Konu Seçenekleri
Eski 19-05-07, 15:07 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 9.180
Teşekkür etti: 15.462
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erkekleri evliliğe götüren ölümcül cümleler

- Ben neyim senin için? Hayri lütfen bana söyler misin, senin için kimim ben?

- Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat. Evlenmemiz şart değil.

- Annem seninle tanışmak istiyor Haydar? Canım ne var bi gelip merhaba desen?

- Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi?

- Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Evlilik bana göre değil Hikmet.

- Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık?

- Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklın durur yani. Ne o
durgunlaştın Fevzi?

- Evlenmekten korkacak ne var Hidayet. Alt tarafı bir kağıt parçasından mı korkuyorsun?

- Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat?
- Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit?

- Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat. ıstersen sana her gün yaparım.

- Evlenmek şart değil. ılişkimize bir isim vermek istiyorum. Ne bileyim adını koyalım tarif edelim yani.

- Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım. Asker arkadaşım gibi kız arkadaşım. Ne demek şimdi bu. Git başımdan Hüseyin?

- Yo yo diş fırçam çantamda kalsın. Senin banyonda ne işi var. Lütfen ısrar etme Şafak? Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alırım. Bir tane senin evinde olur bi tane benim evimde.

- Hayatııııım. Maçın başladı gel... Sana bira da açtım. Çerez filan?

- Soyadın çok güzelmiş Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor.

- Değişen ne olabilir ki Sinan. Biz seninle zaten evli gibi yaşıyoruz.

- Bak ne diyicem. Bi akşam yemek yapiyim. Anenler de gelsin ?

- Hayatla ilgili planların nedir İbrahim?

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
CnRaLpEr (19-05-07), Dr.No (19-05-07), Proserpina (19-05-07), ucakla (19-05-07), unfortunate (19-05-07)
Eski 19-05-07, 15:26 Çevrimdışı   #2

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 18.859
Forum Puanı:91063
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
- Hayatla ilgili planların nedir İbrahim?

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 19-05-07, 15:30 Çevrimdışı   #3
Rektör
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
baci bunlari yaz bi kenara lazim olur belki
Mesaja teşekkür eden:
Proserpina (19-05-07)
Eski 19-05-07, 15:32 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
-Hayatııııım. Maçın başladı gel... Sana bira da açtım. Çerez filan?

bu söz beni etkilemez de çok yakın bir arkadaşım biz ona kendi aramızda jackal carlos deriz. onu bitirir. anında evlenir her halde..

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 19-05-07, 15:44 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayatla ilgili planların nedir İbrahim?

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 19-05-07, 15:47 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hayatııııım. Maçın başladı gel... Sana bira da açtım. Çerez filan?

işte bu soze dayanamam

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 19-05-07, 17:01 Çevrimdışı   #7

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 18.859
Forum Puanı:91063
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bacım odamın duvarına çerçeveletip asacam,ezberde olsun,ama sadece ezber
Amaca ulaşınca unutması kolay olur

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 19-05-07, 18:15 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

gυєяηι¢α - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.861
Teşekkür etti: 4.286
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23618
gυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
- Soyadın çok güzelmiş Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor.
çok kafiyeli ve janjanlı olmuş ehueeheueuheuheuhe

Eski 19-05-07, 18:20 Çevrimdışı   #9
Rektör
helin bacim imzayi attiktan sonra lazim olmaz bunlar
ama gelecek nesillere saklarim dersen cercevelet
Eski 19-05-07, 18:27 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.476
Teşekkür etti: 4.339
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29267
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bana sökmez kıslar bunlar

Konu Seçenekleri