| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde uzman | * İltifat edip güzel ve akıllı hissetmemizi sağlarlar. * Peşimizden koşturup özgüvenimizi arttırırlar. * Tıraş olduklarında yanakları yumuşacık olur. * Hesabı ödemek için istekli olurlar, sık sık çiçek alırlar. * Her zaman için teknolojiden bizden daha iyi anlarlar. * Omuzları ergonomiktir. * Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler. * Bir araya geldiklerinde ilgimizi çekmeyen konulardan konuşup bizi sıksalar bile, teknik servis olarak işimize yararlar. * Eve geç kalma dertleri olmadığından, bizi uğurlamadan eve gitmezler. * Ailemizden gece izni alabilmemiz için dua ederler. * Ağladığımızda bizden fazla üzülürler. * Ağlayarak onlara her istediğinizi yaptırabilirsiniz. (Üstelik bu gerçeği bilirler de!) * Pek ağlamazlar ama ağladıklarında da çok şirin olurlar. * Sık sık en iyi arkadaşımız olurlar. * Bizim için ulaşamadığımız raflardaki eşyaları alırlar. * Riskli işlere onlar girerler. * Namus kurtarmacılık oynarlar, kendilerini Cüneyt Arkın zannederler. * Olmadık şeyleri kıskanıp bizi kendilerine güldürüler. * Kapıları açar, hatta bazen sandalyelerimizi tutarlar. * Takım elbise ile acayip havalı olurlar. bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (03-09-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktı haa erkeklere
Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verilmişti.hakkatten taktın kafaya erkekleri.Lütficanda erkek.Lütfican şevkat göster bayana ... |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 5.014
Forum Gücü: 225 Forum Puanı:102353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeklere taktığım yok be onu da nerden cıkardın![]() bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 5.014
Forum Gücü: 225 Forum Puanı:102353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mmk428 sende mi brütüs demek gelio içimden bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.286
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
de o zaman mmk sendemi ama doğru süleyeni 9 forumdan kofuyolar artık
![]() |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:206 ![]() ![]() ![]() | hehe harika valla.. Ya da Tozu Dumanı Yutarsın..! “Hiçbir kelime senin adın kadar yer tutmadı dudaklarımda.. Hiçbir sevda senin kadar yakışmadı alın yazgıma..Ama başaramadık bu sevdayı yaşatmayı.. Başaramadık işte..” |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 400
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben şimdi yani ..ne demek yani..alala yaw.. Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler. aha bu doğru hakkaten ha zaafımız olsa gerek Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | gυєяηι¢α (04-09-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |