DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?
Evet, her zaman yardım etmeli 27 90,00%
Eşi çalışıyor ise yardım etmeli 0 0%
Eşi hasta iken etmeli 1 3,33%
Hayır, hiçbir zaman yardım etmemeli 1 3,33%
Ikiside çalışıyorsa ortak yapmalı 0 0%
Sadece biri çalışıyorsa ev işlerini evde oturan yapmalı 1 3,33%
Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 26-01-07, 23:56 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
dikkat Erkek ev işlerinde karısına yardım etmeli mi?NeDeN?

yorumlarınızı yazın
Mesaja teşekkür eden:
Eski 26-01-07, 23:57 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
hmmm gerektiginde etmeli tabi..
mesela bi bayan calisiyosa erkek pekala ona yardim edebilir
ha yardim derken hergun bulasik camasir yikamak degil
Eski 27-01-07, 00:00 Çevrimdışı   #3
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
ağır bişiler kaldırılacaksa bide fatura işlemleri falan veya işten gelirken ewe bişiler alınacaksa

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 27-01-07, 00:59 Çevrimdışı   #4
Öğrenci

sezgin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
sezgin Herkese mesafeli
tabiki etmeli sonucta hayati paylasiyorsun esinle sadece evde deyil her yerde ve her zaman ömürboyu
Eski 27-01-07, 01:26 Çevrimdışı   #5

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tabiki etmeli oda bir insan bizde bir insaniz , neden biz yapiyoruzda onlar yapmiyor ? O sorular zaten bana hep sacma gelmistir simdiye kadar , gerci hala ayni degisen birsey yok gene sacma geliyor bana erkeklerin yardim etmemesi erkek kadinin gorevinide yapar yeri geldiginde kadin erkegin gorevinide yapar

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 27-01-07, 03:31 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
elbette etmeli tabi karısını seviyorsa tabiki
Eski 27-01-07, 14:31 Çevrimdışı   #7
Öğrenci

Bjk_03 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 11
Forum Puanı:1
Bjk_03 Herkese mesafeli
Eger hala erkek kadın ayrımı oluyorsa ve bu iş kadını olmas diyenler hala varsa türkiye'yi terk etmelerı bızım ıcın en guzelıdır
Eski 27-01-07, 17:19 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

M@ŕēķ MíňŤåĿ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.094
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1622
M@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
tabiki yardım etmeli.

iηƒєяηαℓ
Eski 27-01-07, 17:20 Çevrimdışı   #9
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
buda sorulurmu ya tabikide eger iki kisi ayni evi paylasiyolarsa ki cinsiyet asla farketmez iki tarafta paylasmalidir hertürlü isi..
Eski 28-01-07, 09:36 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
tabikii etmeliii....
hep kadınlar mı çalışacak

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 28-01-07, 14:42 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
bence herzaman etmelidir...

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 28-01-07, 18:14 Çevrimdışı   #12
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
etmeli tabii her zaman
Eski 29-01-07, 17:22 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Genel Mesajlar: 38
Teşekkür etti: 11
Forum Puanı:301
doprowski ara sıra gören oluyordoprowski ara sıra gören oluyordoprowski ara sıra gören oluyordoprowski ara sıra gören oluyor
Her zaman etmelı bence cunku ulkemızde erkek kadın ayrımı yapılmamalıdır (bazıları yapıyor) ama neyse bız erkeklerı ve kadınları ıkıye ayıran farklı kılan bır devlet ve halk olmamalıyız

El Sinyor Doprowski
Eski 08-06-07, 13:34 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ραραтуαм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.131
Teşekkür etti: 112
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:927
ραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
tabikide herzaman yardım etmeli

Özledim seni..
Eski 08-06-07, 13:37 Çevrimdışı   #15
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.163
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1569
sabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Erkek adam ev işi yapmaz okadar daha ötesi yok
Eski 08-06-07, 13:40 Çevrimdışı   #16
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.313
Teşekkür etti: 4.969
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Her zaman yardım edilmeli. Sonuçta evlilik yardımlaşmayı gerektirir. Bir kişinin üstüne yüklenilmemeli!!!

....

Konu Seçenekleri