| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım)
Bir erkek neyi bekler? ![]() GerÇek 1 kadın bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen, ![]() Evini temiz,pak ve sıcak tutan, ![]() ![]() Dır dır nedir bilmeyen, ![]() Paranın kıymetini bilip alışveriş etmeyen, ![]() Bütün gün çalısıp, ![]() Bütün gece dans edebilien, ![]() Ve asla HAYIR! demeyen, ![]() Asla başı ağrımayan; ![]() Ve her zaman tedbirli, ![]() Yalnız kendisini sevecek, ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (16-05-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve şımartacak bir kadın... ![]() BEKLER............................................ ... ![]() COK BEKLER!!!!!..... ![]() bu konu verilmiş olabilir..ama çok güzel olduğu için ekledim.. ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (16-05-07) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok zaten ööle biri demi ![]() ![]() haklısın... (istisnalar kaideyi yine bozmaz )
|
|
| | #4 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok iyi dedin eftelya....
|
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bende olsam böyle birini beklerim ama çok beklermişim şimdi anladım neyse canım bunların bi kaçtanesine sahip biride olu ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Cok Fazla Bekliyor .. Bekledigi Kadar Vermiyor Üstelik .. Hiç Bisi Vermiyor .. Erkekler Sadece Keyflerine Göre Hareket Ederler .. Yok Bilmem Güzel Yemek Bilmem Ne .. Kendin Pisir Abicim Yemegini ..! Yada O Yemegi Hakket .. Açlik Grevine Sokarim Ben Adami ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öyle bi kadın varsa, bizim eve köle olarak alalım ya ![]() köleden bi farkı yok da.... |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok walla ole biri - bulana rep ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla çok bekleriz böyle birisini |
|
| | #10 | |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence cok şey beklemiyorlar yaa D D oraya bazı maddeleride ekleyelim ayaklarını falanda yıkayalım da tam olsun masaj falanda yapabilen olsun ohh ne ala memleket zaten bu dunyaya erkek olarak gelmek lazımmmış Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abartmayın o kadar çokşey istemiyoruz... gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eee Ztn Beni Hak Etmek Lazim Evde Kalirim Varmi Canim Babamin Evi Cok Rahat Zaten ): Cok Sey Beklemiyorlarmis .. Yeni Evli Bir Cadi .. Kescem Seni .. O Masaj Yapcak Sana .. Kurban Et --4-- Allahtan Erkek Degilim .. Dünyaya Kiz Olarak Gelmek Varmis Dermisim Demem Ama ![]() | |
|
| | #13 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hımmm çok zor bea ama bunlar karşılıklı olan şeyler ..
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogru valla bunlar karşılıklı olan şeyler o masaj yaparsa ben niye yapmiyim dimi yok yaa bunları yaparım ben o istemeden yaparım.. seven insan öyle bir yapıyor ki.. Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Ben bu dediklerinizin hepsini yapan tatlı bi kız buldum. Tabi aynısnı da ben ona yapıyorum. Sunu gördüm hayatta ne ekersen onu biçiyosun. Kız olsun erkek olsun birbirlerine saygı ve sevgide kusur etmeyen ilişki manyak gidiyo... Ha bu arada erkekleri hafife almayın´emin olun bunların daha fazlasını kızlar bekliyo. Ama bencede öyle olması gerekiyor Kız dediğin erkeği elinde tutmasını bilecek. Erkek dediğinde sahip çıkmasını ve eger ondan bişey istiyosa sıkmadan isteklerini yerine getirtmesini ayrıca ona duydugu sevgiyi ve saygıyı sonuna kadar göstererek aynısını haketmesini bilmeli...Tabi bunlar benim düşüncelerim umarım kimseyi kırmamışımdır. Sevgiler Konu BlackMoon tarafından (06-04-06 Saat 15:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkürler blackmoon ayrıca sana da teşekkürler eftelya... son olarak kızlar harbiden bunlardan daha fazlasını bekliyolar çok daha fazlasını... | |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu kadar çok şeyi yapabileniniz var mı ben %50 sine de razıyım ama nerdeeee |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
yaf arkadaşlar böyle biri bu zamanda nerdeee şimdiki kızlara bak bide arkadaşın dediklerine hiç bağdaşmıyor yafff bulanı tebrik etmek isterim ama yok da değildir yanii muhakkak vardır ama nerde işde sorun burda
|
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ee bizede teşekkür etmek düşer değil mi ee ediyim o zaman teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:158 ![]() ![]() |
arkadaşlar herşey karşılıklı bence ne kadar verirsen okadar alırsın.bu hayatta ben karşılıksız aşka bile inanmıyorum.karşılığı olmayan ne varsa o yok olmaya mahkumdur
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |