Konu Seçenekleri
Eski 09-08-08, 15:01 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha Erkekleri Rezil Eden Kiyafet Hataları

Erkekleri Rezil Eden Kiyafet Hataları
Çok kısa ya da çok uzun pantolon paçaları
Takım elbise paçasının çok kısa ya da yere değecek kadar uzun olması eğer bir hiphop yıldızı değilse erkek giyiminde affedilemeyecek bir hatadır. Doğru paça boyu ayak bileğinin ön tarafına değecek şekilde ayarlanmalıdır.

Takım elbiseyle beyaz çorap giymek
Spor ayakkabı dışında beyaz çorap kullanmak hiçbir giyim kuralına uymamanın yanısıra profesyonel görünümü yerle bir eden hatalar arasında sayılıyor.

Desenli kıyafetleri bir arada kullanmak
Desenli iki kıyafeti bir arada kullanmak ikisinin de deseninin anlaşılmasını engeller. Bunun yerine desenli tek bir kıyafeti içindeki renklerin tonlarında kıyafetlerle tamamlamak daha iyi bir seçim olacaktır.

Çok kısa ya da çok uzun kravatlar
Kravatlar için kısa ya da uzun tanımı aslında takan kişinin ölçülerine bağlı olarak değişir. Fakat anormal boyda kravatlar kullanmak genellikle komik görüntüler oluşturur.

Lekeli kıyafetler
Kıyafetlerin üstünde fark edilen bir leke uzun süre uğraşarak oluşturulan imajı zedeleyerek hatırlanan ilk şey olacaktır.

Çok düşük ya da çok yüksek belli pantolonlar
Kadınlar için bu yılın modası yüksek belli pantolonlar olsa da erkekler için kalça kemiği hizası doğru bel boyu olarak kabul ediliyor.

Kirli ayakkabılar
Özellikle takım elbiselerin altına giyilen eski görünümlü boyasız ayakkabılar erkeğe oldukça puan kaybettiriyor. Ayakkabılar eski olsa bile tek bir kat boya sürmek tekrar yeni görünmelerine yeterli olacaktır.

Bel kenarına takılan çantalar
Bel kenarında taşınan eşyalar burada potluk oluşturarak erkeklerin şıklığını bozar. Çok cepli ceketler ya da bu eşyalar için sürekli taşıyabilecekleri birer çanta edinmeleri bu soruna çözüm olabilir.

Kat kat giyinmek
Kalın kıyafetleri üst üste giymek profesyonel görüntüyü ve şıklığı bozan faktörler arasında gösteriliyor. Bunun yerine ince dokulu kumaşlar ve ceket- tişört kombinasyonları tercih edilmesi gerekir.

Uyumsuz kemer ve ayakkabılar
Genellikle uyumuna çok dikkat edilmeyen bu ikili aslında erkek giyiminin can alıcı noktalarını oluşturuyor. Bu konuda çok sert kurallar bulunmasa da ayakkabı ve kemer seçerken yakın renklerde olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 09-08-08, 15:02 Çevrimdışı   #2
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2026
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
biz olmassak siz bir hiçsiniz

beni yormayın beni kırmayın
anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
...............................
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (09-08-08)
Eski 09-08-08, 15:03 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allla Alla

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 09-08-08, 15:07 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.311
Teşekkür etti: 1.473
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11328
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

alakaya maydonozzz

karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor...
Eski 09-08-08, 15:35 Çevrimdışı   #5
Asistan

fatmaceylan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 196
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:534
fatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyorfatmaceylan ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bir erkeği yöneten kadındır ne kadar kabul etmeselerde
Eski 09-08-08, 15:41 Çevrimdışı   #6
Asistan

ceres16 - ait Avatar
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
fatmaceylan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir erkeği yöneten kadındır ne kadar kabul etmeselerde
önce erkeklerden başladık sonra bütün dünya ve galaksi bizim olacak....NİHAHAHAAA

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Maçakızı (09-08-08), poor_youth (09-08-08)
Eski 09-08-08, 15:43 Çevrimiçi   #7
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.350
Teşekkür etti: 3.374
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99882
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Bunu yapan birisini tanıyorum

Söylüyorum hazır olun

Sülüman boyle koruyor cep telini

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 09-08-08, 15:50 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.283
Teşekkür etti: 4.759
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:88533
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hiçbirini yapmam (= ve modaya ayak uydururum :p

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 09-08-08, 15:54 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.311
Teşekkür etti: 1.473
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11328
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ceres16´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
önce erkeklerden başladık sonra bütün dünya ve galaksi bizim olacak....NİHAHAHAAA
olacaaaak

karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor...
Eski 09-08-08, 15:55 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Siz öyle sanın
Geyik yapmak için bile erkeklerle ilgili bir konuya ihtiyacınız var
Yönetirken ezilenlerden olmak kaderinizde var

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
gυєяηι¢α (09-08-08)
Eski 09-08-08, 15:56 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 595
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4452
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Kesinlikle katılıyorum kadınlar olmasa erkekler napar acaba

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
ceres16 (09-08-08), cicimix (09-08-08)
Eski 09-08-08, 15:58 Çevrimdışı   #12
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
sizde malzeme bol

hem biz güçle değil ki sevgiylen ele geçirecez

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Karmaşık (09-08-08), poor_youth (09-08-08)
Eski 09-08-08, 16:00 Çevrimdışı   #13
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Karmaşık´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kesinlikle katılıyorum kadınlar olmasa erkekler napar acaba
napacaklar açlık ve sefalet içinde bir ömür süreceklerdi ....

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Eski 09-08-08, 16:01 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Uyan
Uyan Uyan

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
gυєяηι¢α (09-08-08)
Eski 09-08-08, 16:15 Çevrimiçi   #15
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.350
Teşekkür etti: 3.374
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99882
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
napacaklar açlık ve sefalet içinde bir ömür süreceklerdi ....
çok merak ediyorum baban erkek'ti annende bayan dogal olan surec var,baban olmasa sen dogarmıydın

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
gυєяηι¢α (09-08-08)
Eski 09-08-08, 20:20 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
her iyi giyinen erkeğin arkasında bir bayan vardır hem bayanlar olmasa erkekler özenip öyle giyinmezki... bde benm babamda telefonunu öyle koyuyo yaa

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Mesaja teşekkür eden:
cicimix (09-08-08)
Eski 09-08-08, 20:38 Çevrimdışı   #17
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok merak ediyorum baban erkek'ti annende bayan dogal olan surec var,baban olmasa sen dogarmıydın
merak ediyorum annen kadın'dı babanda erkek doğal süreç var annen olmasaydı sen de doğarmıydın....

biz burada her iki cinsi de birbirinden ayrı tutmuyoruz ..sadece minnacık latifelerde bulunuyoruz kendi fikrim en azından

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Eski 09-08-08, 20:46 Çevrimdışı   #18
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ASK HİNT MİTOLOJİSİNE GÖRE KADIN VE ERKEĞİN YARADILIŞI
Kadın :
> Tanrı, yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneş ışığının
>kıvancını, sisin gözyaşını aldı; rüzgarın kararsızlığını, tavşanın
>ürkekliğini buna ekledi.
> Onların üzerine kıymetli taşların sertliğini, balın tadını,
>kaplanın yırtıcılığını, ateşin yakıcılığını, kışın soğuğunu,
>saksağanın gevezeliğini, kumrunun sevgisini karıştırdı, eritti ve
>kadın yaptı...
>
Erkek :
> Tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını, boğanın bakışlarını, fırtına
>bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boğanın dehşetini
>aldı; sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin
>kabarışını , gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi.
> Bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini,
>sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı.

YARATTIĞI ERKEĞİ ADAM ETSİN DİYE KADINA VERDİ
-alıntı-

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Eski 09-08-08, 22:37 Çevrimdışı   #19
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Evet öyle olacak Çünkü kıyamet alametisiniz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 09-08-08, 22:39 Çevrimdışı   #20
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ASK HİNT MİTOLOJİSİNE GÖRE KADIN VE ERKEĞİN YARADILIŞI
Kadın :
> Tanrı, yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneş ışığının
>kıvancını, sisin gözyaşını aldı; rüzgarın kararsızlığını, tavşanın
>ürkekliğini buna ekledi.
> Onların üzerine kıymetli taşların sertliğini, balın tadını,
>kaplanın yırtıcılığını, ateşin yakıcılığını, kışın soğuğunu,
>saksağanın gevezeliğini, kumrunun sevgisini karıştırdı, eritti ve
>kadın yaptı...
>
Erkek :
> Tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını, boğanın bakışlarını, fırtına
>bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boğanın dehşetini
>aldı; sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin
>kabarışını , gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi.
> Bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini,
>sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı.

YARATTIĞI ERKEĞİ ADAM ETSİN DİYE KADINA VERDİ
-alıntı-

Mitolojiden banane kardeşim ben müslümanım İslamda kadın Erkegin kaburga kemiginden erkege yardımcı olup can sıkınıtısı gidermek için yaratıldı

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
<