| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Erkeklerde veya Bayanlarda OLmasına Tahammül Edemediğiniz Şeyler Neler? Yeni ve zevkli bi konu olarak düşünüyorum Erkeklerde veya Bayanlarda OLmasına Tahammül Edemediğiniz Şeyler Neler? ilk yorum benden gelsin sevgilimde görmek istemediğim şey aşırı makyaj ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ukala olması ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | AygülAkın (11-12-07) |
| | #3 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 332
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:68 ![]() |
uyusukluk..
|
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bayat espiriler veya asık surat ![]() |
|
| | #5 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyuşukluk,salaklık,bide alışverişi çok seven ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |