| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Erkekler Kupe Takar Mı??? | |||
| e yakısana tabii.. | | 108 | 63,16% |
| ne demek lan o erkek dediğin kupe takar mıymıs | | 46 | 26,90% |
| ne bileyim ben be sorcak baska sorumu yok | | 17 | 9,94% |
| Oylayanlar: 171. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakışana tabikide mümkünse saçlarıda uzun olsun yakışana tabiki "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (03-04-07) |
| | #3 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 872
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede yakışana yakışıyo.. Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Keşke onun gibi olabilsem Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! | |
|
| | #10 | |
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! | |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
zevk işi bence kimseye sormasak daha ii olur.............takarım küpeyi.. len o küpede ne diyen oldu mu onada takar mahallede dolaştırırım... bazı sosyal çevreler pekde iimser bakmıo... takarım abi kime ne |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sultan süleyman da takmış ama bazı manevi gerçekler kulağımda küpe kalsın diye.bu amaçla takana sözüm yok kimsenin de böyle düşüneceği yok,ama kızlara özenmek için takılıyosa bilmem artık... yeryüzünde kız nüfusu artıyo galiba! bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakısanı da var yakısmayanıda ![]() ![]() ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakisiyorsa, kucuk, minicik sirin, hafif erkeksi sade bir kupe olabilir ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:60 ![]() |
e yakışana tabi çünkü bende takıyorum kimsede yakıştırmazlık etmedi herkes çok yakışıyor diyor ben onların yalancısıyım [move=down] Kaya KARADAĞ [/move] boğazımda düğümsün yutkunsam gidecek off off yutkunmasam öLdüreceksin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |