| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Kemalistler ![]() | Erkeklere Avatarlar (= ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.214
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
|
| | #3 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #8 |
![]()
Teşekkür etti: 4.128
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:19350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok şekerler...bayanlarda kullanabilir sakıncası yok... ((: ............................... "ateşten gömlekler, topraktan çömlekler, ne maymundan geldin, ne de seni getirdi leylekler, sago ya kulak ver!... iki sıfır sıfır sekiz elveda eder..." |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. paylasimdaki 6. 3. paylasimdaki 3. erkegi taniyanlar varsa bana bi yazsinlar bakem ![]() Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:24231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peh kim kullanırr ki bnları BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
|
| | #12 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde kızların hoşlanacağı tipte seçmişsin ![]() |
|
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.554
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:48870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.554
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:48870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |