| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Erkeklere Özel: Kız arkadaşınız tarafından sorulmasından hoşlanmadığınız sorular: | |||
| Beni neden seviyorsun? | | 3 | 13,04% |
| Dün beni neden aramadın? | | 1 | 4,35% |
| Şampiyonlar Ligi / UEFA kupası maçını seyretmesen ne olur ki? | | 5 | 21,74% |
| Ailen ve benim aramda tercih yapman gerekse hangimizi seçersin? | | 5 | 21,74% |
| Eski sevgilinle hala görüşüyor musun? | | 2 | 8,70% |
| Alışveriş merkezindeki (bütün) mağazaları dolaşalım mı? | | 3 | 13,04% |
| Diğer | | 4 | 17,39% |
| Oylayanlar: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Erkeklere Özel: Kız arkadaşınız tarafından sorulmasından hoşlanmadığınız sorular:
Erkeklere Özel: Kız arkadaşınız tarafından sorulmasından hoşlanmadığınız sorular:
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ailen ve benim aramda tercih yapman gerekse hangimizi seçersin? Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (10-11-07) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim sevgilim 2. soru hariç böyle sorular sormaz Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.628
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla olmadigi icin bisi diyemiyecegim, olursa ne soruyor söylerim |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.583
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:89600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Olunca Söylerim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok isterdim böyle basit sorular sormasını. |
|
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:21848 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eski Sevgilinle Hala Görüşüyormusun ? |
|
| | #8 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benden önce birini sevdinmi veya cıktınmı ? bu sorudan hoslanmıyom
|
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Aşkım biz ne zaman evleneceez? -Öfff... -Sen beni sevmiyosun. -Sus be kızım bi sus yav! Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (02-12-07) |
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse sorgulanmak istemez "Nerdeydin" ve "yanındaki kimdi" bu iki soru kadar bayat bir soru olamaz.. Ve her seferinde aynı bayat cevapları vermek durumunda kalmakda hoş değil. sevmem ve hoşlanmam Hesapmı vericez lan karı kısmına :p ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~sebofan_memo~ (12-11-07) |
| | #13 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.509
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #14 |
| Cezalı Üye Antikapitalistler
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d:d:d:d:d:d
|
|
| | #15 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.834
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:94761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ohooooo bu sorular çok basit, keşke bu kadar basit sorsa ![]() -Beni neden seviyorsun? Neden sevmeyim ki ![]() -Dün beni neden aramadın? Bir önceki gün aradığım için ![]() -Şampiyonlar Ligi / UEFA kupası maçını seyretmesen ne olur ki? Sen dizi seyretmezsen olacak şey. ![]() -Ailen ve benim aramda tercih yapman gerekse hangimizi seçersin? Senin yapacağın tercihin aynısını ![]() -Eski sevgilinle hala görüşüyor musun? Yok yenisini buldum. ![]() -Alışveriş merkezindeki (bütün) mağazaları dolaşalım mı? Tabi ki birlikte tempolu 10 km koştuktan sonra neresini istersen dolaşırız. |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğruları söylerim hep
kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
ben grektiği zaman yala sölerim ![]() m |
|
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni sıkan sorulardan nefret ederim , çok soruya , uff boşver dediğim olmuştur... sorulardan genel itibariyle hoşlanmam ama ; - yarın napalım? - şimdi nereye gidelim ? gibi pozitif soruları severim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |