Konu Seçenekleri
Eski 08-02-08, 23:20 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
erkek nasıl çıldırır?

K - Saçımı kestireyim mi?
E - Olur.
K - Ama kıyamıyorum.
E - Öyleyse kestirme.
K - Canim değişiklik istiyor...
E - O halde kestir.
K - Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.
E - Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.
K - Beni tanıdığında kısaydı.
E - Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.
K - Ama herkes kesmemi söylüyor.
E - Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.
K - Peki nasıl kestireyim? Kat kat mi yoksa perçemli mi?
E - Kat kat.
K - Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.
E - Bırak perçemli olsun.
K - Çok yorucu.
E - Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.
K - O zaman asla uzatamam.
E - Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.
K - Bana güzelim deme!!!!!!!
E - ?!?!?!?!!

...

Nabeeerrr=)
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
kaygan_zemin (09-02-08), seLLuk@ (09-02-08)
Eski 08-02-08, 23:27 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.718
Teşekkür etti: 741
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8073
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
uhehuehu
Mesaja teşekkür eden:
GökYüzü (09-02-08)
Eski 09-02-08, 14:51 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

kaygan_zemin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 546
Teşekkür etti: 284
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1056
kaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Allam ya bu kız milletinin geleceği ney ? ok üzülüorum geleceğimize bakınca

Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. !

TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..!
Eski 09-02-08, 23:27 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.524
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ya doğru valla

Eski 09-02-08, 23:42 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.704
Teşekkür etti: 420
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5365
linqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ahh şu kızlar delirtir insanı

Anti AKP

Ya şimdi yada ... yada'sı yok
Eski 09-02-08, 23:44 Çevrimdışı   #6
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.404
Teşekkür etti: 1.808
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ya bu basit bi örnekmiş

daha haince planlar da biliyorum

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Eski 09-02-08, 23:46 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.704
Teşekkür etti: 420
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5365
linqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
herzaman hazırda bir plan olduuna şüphem yok

Anti AKP

Ya şimdi yada ... yada'sı yok

Konu Seçenekleri