| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() |
Erkekler Olmasalardı <=>Lafatan kimse olmadığından kadınlar her saatte mutlu mesut gezerdi. <=>Futbol muhabbetleri olmazdı. <=>Herhangi güzel olaydan sonra havaya ateş eden olmadığı için "serseri kurşun diye bişey kalmazdı" <=>Kadınlar daha romantik olsun diye caddelere sokak lambası yerine mum yerleştirir, caddeleri kırmızı güllerle süslerdi. <=>Action filmleri ortadan kalkardı. <=>Dünyanın merkezinde DAVİD BECKHAM heykeli olurdu. <=>Telefon faturası göndermekten sıkılan ve kağıt yüzünden zarara giren türk telekom telefon görüşmelerini bedava yapardı. <=>Selvi boylum al yazmalım filminin yenisi çekilir baş rollerde Hülya Avşar ve Gülben Ergen oynardı. <=>Bütün dünya pembe tüylerle süslenirdi. SoN UmuT'uMmm... |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bir şey olmadığı için Allah'a şükrediyorum. İlk madde dışında hepsi berbat geldi bana
Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suna hayatin tadi olmazdi desene smartgirl.... 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh ağzımdann aldın valla
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
babamız da olmazdı :(
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonuçta biz olmazsak dünyanın düzeni bozulur du ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |