Konu Seçenekleri
Eski 10-11-06, 12:45 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.221
Teşekkür etti: 717
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Erkekler evlenmeye nasil karar verir ?

Genc bir erkegin dort kiz arkadasi vardi ve bir turlu hangisiyle evlenecegine karar veremiyordu En sonunda dogru karari verebilmek icin bir test yapmaya karar verdi.Herbirine 1000$ verdi ve "bu parayi istediginiz gibi harcayin" dedi..

Birinci kiz arkadasi kendisine yeni elbiseler ve ayakkabilar aldi,kuafore ve guzellik salonlarina gitti.Genc erkege geri geldiginde soyle dedi:
"Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum,cunku seni seviyorum!"

Ikinci kiz arkadasi ise genc erkegin tuttugu takimin iki kombine biletini,en sevdigi turden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve soyle dedi:
"Bunlar senin icin aldigim hediyeler eminim seni mutlu edecektir.Senin mutlu olmanla bende mutlu olacagim."

Ucuncu kiz arkadasi ise bu parayla iyi bir yatirim yapti ve kisa bir sure icersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayi cesitli yatirim alanlarinda kullandi.Genc adama geri gelerek soyle dedi:
Bana verdigin parayi birlikte yasayacagimiz mutlu bir gelecek icin cogalttim, cunku seni seviyorum!"

Dorduncu kiz arkadasi ise bu paranin bir kismiyla bir suru kitap aldi, kalan kismiyla ise fakirlere yemek dagitti.Genc adama geri gelerek soyle dedi
"Verdigin paranin bir kismiyla sana layik olabilmek icin bir suru kitap aldim diger kismiyla ise senin adina fakirlere yemek dagittim."

Genc erkek dort kiz arkadasinin yaptiklarindan cok etkilenmisti. Karar vermek icin epey bir sure dusundu.....dusundu.....
dusundu.....
ve sonunda buyuk memeli olanla evlenmeye karar verdi...

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 11-11-06, 19:28 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.004
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1317
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
cok hos ellerine sağlık bu arada e-dana ailesi r@d b@ron geri döndü

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Eski 12-11-06, 22:24 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
ilk okuduğudma çok gülmüştüm

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....

Konu Seçenekleri