| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Kadının Güncesi: Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi, bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana saldırmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı, ama eller hissiz, parmak uçları soğuk...Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar. Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım. Erkeğin Güncesi: Öf be, Cimbomdan haybeye 2 yedik.. Ama, kurufasülye güzeldi SoN UmuT'uMmm... |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süper yaaa teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürLer |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzeeeell
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 571
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güselmiş ama ben erkeğin güncesinde başka bişi daha bekliyodum ![]() ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzelmiş wala ![]() ![]() ![]() ![]() ............ELVEDA.......... |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende erkeğinkini aryordum neyse bunu bebişime okutayımda bjk mağlup olunca yaklaşmasın bana |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yahu ne istersininiz bu erkeklerden çözemedim gitti |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |