| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Erkekler evlenince değişir mi? Çevremdeki evliliklere bakıyorumda ..kadınların hep bir şikayeti var bu konuda. "Evlenmeden önce herşey daha farklıydı...Evlendik ..değişti" Bu kadının hüsnü kuruntusumu yoksa erkeklerin evlendiklerinde nasıl olsa artık benim eskiden olduğu gibi ilgi ve alaka göstermek saçma olur gibi bir manteliteylemi eşlerine yaklaşıyorlar... Cem Yılmaz bir gösterisinde yan yana oturan bir çifte "sevgilimisiniz?" diye sorar. Çiftlerden erkek olan hemen cevap verir "hayır evliyiz" ...sorun tamda burda sanırım. Evli olunca sevgili olunmuyor mu? Evlilik aşk-ı öldürüyor mu? Yoksa erkekler flört, nişanlılık dönemlerinde eşlerini evlerine bıraktıklarındaki huzursuzluğu, sevdiği kadınla her sabah aynı yatakta uyanma rahatlığına mı bırakıyorlar. Kadınlar taşınmaz malmıdır ki o rahatlıkla aşk, sevgi ve ilgilerini bir anda unutyorlar. Kadın neden bu huzursuzluktan kaynaklanan bir mutsuzlukla kendi kendi yiyip bitiriyor... Erkeklere "Evlenince değiştin " gibi cümleler kurunca bunu hiç bir zaman kabul etmezler...Neden ? opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle katılıyorum sana... Neden daha ilgisiz olurlar bilinmez ama Nasıl olsa evde beni bekleyen birisi var.... sevgilide oldugu gibi onu her an kaybetme korkusu yoktur belkide erkeklerin içinde...nasılsa tapusu bende diyip bizi ilgisizlikleriyle bırakıverirler (evlilik cüzdanı) amaç burada erkekleri kötüleyip kadınları üstün tutmak değil... kesinlikle ama Görünen köy maalesef kılavuz istemiyor... çevremde onca insanın şikayetlerin ilk başında bu konu geliyor... biz mi değiştik yoksa bi alışkanlık mı var diye sorup duruyorlar kendilerine... Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (07-10-06) |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliskilerini iki imza-bir cuzdan ile garanti altina aldigini dusunen herkes ertesi sabah degisir. Bu degisimde cinsiyet ayirimi yoktur. Her an karsisindakini kaybetme korkusu hissetmeli insan, hissettirmeli de... Hem de taaa yureginin derinliklerinde. O zaman goruruz neyin degistigini... Her an ilk gunun heyecanini, sevgisini yasamanin tek yolu bu.... Kaybetmekten korkacagim, korkacaksin, korkacak... Hep ayakta tutmali sevgiyi ve saygiyi... Yoksa garanti yok.. 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | lose control (25-10-06), Opeth (07-10-06) |
| | #4 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çok fazla ilgi göstermemeli mi insan bunu nasıl başarmalı ? Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hic te zor degil aslinda. Bana gore; 1- Taraflar birbirine mumkun oldugunca ekonomik olarak bagli olmamali. Artik daha buyuk cogunlugun bu sansi var. Oldugu donemde de koz olarak kullanilmamali bu (Mumkunse, ozellikle ayrilik ya da ani kayiplar sonrasi zor durumda kalmayacak, ayakta durabilecek kadar olanagi olmali eslerin). 2- Ayrilik dunyanin sonu sayilmamali. Bu en basta ve surekli olarak hissettirilmeli. 3- Herkes kendi oz ugraslarindan vazgecmeden birlikte yasamali. Yani kadinin ve erkegin kendine ait ugrasilari da olmali. Beraberlik uretici ve verimli olursa (bu cocuk sahibi olmak degil) uzun omurlu olur. 4- Her zaman durust olunmali. Supheye asla yer olmamali iliskilerde. Insanlar eslerinin degil kendi onurlari icin yasarlar. Buyuk ya da kucuk farketmez, yalana yer olmamali. 5- Sevgiliyi ya da esi denemememeli ya da tercih yapmaya zorlamamali. Deney sonucunun olumsuz olacagi gibi, tercih te beklenildigi gibi olmayabilir. 6- Saygi bu isin olmazsa olmazi. Bittigi yerde bitmeli iliski... Kisacasi hazir bir sepet bulundurmali gorunur yerde....... Isin tilsimi bozulursa her an gidebilecek gibi durmali orada.
26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. Konu fersa tarafından (07-10-06 Saat 13:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alya (25-10-06) |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alperen derki: Bi erkeği pijamasıyla televizyonun karşısında görmeden o erkeği tanıyamazsın.. |
|
| | #8 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dunyalidir ve degismez yanlislar da kabullenilmez..... (bence)
26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. | |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 471
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4737 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birinin imzasında görmüştüm sanırım... "bu dahil bütün genellemeler yanlıştır" sleeping... |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim düşüncem ; ister evli olsun ister olmasın iki çift birbirlerinde keşfedilmedik bi taraf bi özellik bırakmazlarsa mutlaka biyerde sorun çıkar. bir gizemin olması lazım ki kaç yaşına gelseler de birbirlerine tekrar tekrar aşık olsunlar... derim ben |
|
| | #11 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet erkek deişir ama hepsi değil sadece %99.9 u değişiyor okadını elde ettikten sonra artık gözü kayıyor diğer çıtırlara değerini bilmiyor eşinin ona değer vermemeeye başlıyor hele hele bi kadın biraz meyil versin boyut aldatma boyutuna kadar gidiyor yalan mı ? yalanım varsa söyleyin
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:51 ![]() | Benim teşekkürüm konuyu açandan çok tartışmaya katılanlara güzel bir ortam oluşmuş bravo yazanlara .Ne kötü düşünüp yazabileceği bir şeyleri olmasına rağmen yazmayanlara... |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | peki sadece erkekler mi degisir bayanlar degismez mi? bence kadin erkek diye ayirim yapmak yanlis insan denmeli zaman olgusu oldugu surece insanlar degisir gorusler degisir zevkler degisir tad lar degisir vs.. diye gider sadece erkek degismez ®Punky_Funky® |
|
| Mesaja teşekkür eden: | shedevil (16-10-06) |
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 444
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başlığı görünce ilk aklıma imzan geldi jack tamamını yazsaydın yaram sanal.. ![]() |
|
| | #16 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değişir... kadında değişir ama yani bi rahatlık söz konusu değişmeyen görmedim de değil ama kelimenin tam anlamıyla istisna kişiler ikiside örnek aldığım ibretlik bi evlilikleri var 5 yıldır "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #17 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence çok tezat bir düşünce... ilgisizlik çok kötü birşeydir bunun güvenle ne alakası var acaba...?senin dışında herşeyle arkadaşlarıyla işiyle ilgilensin sonrada ben bu duruma sevineyim... ben ortada sevinilecek bir durum göremiyorum........ Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #18 | |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama her ikiside ayni yönde degismez (yada nadiren belki birkactane) ama zamla her iliskide olan birsey bence, yani sirf ask-evlilik iliskilerinde degil... bu anne-babayla olan iliskilerde olmuyor mu sanki?? onlarlada ayni dili konusamadiginiz anlar oluyor.. ama bi yerde orta yol araniyor ve hersey duzene giriyor, cunku dogunuzdan beri taniyorsunuz onlari, ve neye nasil tepki verirler biliyorsunuz... evlilikte de alismak zaman aliyor bence, daha dogrusu tanimak... tanimadiginiz surecede esinizin degistigi yonu anlamak daha da zorlasir... o yuzden, sikayet etmeden once bence baraber yasadigin o "yeni" kisiyi tanimali... onu anlamali... sirf ask yoktu cunku bence evlendikten sonra ask olur, sadece sadakat ve saygi kalir... ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN | |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 3
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:10 ![]() |
fersa,arkadaşım..doğru söylüyorsun..değişmez..iki taraf için de bu böyle, hobilere gelince, mutlaka hobisi olmalı kişinin, sevdiğiyle paylaşılmalı hatta.Ama, en önemlisi de "ben" değil "biz" olmayı başarabilmeli..İnan çok zor, imkansız değil ama, zor..Her iki tarafın da emek vermesi, birlikte beslemesi gerek ilişkiyi..Ve yaşayan, canlı, dinamik bir yanı olmalı ilişkilerin..Geçen gün bir paneldeki konuşmacı, "İçinizdeki sevgiyi kurutmayın, hep yeşil kalsın. Sevginizi kurutursanız, yeşertemezsiniz. Eşler bunun için çaba göstermeli" dedi..Bu sözüne yürekten katıldı dinleyiciler.Evet, bütün mesele bu işte.. Mesajlarını, yorumlarını zevkle okuyorum. Yüreğine sağlık.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |