| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman | erkeklerin anayasasi Kural 1: Altı ya da sekiz ay önce ağzımızdan çıkan herhangi bir söz aleyhimize kullanılamaz. Sarfedilen her kelime bir hafta sonra geçersiz kabul edilmelidir... Kural 2: Eğer mankenler gibi giyinmeyecekseniz, bizim de James Bond gibi davranmamızı beklemeyeceksiniz. Kural 3: İki farklı şekilde yorumlanabilecek bir laf edersek ve sizin anladığınız şekli sizi kızdırıyorsa kastettiğimiz kesinlikle diğer anlamıdır. Kural 4: Dergilerdeki her testi birlikte çözmek ne sizin ne de bizim ilgi alanımıza girer. Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz? Kural 6: Bir şeyler yapmayı önerebilirsiniz ya da nasıl yapmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. (İkisini aynı anda söylemeyin yeter!) Kural 7: Maç izlerken, söyleyeceğiniz şeyleri reklam aralarına saklayın. Kural 8: Aldatmayın. Çekip gitmeyi enayi yerine konmaya tercih ederiz. Kural 9: Kısa tişsörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur. Kural 10: Otomobille giderken en ufak bir sarsıntıda "Sonumuz geldi!" diye bağırmayın ![]() |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:71 ![]() | size mrtince yasalarını bildiriyorum; 1-sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün kız tavlama tekniklerini şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca "kız" kelimesinin telafuz edilmesini dahi yasaklıyorum..dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız. 2-açlıktan nefesiniz koksa dahi karınızdan başka hiçkimseden hiçbir şekil ve ad altında yemek istemiceksiniz.. 3-gazozuna tavla oynamak dahil,bildiginiz butun kumar oyunlarını arkada$larınıza ogreteceksiniz.. 4-nefs-i müdafa hariç her sekilde pompalı kullanabilirsiniz.. 5-uyuşturucu,kadın ticareti,kopyacılık, tahsilatçılık, korumacılık, pompacılık, değnekçilik, arabuluculuk, arazi yağması, park ağalığı, ihale tezgahı gibi işlere bulaşmış bütün tanıdıklarınızla beni de tanı$tıracaksınız.. 6-bu alemde asistan,ispiyoncu,siyasetçi dostunuzda olmayacak...düşmanınızda..... 7-hiçkimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz. 8-bana verdiginiz her parayı unutucak bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz. 9-ben haric aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde bulunulmayacaktır. Konu mrtince tarafından (24-09-06 Saat 19:16 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzellll paylasıma tesekkürler...
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi anayasada 10 kuralın 10 nuda doru olurmu yaaaa tşkler tabutlara sığmayacak kdr intihar var şeytanın siparişi Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler Ya Rab bizi özler Sagopa Kajmer |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:53 ![]() |
aslında babalar gıbı bı yasa bu guzeell
Saatin zamanın ne önemi var? Yollar nekadar uzasa da önümde Günlerin ayların ne önemi var? Gece karanlığıyla üzerime yürüse de Sensiz güneşin ışığın ne önemi var? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |