Konu Seçenekleri
Eski 24-05-08, 14:58 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Erkekler kadının neresine bakar?

Allan ve Barbara Pease; 'Why Men Don't Have A Clue & Women Always Need More Shoes' adlı bestseller kitaplarında, erkeklerin kadınların vücutlarında en çekici buldukları özellikleri anlattı. Marie Claire dergisinin kasım sayısındaki habere göre; erkeklerin bir kadında en çekici buldukları özellikler sırasıyla şöyle:.

Balık eti ve sıkı vücut

23 büyük araştırma ve deneylere dayanarak yazılan kitaptaki araştırma sonuçlarına göre; pek çok erkek, balık eti kadınları zayıf kadınlara tercih ediyor! Çünkü ekstra birkaç kilo, aradaki seks enerjisini bir anda ikiye katlıyor. Yazarlar, gelmiş geçmiş en seksi kadınlardan biri olarak kabul edilen Marilyn Monroe'nun da 44 beden olduğunu hatırlatıyorlar.

Erotik dudak yapısı

Uzmanlar; kadın dudağının genital organlarının bir aynası olduğuna inanıyorlar, zira her ikisi de aynı ölçülere sahip. Bunun yanı sıra cinsel ilişki esnasında her ikisi de genişleyip kanla doluyor. Bu duruma 'genital eko' deniliyor. Yani parlak kırmızı ruj kullanmak; bir kadının erkeğe iletebileceği en seksi sinyallerden biri.

olgun göğüsler

Göğüslerin büyüklüğü ya da küçüklüğü değil; dolgunluğu ve diriliği önemliymiş: "Kadınların göğüs ucundaki küçük bezeler, cinsel ilişki sırasında, erkek beynini etkileyen bir koku yayarlar. Bu da erkeklerin neden göğüslere gömülü durmaktan bu kadar hoşlandıklarını açıklıyor."

Uzun bacaklar
Erkeğin dikkati, direkt kadının iki bacağının birleştiği noktaya; yani dizlere ve basenlere odaklanıyor. Ayrıca erkekler topuklu ayakkabı giyen kadınlara bayılıyor, çünkü bu kadını çok daha feminen kılıyor. Topuklu ayakkabı, kadınların daha dik durmalarına neden olduğu için popo çıkıntılarını belirginleştiriyor. İlginç nokta ise erkeklerin hafif dolgun bacakları daha ince ve kaslı bacaklara tercih ediyor oluşu! Çünkü, fazla yağ, kadın ve erkeğin bacaklarındaki cinsiyet farkını ortaya koyuyor.

İnce bel ve kalça

Yazarlar, ideal kadın vücudunda belin, kalçanın yüzde 70'i oranında olması gerektiği tezini savunuyorlar. Eski çağlardan günümüze bu oranın; erkeklerin en çok ilgisini çeken 'altın oran' olduğunun da altını ısrarla çiziyorlar. Bunun yanı sıra; erkekler, kadında yuvarlak ve şeftali biçimindeki popoyu da çok çekici buluyor.

İri gözler

Neredeyse her ülkede büyük gözler 'çekici' olarak tanımlanıyor. Çünkü kadının gözlerinin yüzün alt bölümüne oranla daha büyük gözükmesi, erkeklerde koruma içgüdüsü uyandırıyor. Bebeksi yüz hatlarına sahip kadınlar; erkeklerde dokunma ve sarılma içgüdüsünü şiddetle artırıyorlar. Renkli gözler ise tercih nedeni oluyor.

Uzun saçlar

Moda gün be gün değişse de, uzun saç fenomeni her daim ağırlığını koruyor. 5 bin 214 erkek arasında yapılan bir araştırmada, yüzde 74'ü 'uzun saçlı kadın' demiş. Yazarlara göre; bir kadın, erkeği etkilemek istediğinde kesinlikle uzun saçı tercih etmeli. Ancak iş görüşmelerinde ya da toplantılarda saçlarını toplamalı.

Alıntı : Sabah
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
antiterorES (24-05-08), DR_CoCoRiCo (24-05-08)
Eski 24-05-08, 15:15 Çevrimiçi   #2
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.350
Teşekkür etti: 3.374
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99882
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu kısımlardan hiç biri bana uymuyor ben bi kızın once dişlerine ardından tırnaklarına bakarım

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Zerdüşt. (28-07-08)
Eski 27-05-08, 19:15 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 570
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
titiz misin sen yaa
temizlik hastalığına mı yakalandın
Eski 27-05-08, 19:16 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.354
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
cicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
erkek bu napıcağı bellı olmaznereye bakıcağı da

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 27-05-08, 19:18 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.372
Teşekkür etti: 248
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
aslında heryerine .....ama yüz yapısı önemlii..

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...
O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 27-05-08, 19:19 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
cicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sp@vVn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslında heryerine .....ama yüz yapısı önemlii..
al iştebak cvp geldı bıle

Eski 27-05-08, 19:21 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
noldu bişe demedim ki ...

Eski 27-05-08, 19:21 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.702
Teşekkür etti: 1.280
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11229
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
goz gormek ıstedıgını gorurumus

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
cicimix (27-05-08)
Eski 27-05-08, 19:22 Çevrimdışı   #9
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ahmedkırmızıgul´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
goz gormek ıstedıgını gorurumus
gujel cvp

Mesaja teşekkür eden:
gulasor (27-05-08)
Eski 27-05-08, 19:22 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ewet herkes bakacağı yeri bilmez...

Eski 28-07-08, 12:22 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.642
Teşekkür etti: 3.199
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8668
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Tırnaklar ve eller. O kişi hakkında çook ipucu verir. Özellikle tırnaklar.

Sil baştan...
Eski 28-07-08, 12:27 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
erkekler nereye baklar bilemem ama
ben bi bayan olarak erkekte dişlere bakarım
ordan beli olur temizliği ve düzeni insanın

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 28-07-08, 12:27 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.626
Teşekkür etti: 278
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5964
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
benim bildiğim türk erkekleri oralara bakmaz (istisnalar kaideyi bozmaz)

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 28-07-08, 20:32 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben her yerine bakarım yoksa sapıqmıyım

benim dişlerim temiz ayrıcan

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 28-07-08, 20:35 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Saçlarına bakarım
sonra göz
eğer önümde yürüyorsa popo

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 28-07-08, 20:37 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bu kadarda açık olma be abi

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 28-07-08, 20:51 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.642
Teşekkür etti: 3.199
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8668
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saçlarına bakarım
sonra göz
dürüst irkek

Sil baştan...
Eski 28-07-08, 20:55 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.283
Teşekkür etti: 4.759
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:88533
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben bakmam :p

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 28-07-08, 21:10 Çevrimdışı   #19
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saçlarına bakarım
sonra göz
beni taklit etmeyi bırak gökhan başkası olma kendin ol

Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bakmam :p
hade len yalancı yoksa sen aman allahım

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 28-07-08, 21:12 Çevrimdışı   #20

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

beni taklit etmeyi bırak gökhan başkası olma kendin ol

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Tags
storm_fatih

Konu Seçenekleri