmeliii.... hep kadınlar mı çalışacak .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence herzaman etmelidir...
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #12 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | etmeli tabii her zaman |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:301 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zaman etmelı bence cunku ulkemızde erkek kadın ayrımı yapılmamalıdır (bazıları yapıyor) ama neyse bız erkeklerı ve kadınları ıkıye ayıran farklı kılan bır devlet ve halk olmamalıyız
El Sinyor Doprowski |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 112
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabikide herzaman yardım etmeli
Özledim seni.. |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkek adam ev işi yapmaz okadar daha ötesi yok |
|
| | #16 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.969
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her zaman yardım edilmeli. Sonuçta evlilik yardımlaşmayı gerektirir. Bir kişinin üstüne yüklenilmemeli!!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |