Konu Seçenekleri
Eski 12-08-06, 13:02 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 9
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
cihan_ejder Herkese mesafeli
Erkekler evlenmeye nasıl karar verir ?

Erkekler evlenmeye nasıl karar verir ?

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı
istediğiniz gibi harcayın" dedi..

Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi: Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"

İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi: "Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak."

Uçuncu kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:"Bana verdiğin
parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü
seni seviyorum!"

Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir suru kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi: "Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir suru
kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım."

Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok
etkilenmişti. Karar vermek için epey bir sure düşündü .....
düşündü.....
düşündü.....

Vee.... sonunda büyük göğüslü olanla evlenmeye karar verdi...

edit Tonks : reklam yasak!!
Eski 18-08-06, 15:44 Çevrimdışı   #2
Asistan
Spor grubu

kargo_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 256
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:158
kargo_17 ara sıra gören oluyorkargo_17 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
çok güzel yaa tebriklert !!!
Eski 18-08-06, 15:52 Çevrimdışı   #3
Doçent
Sanatkârlar grubu

dolores - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.013
Teşekkür etti: 516
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6897
dolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
öffffff be bu neee erkek işte hey allaaam yaaa
Eski 18-08-06, 16:19 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.643
Teşekkür etti: 3.367
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:35630
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hehehe güzelmis tskl

Eski 18-08-06, 16:22 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

sweetgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.335
Teşekkür etti: 218
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3653
sweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler biri
hehhheeheh cok guldum teskurler

hayat
her
zaman
istediklerimizi
vermiyor
Eski 19-08-06, 22:31 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
komik ..... paylaşım için saol...

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak
Eski 19-08-06, 23:33 Çevrimdışı   #7
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
3. seçer heralde diye beklerken (: yine nefse yenik düştü erkekler (: güzel ama...

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 20-08-06, 00:23 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
eheh bende ekliyicektim buraya.bikaçgün önce okudm koptum gülmekten ya süper fıkra

Konu Seçenekleri