| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/![]() ![]() ![]() ![]() [/![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ............................... "ateşten gömlekler, topraktan çömlekler, ne maymundan geldin, ne de seni getirdi leylekler, sago ya kulak ver!... iki sıfır sıfır sekiz elveda eder..." |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bulamadık böle yakışlısını ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 278
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakışıklımı ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:40 ![]() ![]() |
çok qzl olmuştşk
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 278
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süt içen çok tatli ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.199
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazıları güzeldi, (ç)aldım. Teşekkürler Sil baştan... |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.802
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:75803 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hos olanlar var dirol: tabi avatarlarin Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arada guzeller var ![]() caldim : p kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu Konu Olimbera tarafından (24-08-08 Saat 23:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar biraz fazla süper'e kaçmıss derin.. ![]()
|
|
| | #13 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben varım kızlar, endişeye mahal yok Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biri yakışıklı mı dedi.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
La noLıy ArkadasLAr oncelıkle payLasım ıcın tesekkurler Sonra da Kavga etmeyın yahu:p |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dha çok byanlar için olmş snki bu avtrlar xD tBi bu süper oldukları gerçeğini değiştrmez =P teşekkrler.. tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #18 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.201
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acayip yakisiklilar yahhh Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |