Konu Seçenekleri
Eski 26-08-07, 21:15 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
erkekler hangi durumda bırakılır?

--Sevgililer günü diye bir gün mü varmış ya? (bırak)

--Ben enine çizgili mavi gömleyi demedim ki ya, boyuna çizgili mavi gömleği ütüleyecektin. (bırak)

--Hiç unuturmuyum hayatım, tabi ki dogum günün oldugunu hatırlıyorum. Ama toplantı uzadi (ah ulan, Mahmutla içmeye gittiğimi anlayacak şimdi, uzak durayım da kokusunu bari almasin. Müjgan, nolur beni bir dogum günü unutkanligi icin terketme, kulun kolen olayım, ben sensiz bir hiçim.)

Biliyorum hayatım, sekreterini aradım. Mahmutla toplantın iyi geçti mi bari? (eh sen bu açığı verdikten sonra beni Hilton'da yemeğe bile götürürsün, iyi ki unuttun)

--Şey... annem diyor ki... (bırak, ana kuzusu veletten adam olmaz)

--Alo.. acil bir isim cikti hayatim, biraz gecikecegim.

Tamam canım, sen dert etme, ben beklerim.(gelir gelmez yakalarını kontrol etmezsem ....sizim)

--yoksa sen bana guvenmiyormusun? (bırak, güvenden bahsedenin güvenilmez bir tarafı vardir mutlaka)
eve lig tv aldım(bırak)

istediğim yerde sigara içerim(düşünme bile)

ben böyleyim.böyle kabul et.(def et)

kimse annem kadar güzel yemek yapamaz(bırak)

10 tane çocuğum olsun istiyorum(muhtemelen sizi kuluçka makinesi filan sanıyordur. kaç)

dört kız kardeşim var.ailedeki tek erkek çocuğum(bırak)

yaz tatilini annemlerin yazlığında geçirelim(bırak)

bilgisayar benim ex aşkımdır(bırak)

ev işlerinden hiç anlamam(bırak)

BEN'i anlayan BEN'i seven BANA değer veren hayatı BENİMLE paylaşacak birini istiyorum hayatımda(hızla uzaklaş)

sakin ve huzurlu bir hayat istiyorum(muhtemelen bunun anlamı şudur;gömleklerim ve pantolonlarımı ütülediğin,karnımı doyurduğun, arkadaşlarıma sevmesen bile iyi davrandığın,aileme onlar sana nasıl davranırlarsa davransınlar gülümsediğin ,ben bilgisayar başında takılıp çayımı yudumlarken dağınıklarımı topladığın sürece sakin ve huzurlu)(ee bırak haliyle)

yaşam boyu öğretmenim,hastalanınca hemşirem,mutfakta aşçım,çocuklarımıza iyi bir anne, bana iyi bir eş olacak birini istiyorum.(ee dilin kemiği, istemenin sınırı yok, ister)(performansınıza güveniyorsanız bir şey diyemem ,eforunuza bağlı yani.)

doğum gününü kız kardeşimin doğum günüyle birleştirip kutlayalım(bırak)

bir kadının kariyer yapacağı en iyi yer evidir.kariyer basamaklarını tırmandığını kocasının yüzündeki gülümsemeden anlarsınız(bırak)

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!

Konu Seçenekleri