| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Erkek wEbcAm AcaRSa
e:ben seni merak ediyorum bi resmini falan koysana k:ben seni merak etmiyorum allahallah e:ya lütfen ben acım o zaman k: e:taam actım bak nası yakışıklıyım demi k:daha önce sana yakışıklısın diyenler saka yapmış seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama e:ya hadi itiraf edemiyosun k:ya git kapat sunu valla deilsin kabul et midem bulandı bbbbbbbööööööööö e:ii ya senle konusanda suç (önce kız acar ve kız gercekten güzeldir) e:bak bende acıyorum k: e:eee ne düşünüyosun hakkımda k:henüz bişi düşünemiyorum tuvalete gitmem gerek e:ya noldu dur gitme beğenmedin mi çevrimdışı yapmış ya e:eee beğendin mi beni k:iiişte fena deil e:nası fena deil kötü mü yani k:yok canım yani ii gibi de öle yani e:tamam ya sana cam acanda suc k: Web-Cam'ini açar mısın ? e: Ne gerek var şimdi yeni kalktım zaten k: olsun ben çok merak ettim bi açsana... e: Peki tamam k: Sabah sabah neden maske takıyosun ? e: Ne maskemi _?_ ne maskesi k: Ne yani, benim gördüğüm sen misin _?_?_? e: ee nasılım k: ya çek şu oyuncak ayını cam in önünden e : !!! e: Nasılım? k: Evrimini tamamlayınca sen bana mail at e:!??! e: Ee ne düşünüyorsun k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım e: Fikrini alıyım.. k: Diğerleri nerde e: Hangi diğerleri? k: Hayvanlar aleminin diğer mensupları |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
güzel ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koptum ![]() ![]() ![]() ![]() ya böle erkekler yok mu ayy gına getirirler adama. yok kaşım gözüm yok yakışıklıyım şöyleyim böyleyim ha bi de karizmatiğim... insanın şöyle okkalı bi çüşş diyip durdurası gelio valla |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 807
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2835 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bide kendilerini bişey zanneder bu tipler |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:136 ![]() ![]() ![]() |
superr yaa demek kıı neymıss kendınıı fazlaa begenmıyecksnn![]() Bu hayat, Yarım kalmış öykülere Kurban gitmeyecek kadar Güzel...! |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.759
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:88533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super ya koptum walla ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | akapuntur3 (03-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |