Konu Seçenekleri
Eski 21-05-06, 18:44 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Erkekler Buraya ...Kızlar Dışarıya !!!(kızlara yasaktır!!!!!)

sizede bir baslik acim dedim bizimkine girmeyin die .. ((: ii dusunmusum demii bende girmicem buruyaa.. sizinde ozel bir yeriniz olsun hade kly gelsin size

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
ЄцЯøŦRΊρ (04-06-07), amorous_nope (16-06-07), asil_kral65 (15-03-07), cicimix (02-05-08), CnRaLpEr (16-03-07), cunyir01 (01-09-07), hark (02-08-07), kbrmbL (23-08-08), MIRZABEYOGLU (11-04-07), mrblack (02-01-07), muratergunx (03-02-07), pcpc74 (15-03-07), r@d b@ron (26-08-08), serkhan_585 (06-05-08), YanKees (13-05-07), `Hiperaktif (14-02-07)
Eski 21-05-06, 18:48 Çevrimdışı   #2
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
oleyyyyyyy cok tesekkurler yaaa ne gerek vardı böle ayırmaya biz sizinkinde takıloduk hehehehe
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 19:16 Çevrimdışı   #3

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya bu kızların bölümünü görünce hep içim cız ediyordu ülen bizim ne günahımız var, neden bizimde özel bir bölümümüz yok, diyip sürekli takıntı yapıyordum Çok teşekkür ederm artıkın esmer kız

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
kbrmbL (23-08-08), MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 19:18 Çevrimdışı   #4
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
he valla biz memnunduk,ayırmana gerek yoktu konuşmaları yakından takip ediyorduk hehehehehe

............ELVEDA..........
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 20:15 Çevrimdışı   #5
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ne ne gıcıksınız beyler yaaaa.bizde diyosduk zaten görüntülenme çok yazan yok diye sizi gidi siziiiiii.erkeklerde bayanları hep kıskanır oluyo nedenseee.esmer kız sende ajanmısın nesin!

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MIRZABEYOGLU (11-04-07), Rãηã (05-05-08)
Eski 21-05-06, 20:32 Çevrimdışı   #6
Asistan

gece_hayalcisi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 372
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:5
gece_hayalcisi Herkese mesafeli
ne kadar iii
eeee beyler açın konuyu konuşalım

Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında
Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum
Yolumun karanlığa saplanan noktasında
Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum.
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 20:59 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.457
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Dokunanı yakarım

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 23:31 Çevrimdışı   #8
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kim demiş ben girdim buraya..hem onlar beni sever niye gelmicem ki... değil mi ağalar yanılıyor muyum? bak bensiz gün olmaz kaynatırız hem....

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 23:40 Çevrimdışı   #9

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
mavitanecik´isimli üyeden Alıntı
kim demiş ben girdim buraya..hem onlar beni sever niye gelmicem ki... değil mi ağalar yanılıyor muyum? bak bensiz gün olmaz kaynatırız hem....
senin ne işin var burda mavitanecik Elinin hamuruyla erkek bölümüne girmişsin

Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 23:47 Çevrimdışı   #10
Doçent

impheatus - ait Avatar
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
hosgeldin melosss basımın üstünde yerin var
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 21-05-06, 23:57 Çevrimdışı   #11
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
istemiyor musunuz beni? ağlarım bak ... ben de giderim ... gidiim mi? ...

Code:
sensiz olmaz..."
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 00:00 Çevrimdışı   #12
Doçent

impheatus - ait Avatar
nie yaa kal sen senden saklı neimiz olablir ki
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 00:03 Çevrimdışı   #13
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
ya ama ben size ne diyeceğim konuyu neden erkek açmadı ki? esmercim açtı...

Code:
sensiz olmaz..."
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 12:08 Çevrimdışı   #14
Doçent

impheatus - ait Avatar
ben fazla takıldım kızlar bölümüne bi bakyım cıkım dedim cıkamadım esra saolsun bizede böle bisey yaptı
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 12:12 Çevrimdışı   #15
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.345
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
kaç gündür merak ediyordum kızlar bölümünü ama büyük bir sabır örneği gösterip girmedim sayfanıza. (taşlarsınız diye korktum valla )
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 12:55 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.457
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Valla onlar bizi aralarına almadıklarına göre biz de onları almayalım Gerçi mavitanecik için bir ayrıcalık yapabiliriz.

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 13:31 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
yapalım bişi olmaz istisnalar kaideyi bozmaz derler ayrıca

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 16:28 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
35ebrulim35´isimli üyeden Alıntı
kaç gündür merak ediyordum kızlar bölümünü ama büyük bir sabır örneği gösterip girmedim sayfanıza. (taşlarsınız diye korktum valla )
aynen bende korkumdan bidefa bile bakmadım

Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 16:45 Çevrimdışı   #19
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
anaaaa kızların ne işi var burda,bu bölümün erkekler için olduğunu zannediyordum,arkadaşlar konu açında konuşalım yaaaw,her türlü içimizi dökebilirmiyiz,neyse ben kızlara bakayım bi nasıl bi muhabbet geçiyo,kopiiii çekelim bari ...

............ELVEDA..........
Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)
Eski 22-05-06, 17:37 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bize girmeyin diyolar onlar buraya geliyo

hadin hep beraber gidelim

Mesaja teşekkür eden:
MIRZABEYOGLU (11-04-07)

Konu Seçenekleri