| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | Erkekler yeni doğmuş bebek gibidirler. İlk başta çok şirin görünürler, ama bir süre sonra altlarını değiştirmekten sıkılırsınız. Erkekler kahve gibidirler. En iyileri zengin ve sıcaktır ve sizi bütün gece ayakta tutabilir. Erkekler bilgisayar gibidirler. Anlaşılmaları kolay değildir ancak hiçbir zaman yeterli hafızaya sahip değildirler. Erkekler uzaktan kumanda aleti gibidirler. Basit. Kullanımı kolay. Ve genellikle televizyonun yakınında uzanmış durumda. Erkekler yıldız falı gibidirler. Size her zaman ne yapacağınızı söylerler ve genellikle de yanlıştırlar. Erkekler iş makinaları gibidirler. Çok gürültü yaparlar ama çalıştırılmaları zordur. Erkekler termos gibidirler. İçini bira doldurup her yere taşıyabilirsiniz. Erkekler şilte gibidirler. Eninde sonunda en iyileri bile deforme olur. Erkekler Brezilya dizileri gibidirler. Seyretmesi eğlenceli. Ancak her duyduğunuza inanmayın! İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | KINALI_BEBEK (03-05-07), LaViNia (03-05-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler Brezilya dizileri gibidirler. Seyretmesi eğlenceli. Ancak her duyduğunuza inanmayın! inanmiyoruz ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birazda kadınlar soyledir boyledir yazsanız ne iyi olurdu ...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler kahve gibidirler. En iyileri zengin ve sıcaktır ve sizi bütün gece ayakta tutabilir. Cok iyi BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #5 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 95
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gece ayak tutmayı bırakın amuda bile kaldırırız |
|
| | #6 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 216
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:143 ![]() ![]() | |
|