| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | Erkek severse katiksiz sever Erkek severse delikanli gibi sever Erkek severse sinir tanimaz Erkek severse çapkinlik yapmaz Erkek severse kirmaz Erkek severse aglar Erkek severse aglatmaz Erkek severse seffaf sever Erkek severse yalan olmaz Erkek severse incitmez Erkek severse para harcar Erkek severse yaratir Erkek severse arastirir Erkek severse seksi düsünmez Erkek severse cömert olur Erkek severse nazik olur Erkek severse adam olur Erkek severse ölümüne sever Erkek severse bir kere sever Erkek severse ayrilmaz Erkek severse aldatmaz Erkek severse yalan söylemez Erkek severse Erkek severse telefon parasindan batar Erkek severse aç kalir bogazindan bisey geçmez Erkek severse romantiklesir Erkek severse en aptal ask sarkilarini bile çok manali bulur Erkek severse bir sirini açiklar Erkek severse biranin yerine sevgilisini tercih eder Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etmez Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etse bile sevgilisinle maça gider smile.gif Erkek severse iç güdüleri gelisir Erkek severse hassaslasir Erkek severse simarir Erkek severse her zorluga katlanir Erkek severse evlenmekten korkmaz Erkek severse ileriyi düsünür Erkek severse kararli olur Erkek severse hayvani duygularindan arinir Erkek severse kizgin kumlardan serin sulara gider Erkek severse herseyi yapar Erkek severse aptallasir Erkek severse afallar Erkek severse kavga etmez Erkek severse arada bir düsüp bayilir smile.gif Erkek severse süpriz yapmak ister Erkek severse hefeslendirir Erkek severse kiskirtir Erkek severse kanatlandirir Erkek severse isirir Erkek severse dogal olur Erkek severse yasamayi sever Erkek severse sorumluluk hisseder Erkek severse hiç yapmadigi seyleri yapabilir Erkek severse hayati dondurur Erkek severse sikilmaz Erkek severse sevdigini söler Erkek severse yerinde duramaz(Hiperaktiflesir) Erkek severse siir yazar Erkek severse saklamaz Erkek severse vazgeçmez Erkek severse rüyada gidir Erkek severse ask yarasi çeker Erkek severse pul koleksiyonunu atar Erkek severse daglardan çiçek toplar Erkek severse mektup yazar Erkek severse umudunu hiç bir zaman kaybetmez Erkek severse olgunlasir Erkek severse kalpten sever Erkek severse sinekleri öldürmez Erkek severse aksamlari uyurken kuzu saymaz Erkek severse günde 1 saat ona yeter Erkek severse çekip gitmez Erkek severse erkek sinekten bile sevgilisini kiskanir Erkek severse güzel sözler etmeye bayilir Erkek severse gönülden yanar Erkek severse asktan yorgan dösek yatar Erkek severse zamanin nasil geçtigini anlamaz Erkek severse özel günleri asla unutmaz Erkek severse sarhos olur Erkek severse arkadaslarinin basinin etini yer Erkek severse son kullanma tarihi geçmis seyleri yemez Erkek severse gözünü dört açar Erkek severse minibüslere kalemle sevgilisinin adini yazar Erkek severse hakli olsa bile haksiz oldugunu bazen kabul eder Erkek severse bagislar Erkek severse dilencilere para verir Erkek severse çiçek yaptirir Erkek severse hediye alir Erkek severse çok kolay kandirilir Erkek severse unutmaz Erkek severse sevgilisinin telefon numarasini kendi numarasindan daha iyi bilir Erkek severse kendine güvenir Erkek severse ileriye yönelik yatirimlar yapar Erkek severse dogru yoldadir Erkek severse kazanir Erkek severse söz dinler Erkek severse eline geçen firsatlari iyi degerlendirir Erkek severse günesin dogusunu izlemek için erken kalkar Erkek severse hep dua alir Erkek severse kul,köle olur Erkek severse asiklara saygi duyar Erkek severse dans dersleri alir Erkek severse eglenmesini bilir Erkek severse inanmak istemedigi seylere inanmaz Erkek severse kalp'inden agri çeker Erkek severse gözleriyle konusabilir Erkek severse bir çok seyi göze alir Erkek severse sogan ve sarimsaktan uzak durur Erkek severse gençlesir Erkek severse içi hep kipir kipirdir Erkek severse kuslar gibidir Erkek severse hosgörülü olur Erkek severse inkar etmez Erkek severse asla laf söyletmez Erkek severse yaninda nazar boncugu tasir Erkek severse içindeki zamparayi öldürür Erkek severse sevgilisinin kokusunu 100 km uzaktan alir Erkek severse alaskadayken bile içi yanar Erkek severse sevgilisini ailesiyle tanistirir sleep.gif . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | alaskalı_eren (18-09-08), wolf_57 (19-09-08) |
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:6100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hii hepsi dogru ![]() (keske bule sefseleerrr ayilar )
* Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.751
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen boyle konusmaya devam edersen seni cok severler bekle (=
Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (18-09-08) |
| | #5 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen böle konuşuon ya şansına hep orjinal ayılaar gelmiş ![]() ![]() daha da bölesini beklecen sen "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #6 |
| Stajyer Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:103 ![]() ![]() ![]() | ![]() bi erkek en çok annesini en iyi karısını en uzun sevgilisini severmiş...
|
|
| | #7 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Hatta çoğunu yapar... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burda yazanlar %100 doru HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #9 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:24231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkek severse biranin yerine sevgilisini tercih eder katılıorm BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #10 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.104
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ula ben hiç sevmedim demek ki bunların hiçbirini yapmadım da... Bana göre erkek severse hiç birşey yapmaz akışına bırakır. Anlıktır... yani olay... Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. Konu ALLeinWOLF tarafından (19-09-08 Saat 11:11 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.503
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlatılmaz yaşanırr Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bı erkek yasıyomu ya BiRgÜn BeNi tErKeDiP gİdErSeN bEnDe SeNiNlE gElEbİlİrMiYiM |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duy da inanma Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok yok bu erkek olamaz.... ![]() bi tur yaratık olsa gerek bu ![]() hem de dunyada ya$amayan bi yaratık ![]() . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |