Konu Seçenekleri
Eski 16-12-07, 13:07 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erkekler Hamile Olsaydı :)

Gozyasiyla tanisirlardi.

Hastaneden ciktiktan sonra cocugunu evlendirene kadar anneleri baksin
isterlerdi.

Gebelik izni 2 yila cikar ve maas tam olarak odenirdi.

Gebelikte olusan, karindaki cizgilere care bulunabilirdi.

Normal dogum tarihe karisirdi.

Sabah rahatsizliklari, dunyanin bir numarali sorunu haline gelirdi.

Tum dogum kontrol yontemleri, tam korunma saglardi.

Bebekler, tuvalet egitimleri bitene kadar hastanede kalirdi.

Erkekler, evlilik konusunda cok farkli dusunurlerdi.

Ikizlerin cok oldugunu artik dusunmezlerdi.

Erkek cocuklar, disari ciktiklarinda en gec saat 10:00 da eve donerlerdi.

Tum gebelik donemi boyunca yataktan cikmazlardi.

Lokantalar, dondurma ve tursuyu, ana yemek olarak servis yaparlardi.

Genis omuz yerini, genis kalcaya birakirdi.

Kadinlar dunyayi yonetirdi.

Bebek emzirmek tarihe karisirdi.

Cicekciler cok kâr ederlerdi.

Her isletme bunyesinde, konforlu kresler acilirdi.
Iyi olurdu.

Hayatta boyle bir ayricaligi onlara yedirtmem!

Dogum doktorlari, kadin dogumcular ve erkek dogumcular diye ikiye ayrilirdi.

Kadin Dogumculari tercih edenlerin sayisinda ciddi azalma olurdu

Korkunc sesleri ile, sabaha kadar ogurerek, komsulari isyan ettirirlerdi.

Dünyanın kaç bucak olduğunu anlarlardı!

Kadinlarin kiymetini iyi anlarlardi ve birdaha asla mi asla dogurmayi
akillarinin uclarindan gecirmezlerdi.

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (19-12-07), Maçakızı (16-12-07), maviduss (16-12-07), [R]Redd!1 (16-12-07)
Eski 16-12-07, 13:10 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.515
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
pehh ,
hayal bile değil bunlar ;
ütopya
Eski 16-12-07, 13:20 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.793
Teşekkür etti: 1.847
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:25438
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Korkunc sesleri ile, sabaha kadar ogurerek, komsulari isyan ettirirlerdi

işte bu çok kötü olurdu gerçekten

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 16-12-07, 14:17 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ay bi grip oldular mı çekilmiyolar ben düşünemiyorum

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 16-12-07, 17:00 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

niaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.879
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:642
niaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
teşekkürler

Şu Tertemiz Kalbime Vakitsiz Bir Ecelsin !
Eski 16-12-07, 18:12 Çevrimdışı   #6
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hayali bile çok berbat bişey yaW

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Eski 19-12-07, 17:01 Çevrimdışı   #7
Öğrenci

rock'n girl:))) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
rock'n girl:))) Herkese mesafeli
aman ne güzel olurdu ya hayatın her türlü müşterekliğine katılıyolar
Eski 19-12-07, 17:11 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hamile olmadıgımıza göre sorun yok
Eski 20-12-07, 14:23 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.283
Teşekkür etti: 4.759
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:88533
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ancak Bir Bayan ın Acacagı Bir Konu

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 20-12-07, 14:33 Çevrimdışı   #10
Asistan

punkthepump - ait Avatar
Genel Mesajlar: 348
Teşekkür etti: 49
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:692
punkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyor
Bugün aklımdan geçti ya , doğan çocuk anne mi derdi baba mı ? xD

Konu Seçenekleri