| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | erkek nasıl çıldırır? K - Saçımı kestireyim mi? E - Olur. K - Ama kıyamıyorum. E - Öyleyse kestirme. K - Canim değişiklik istiyor... E - O halde kestir. K - Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. E - Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. K - Beni tanıdığında kısaydı. E - Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. K - Ama herkes kesmemi söylüyor. E - Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum. K - Peki nasıl kestireyim? Kat kat mi yoksa perçemli mi? E - Kat kat. K - Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. E - Bırak perçemli olsun. K - Çok yorucu. E - Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. K - O zaman asla uzatamam. E - Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. K - Bana güzelim deme!!!!!!! E - ?!?!?!?!! ![]() ![]() ![]() ![]() Nabeeerrr=) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | kaygan_zemin (09-02-08), seLLuk@ (09-02-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 284
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allam ya bu kız milletinin geleceği ney ? ok üzülüorum geleceğimize bakınca ![]() Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya doğru valla ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh şu kızlar delirtir insanı ![]() Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya bu basit bi örnekmiş daha haince planlar da biliyorum ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herzaman hazırda bir plan olduuna şüphem yok Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |