Konu Seçenekleri
Eski 04-04-06, 00:39 Çevrimdışı   #1
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım)

Bir erkek neyi bekler?

GerÇek 1 kadın bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen,

Evini temiz,pak ve sıcak tutan,

Dır dır nedir bilmeyen,

Paranın kıymetini bilip alışveriş etmeyen,

Bütün gün çalısıp,

Bütün gece dans edebilien,

Ve asla HAYIR! demeyen,

Asla başı ağrımayan;

Ve her zaman tedbirli,

Yalnız kendisini sevecek,

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (16-05-07)
Eski 04-04-06, 00:40 Çevrimdışı   #2
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
Ve şımartacak bir kadın...

BEKLER............................................ ...

COK BEKLER!!!!!.....

bu konu verilmiş olabilir..ama çok güzel olduğu için ekledim..

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (16-05-07)
Eski 04-04-06, 01:08 Çevrimdışı   #3
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.151
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
yok zaten ööle biri demi haklısın...

(istisnalar kaideyi yine bozmaz )
Eski 04-04-06, 09:12 Çevrimdışı   #4
Doçent
Spor grubu

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.428
Teşekkür etti: 556
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çok iyi dedin eftelya....
Eski 04-04-06, 19:36 Çevrimdışı   #5

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
walla bende olsam böyle birini beklerim ama çok beklermişim şimdi anladım neyse canım bunların bi kaçtanesine sahip biride olu

Eski 04-04-06, 19:58 Çevrimdışı   #6
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bence Cok Fazla Bekliyor .. Bekledigi Kadar Vermiyor Üstelik .. Hiç Bisi Vermiyor .. Erkekler Sadece Keyflerine Göre Hareket Ederler .. Yok Bilmem Güzel Yemek Bilmem Ne .. Kendin Pisir Abicim Yemegini ..! Yada O Yemegi Hakket .. Açlik Grevine Sokarim Ben Adami

Eski 04-04-06, 20:12 Çevrimdışı   #7
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
öyle bi kadın varsa, bizim eve köle olarak alalım ya
köleden bi farkı yok da....
Eski 04-04-06, 22:16 Çevrimdışı   #8
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yok walla ole biri - bulana rep

Eski 04-04-06, 22:28 Çevrimdışı   #9
Doçent

sweetevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.200
Teşekkür etti: 162
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6348
sweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Valla çok bekleriz böyle birisini
Eski 05-04-06, 11:34 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ρєяℓα_αzυℓ´isimli üyeden Alıntı
Bence Cok Fazla Bekliyor .. Bekledigi Kadar Vermiyor Üstelik .. Hiç Bisi Vermiyor .. Erkekler Sadece Keyflerine Göre Hareket Ederler .. Yok Bilmem Güzel Yemek Bilmem Ne .. Kendin Pisir Abicim Yemegini ..! Yada O Yemegi Hakket .. Açlik Grevine Sokarim Ben Adami
zuzu ya sen evde kaldın bak söylemedi deme
bence cok şey beklemiyorlar yaa D D oraya bazı maddeleride ekleyelim ayaklarını falanda yıkayalım da tam olsun masaj falanda yapabilen olsun ohh ne ala memleket zaten bu dunyaya erkek olarak gelmek lazımmmış

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Eski 05-04-06, 11:59 Çevrimdışı   #11
Rektör

mecid_ pehlivan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.649
Teşekkür etti: 50
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:2492
mecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyormecid_ pehlivan çevresinde seviliyor
abartmayın o kadar çokşey istemiyoruz...

gözlerini görür gibiyim...
gözlerinde ölür gibiyim...

http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg
Eski 05-04-06, 13:27 Çevrimdışı   #12
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Gelincik´isimli üyeden Alıntı
zuzu ya sen evde kaldın bak söylemedi deme
bence cok şey beklemiyorlar yaa D D oraya bazı maddeleride ekleyelim ayaklarını falanda yıkayalım da tam olsun masaj falanda yapabilen olsun ohh ne ala memleket zaten bu dunyaya erkek olarak gelmek lazımmmış
Eee Ztn Beni Hak Etmek Lazim Evde Kalirim Varmi Canim Babamin Evi Cok Rahat Zaten ): Cok Sey Beklemiyorlarmis .. Yeni Evli Bir Cadi .. Kescem Seni .. O Masaj Yapcak Sana .. Kurban Et --4-- Allahtan Erkek Degilim .. Dünyaya Kiz Olarak Gelmek Varmis Dermisim Demem Ama

Eski 05-04-06, 14:02 Çevrimdışı   #13
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
hımmm çok zor bea ama bunlar karşılıklı olan şeyler ..

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 06-04-06, 10:27 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
dogru valla bunlar karşılıklı olan şeyler o masaj yaparsa ben niye yapmiyim dimi yok yaa bunları yaparım ben o istemeden yaparım.. seven insan öyle bir yapıyor ki..

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Eski 06-04-06, 15:38 Çevrimdışı   #15
Öğrenci

BlackMoon - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
BlackMoon Herkese mesafeli
iyi

Ben bu dediklerinizin hepsini yapan tatlı bi kız buldum. Tabi aynısnı da ben ona yapıyorum. Sunu gördüm hayatta ne ekersen onu biçiyosun. Kız olsun erkek olsun birbirlerine saygı ve sevgide kusur etmeyen ilişki manyak gidiyo...
Ha bu arada erkekleri hafife almayın´emin olun bunların daha fazlasını kızlar bekliyo. Ama bencede öyle olması gerekiyor Kız dediğin erkeği elinde tutmasını bilecek. Erkek dediğinde sahip çıkmasını ve eger ondan bişey istiyosa sıkmadan isteklerini yerine getirtmesini ayrıca ona duydugu sevgiyi ve saygıyı sonuna kadar göstererek aynısını haketmesini bilmeli...
Tabi bunlar benim düşüncelerim umarım kimseyi kırmamışımdır.

Sevgiler

TAM 35

Konu BlackMoon tarafından (06-04-06 Saat 15:43 ) de değiştirilmiştir..
Eski 07-04-06, 12:10 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

TaNKaDO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.018
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:933
TaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
BlackMoon´isimli üyeden Alıntı
Ben bu dediklerinizin hepsini yapan tatlı bi kız buldum. Tabi aynısnı da ben ona yapıyorum. Sunu gördüm hayatta ne ekersen onu biçiyosun. Kız olsun erkek olsun birbirlerine saygı ve sevgide kusur etmeyen ilişki manyak gidiyo...
Ha bu arada erkekleri hafife almayın´emin olun bunların daha fazlasını kızlar bekliyo. Ama bencede öyle olması gerekiyor Kız dediğin erkeği elinde tutmasını bilecek. Erkek dediğinde sahip çıkmasını ve eger ondan bişey istiyosa sıkmadan isteklerini yerine getirtmesini ayrıca ona duydugu sevgiyi ve saygıyı sonuna kadar göstererek aynısını haketmesini bilmeli...
Tabi bunlar benim düşüncelerim umarım kimseyi kırmamışımdır.

Sevgiler
bu konu ancak bu kadar güsel açıklanabilirdi...
teşekkürler blackmoon ayrıca sana da teşekkürler eftelya...
son olarak kızlar harbiden bunlardan daha fazlasını bekliyolar çok daha fazlasını...
Eski 18-04-06, 02:03 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

ernim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 708
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1290
ernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuş
arkadaşlar bu kadar çok şeyi yapabileniniz var mı ben %50 sine de razıyım ama nerdeeee
Eski 21-04-06, 00:14 Çevrimdışı   #18
Stajyer

_joen_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
_joen_ Herkese mesafeli
iyi

yaf arkadaşlar böyle biri bu zamanda nerdeee şimdiki kızlara bak bide arkadaşın dediklerine hiç bağdaşmıyor yafff bulanı tebrik etmek isterim ama yok da değildir yanii muhakkak vardır ama nerde işde sorun burda
Eski 21-04-06, 19:15 Çevrimdışı   #19
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
ee bizede teşekkür etmek düşer değil mi

ee ediyim o zaman

teşekkürler

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 25-04-06, 22:24 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

symbicort - ait Avatar
Genel Mesajlar: 638
Teşekkür etti: 11
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:158
symbicort ara sıra gören oluyorsymbicort ara sıra gören oluyor
arkadaşlar herşey karşılıklı bence ne kadar verirsen okadar alırsın.bu hayatta ben karşılıksız aşka bile inanmıyorum.karşılığı olmayan ne varsa o yok olmaya mahkumdur

Konu Seçenekleri