DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Erkeklere Özel: Kız arkadaşınız tarafından sorulmasından hoşlanmadığınız sorular:
Beni neden seviyorsun? 3 13,04%
Dün beni neden aramadın? 1 4,35%
Şampiyonlar Ligi / UEFA kupası maçını seyretmesen ne olur ki? 5 21,74%
Ailen ve benim aramda tercih yapman gerekse hangimizi seçersin? 5 21,74%
Eski sevgilinle hala görüşüyor musun? 2 8,70%
Alışveriş merkezindeki (bütün) mağazaları dolaşalım mı? 3 13,04%
Diğer 4 17,39%
Oylayanlar: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-10-07, 17:55 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Erkeklere Özel: Kız arkadaşınız tarafından sorulmasından hoşlanmadığınız sorular:

Erkeklere Özel: Kız arkadaşınız tarafından sorulmasından hoşlanmadığınız sorular:

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MeLLoO (11-11-07), ŞiYaR (10-11-07)
Eski 10-11-07, 11:31 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
Ailen ve benim aramda tercih yapman gerekse hangimizi seçersin?

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-11-07)
Eski 10-11-07, 11:37 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Benim sevgilim 2. soru hariç böyle sorular sormaz

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 10-11-07, 11:47 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.445
Teşekkür etti: 5.628
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80333
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Valla olmadigi icin bisi diyemiyecegim, olursa ne soruyor söylerim
Eski 10-11-07, 17:58 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.455
Teşekkür etti: 4.583
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:89600
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bende Olunca Söylerim

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 10-11-07, 19:26 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Cok isterdim böyle basit sorular sormasını.
Eski 10-11-07, 21:41 Çevrimdışı   #7

Bölümünde deneyimli
Genel Mesajlar: 2.377
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:21848
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eski Sevgilinle Hala Görüşüyormusun ?
Eski 10-11-07, 22:47 Çevrimdışı   #8
Asistan
Huzur Pınarı

POLECAT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 408
Teşekkür etti: 164
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:691
POLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyor
benden önce birini sevdinmi veya cıktınmı ? bu sorudan hoslanmıyom

'' Doğrular Dökülürken Dilimden Benden Kötüsü Yok. ''
Eski 11-11-07, 14:36 Çevrimdışı   #9
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
-Aşkım biz ne zaman evleneceez?
-Öfff...
-Sen beni sevmiyosun.
-Sus be kızım bi sus yav!

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
delkray (02-12-07)
Eski 11-11-07, 17:44 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12641
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Sevgilimin benim sevgimi sorguladığı sorulardan hoşlanmam

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden:
delkray (02-12-07)
Eski 12-11-07, 15:16 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kimse sorgulanmak istemez
"Nerdeydin" ve "yanındaki kimdi" bu iki soru kadar bayat bir soru olamaz..
Ve her seferinde aynı bayat cevapları vermek durumunda kalmakda hoş değil.
sevmem ve hoşlanmam

Hesapmı vericez lan karı kısmına :p

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Mesaja teşekkür eden:
~sebofan_memo~ (12-11-07)
Eski 12-11-07, 17:25 Çevrimdışı   #12
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 351
Teşekkür etti: 200
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:5348
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Keske sadece bunlar sorulsa....

Emin olun daha kazık sorular çıkıyor.....
Mesaja teşekkür eden:
delkray (02-12-07)
Eski 12-11-07, 17:31 Çevrimdışı   #13

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.896
Teşekkür etti: 6.509
RepForum Gücü: 320
Forum Puanı:147379
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
e-opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keske sadece bunlar sorulsa....

Emin olun daha kazık sorular çıkıyor.....
pardon ben birşeymi duydum pek anlıyamadımda hayatım

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 13-11-07, 12:06 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 180
Teşekkür etti: 662
Forum Puanı:492
saroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyor
:d:d:d:d:d:d
Eski 13-11-07, 13:52 Çevrimdışı   #15

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.459
Teşekkür etti: 2.834
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:94761
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ohooooo bu sorular çok basit, keşke bu kadar basit sorsa

-Beni neden seviyorsun?
Neden sevmeyim ki
-Dün beni neden aramadın?
Bir önceki gün aradığım için
-Şampiyonlar Ligi / UEFA kupası maçını seyretmesen ne olur ki?
Sen dizi seyretmezsen olacak şey.
-Ailen ve benim aramda tercih yapman gerekse hangimizi seçersin?
Senin yapacağın tercihin aynısını
-Eski sevgilinle hala görüşüyor musun?
Yok yenisini buldum.
-Alışveriş merkezindeki (bütün) mağazaları dolaşalım mı?
Tabi ki birlikte tempolu 10 km koştuktan sonra neresini istersen dolaşırız.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (04-12-07), MeLLoO (13-11-07)
Eski 13-11-07, 17:00 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
doğruları söylerim hep

kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence
Eski 14-11-07, 16:44 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Kemalistler

NewBosna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.007
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:150
NewBosna ara sıra gören oluyorNewBosna ara sıra gören oluyor
ben grektiği zaman yala sölerim
m
Eski 02-12-07, 17:09 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.515
Teşekkür etti: 5.335
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
beni sıkan sorulardan nefret ederim ,
çok soruya , uff boşver dediğim olmuştur...
sorulardan genel itibariyle hoşlanmam ama ;

- yarın napalım?
- şimdi nereye gidelim ?

gibi pozitif soruları severim

Konu Seçenekleri