| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
[b]Bir bayana yaklaşıp ondan hoşlandığını söyleceksiniz ilk etki çok önemli nasıl gönlünü çalarsınız, ilk nasıl konuşursunuz?
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni seviyorum derim
|
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:355 ![]() ![]() ![]() ![]() |
abicim kızı daha önce gördün ama hiç konuşmadınız pat diye olur mu sence?
|
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olur olur sen benim dedğimi yap sonrada biyere çay içmeye davet et baska türlü tanısabilirmiyiz falan kıza korkak erkek imajı veriyor sert olacaksın kadınım ayağına yatacaksın |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hahaha gülüyüm bari ben kendime güveniyorumki böyle diyorum böyle 9 teklif yaptım 8.5 i olumlu 0.5 lik olan düşünüyüm dedi bende düşünme dedim | |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorum yapmama hakkına sahibim değil mi ben bu işlere hiç girmeyim |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçbişey sölemiceksin kardeşim,bakışlar varya bakışlar,hee işte ,öyle bi bakış atacaksın ki,karşıdaki öle bi etkilenecek....ve sonra o gelecek ,o söleyecek..... )
............ELVEDA.......... |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 | |
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
suna bak ya bizim amacımız ne o ne düşünüyo..i.
| |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #12 | |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
,ee bende zaten aşığım demiyorum ki,nasıl anlıyorsun olaylara bakış açına hayran kaldım valla![]() ![]() ![]() ............ELVEDA.......... | |
|
| | #13 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #14 | |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sapıklık bakışlara göre değişir arkadaşım,sen git direk seni seviyorum de devam et ............ELVEDA.......... | |
|
| | #15 | |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
başka yerine bakıyorsan mega sapıksın | |
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya çağrı git alah aşkına yaaa,geyik meğik yapma arkadaşım sen,özellikle benim yorumlarıma,kriz geçirecem burda gülmekten koptum yaaaa ![]() ![]() ![]() ............ELVEDA.......... |
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
ya arkadaşlar polemik yaratmayayalım 2-3 tane kız arkadaş erkeklerin ilk tanışmada senden hoşlandım lafından nefret ettiğini söylemişlerdi yani herkese aynı lafı söylüyor imajı veriyor herhalde
|
|
| | #19 | |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
en mantıklı olanı bu bence
| |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
hayır herkesin aynı şeyi düşündüğünü bilsem sormam zaten arkadaşım herkes nasıl düşünüyor diye merak ettim sadece siz nasıl yaklaşmayı düşünürsünüz diye
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |