| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: erkekler mi daha çok aldatır yoksa kadınlar mı? | |||
| kadınlar | | 0 | 0% |
| erkekler | | 3 | 100,00% |
| Oylayanlar: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | erkekler mi daha çok aldatır yoksa kadınlar mı?
erkekler mi daha çok aldatır yoksa kadınlar mı? hangisi??????????? bence erkekler daha çok aldatır çünkü hemen unutup başka aşklara geçmenin derdindedirler eğer sevmiyorsa zaten onu aldatmış olurrrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.628
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldatmanin erkegi kadini mi olurmus ? Aldatan mi daha cok aldatilan mi desek daha dogru olur (: |
|
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence her ikiside aldatırrr
|
|
| | #4 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.969
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her ikisi de aldatıyor. Bence bu cinsiyetle değil de kişinin karakter yapısıyla ilgili bir durum. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldadılmayı hak edenler aldatır..
![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iki tarafta aldatir karaktere bagli birsey bu
Yorgun... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |