| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | genel bı sey vardr erkekler aglamaz dıe buna katılan varmı ya da şöyle de olur beyler mutlaka aglamıssınzdr genelde ne ıcın agladınız ![]() Nabeeerrr=) |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
erkeklerde ağlar. sevdiğim için ağlamıştım.
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (07-02-08) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ndeden ağlamasın ağlayınca eksiliyolar mı bence ağlar ... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.988
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:40219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla en son ne zaman ağladımı hatırlamıyorum İllaki ağlarız ama kolay kolay olmasa gerek... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağlar--sonuçta erkeklerin de duyguları vardır. Et parçası değiller ki ![]() bi kaç tane ağlayan erkek de gördüm zaten bence hiç de utanılacak bir durum değil bu Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.250
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oda bir insan Ağlamaz olur mu !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağlar hemde ağladımı çok fena ![]() benim çok bitanem benim yüzümden çok ağlamıştı.hemde ilk defa hiç ağlamayan kişi ağladı çok üzülmüştüm onu öle görünce ![]() |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağlar tabiki...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.581
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:89600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aglar Bazen Farkinda Olmasalar Bile.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #11 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 120
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:143 ![]() ![]() | walla şöyle söyleyim şimdi gururlu bir erkek geç ağlar ama kesinlikle ağlar |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.847
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsan olan ağlar..cinsiyet ayırımı yapmaz ki duygular(: Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #15 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:13143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkekler aglar ama bi çoku kimsenin bunu görmesini, bilmesini istemez bence..
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| | #16 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.704
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağlar tabii , yani ağlamalı
|
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 61
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağlar ama kızlar gibi en ufak şeye ağlamaz erkek adam
Birini sevmekse, Aşk; Onun uğrunda ölmektir. Sevgili; Seni bırakıp gitse de, Yeniden dönebilendir.... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |