Konu Seçenekleri
Eski 14-11-06, 20:40 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
iyi Erkek Olan 5 dakika İzlerrr!!!hadi görelim

BEN 1 DAKİKA DAHA İZLESEM ŞUANDA DELİLER HASTANESİNDE OLURDUM HERHALDE

TIKLA İZLE
Eski 15-11-06, 13:32 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
10 dk bile izlerim ne war ki bunda???

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 15-11-06, 13:51 Çevrimdışı   #3
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
erkeklige laf yok

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Eski 15-11-06, 16:25 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.376
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
deminden beri izliyom hani delirmedim
Eski 15-11-06, 16:30 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.663
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali

hiç bişey olmuyo erkek adama bişey olmaz

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 05-12-06, 19:05 Çevrimdışı   #6
Öğrenci

kübra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19
Teşekkür etti: 79
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:16
kübra Herkese mesafeli
Alıntı:
»¦«Qûâtróñï©»¦«´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
deminden beri izliyom hani delirmedim
bende izliyom walla bişey yok niye delirelim ki???
Eski 05-12-06, 19:12 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.836
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
arkadaşlar delirdim

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 05-12-06, 20:42 Çevrimdışı   #8
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.404
Teşekkür etti: 1.808
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
erkeklerin mi sadece izlemesi gerekiyo bilmiyom ama bende izledim
hiç bi şey yok bunda bende başlığı görünce korkunç bi şey var sanmıştım
Başka birini koysalarmış ordaki yerine daha iyi olurdu

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Eski 08-12-06, 15:00 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
insanın gözü dalıyo sadece , ben deliyim zaten bana bişy olmaz ama başım dönüyor

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 08-12-06, 16:15 Çevrimdışı   #10
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 794
Teşekkür etti: 719
Forum Puanı:-12
nurislam Gören görmemezlikten geliyor
Resmen işkence ya ceza olarak oturt karşısına izlet mahkumları bak bida suç işliyolar mı
Eski 10-12-06, 13:05 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bende delirmedim
Eski 13-12-06, 16:51 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

M@ŕēķ MíňŤåĿ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.094
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1622
M@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyorM@ŕēķ MíňŤåĿ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Delirdim

Ben Delirdim.şu Anda Bakırköy deliler hastanesinden yazıyorumm
Eski 15-12-06, 02:14 Çevrimdışı   #13
Öğrenci

Candy_Sinem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:172
Candy_Sinem ara sıra gören oluyorCandy_Sinem ara sıra gören oluyor
ilk basta kor oluyomus gibi hiseetim

BenimLe oyun oynamak istiorsan
1-)sinir yoktur
2-)oyunu bn ba$Latirim
3-)oyunu bn bitiririm
4-)i$ine geLmesse GAMEOVER
Eski 15-12-06, 09:15 Çevrimdışı   #14
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
sweet_35_witch´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
erkeklerin mi sadece izlemesi gerekiyo bilmiyom ama bende izledim
hiç bi şey yok bunda bende başlığı görünce korkunç bi şey var sanmıştım
Başka birini koysalarmış ordaki yerine daha iyi olurdu
bende korkunç bişi sandım aslında mantıklı
Eski 15-12-06, 18:06 Çevrimdışı   #15
Stajyer

alpyucel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 35
Teşekkür etti: 3